נחשפו תכתובות אילון מאסק עם עבריין המין ג'פרי אפשטיין

חשיפת מסמכי משרד המשפטים האמריקני חושפת קשרים ממושכים בין המיליארדר אילון מאסק לבין ג'פרי אפשטיין התכתובות כוללות בקשות של מאסק להשתתף במסיבות ואף תיאומים לביקור באי הפרטי של אפשטיין מאסק מכחיש כל קשר פסול וטוען כי הוא זה שנלחם לחשיפת האמת

יואב יצחק חדשות פרשת אפשטיין תגובות
משרד המשפטים האמריקני שחרר בסוף השבוע (יום ו', 27.02.26) למעלה משלושה מיליון דפים של מסמכים, תמונות וסרטונים הקשורים לחקירת ג'פרי אפשטיין. מתוך החומרים עולה כי הקשר בין אילון מאסק, מנכ"ל טסלה ובעלי רשת X, לבין אפשטיין היה נרחב וידידותי יותר מכפי שמאסק הודה בעבר.

המסמכים כוללים תכתובות אימייל משנת 2012 ו-2013, בהן פנה מאסק לאפשטיין בבקשה לדעת מתי יתקיימו המסיבות "הפרועות ביותר" (wildest parties) באי הפרטי שלו, סנט ג'יימס הקטן. בחלק מההודעות נראה מאסק כמי שמתאם ביקור במקום יחד עם גרושתו דאז, השחקנית טלולה ריילי.

ניסיון לשינוי הנרטיב

החשיפה מציבה את מאסק בעמדה בעייתית, שכן בחודשים האחרונים הוא משתמש ברשת X כדי לקרוא להעמדה לדין של דמויות הקשורות לאפשטיין ולהצגת עצמו כלוחם למען הקורבנות. בתגובה לפרסומים, טען מאסק (יום ב', 02.02.26) כי הוא צפה ניסיונות להכפיש אותו וכי מעולם לא השתתף במסיבות או ביקר באי.

מסמכים נוספים מצביעים על כך שגם אחיו, קימבל מאסק, ניהל תכתובות עם אפשטיין. קימבל הגיב לפרסומים וטען כי אפשטיין נרשם לניוזלטר שלו ולכן כתובתו מופיעה בקבצים, והדגיש כי לבו עם הקורבנות שסבלו מהתעללות.

סרטון זה מציג דיווח חדשותי של רשת CBS על התכתובות שנחשפו בין אילון מאסק לג'פרי אפשטיין במסגרת שחרור מסמכי משרד המשפטים.
הכחשות וטענות לרדיפה

למרות הראיות המוצגות באימיילים, מאסק ממשיך לדבוק בגרסתו לפיה מדובר בלוחמה פסיכולוגית נגדו בשל עמדותיו הפוליטיות. הוא טען בעבר כי ביקר בדירתו של אפשטיין במנהטן למשך כ-30 דקות בלבד לצורך מחקר לספר שכתבה גרושתו, וכי תמונה משותפת שלו עם גיליין מקסוול הייתה תוצאה של "פוטובומב" מצדה.

גורמים בקהילת זכויות האדם הביעו ביקורת חריפה על מאסק, וטענו כי הוא מנסה להטעות את הציבור ולנכס לעצמו את המאבק לחשיפת האמת, בעוד שהמסמכים מראים כי ניסה באופן אקטיבי להתקרב לאפשטיין שנים לאחר הרשעתו הראשונה ב-2008.

נראה כי פרסום המסמכים הנוכחי הוא רק תחילתו של גל חשיפות נוסף, כאשר הקונגרס האמריקני לוחץ על התובעת הכללית, פאם בונדי, לשחרר גרסאות לא מושחרות של כלל החומרים שנאספו בחקירה.

Author
עיתונאי-חוקר. מייסד News1. מתמקד בחשיפות ובתחקירים בלעדיים בתחום המשפט העסקים והממשל. מקדש את חופש הביטוי. חשבון ב-X ↗ | פייסבוק ↗
תאריך: 28/02/2026 | עודכן: 28/02/2026
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
נחשפו תכתובות אילון מאסק עם עבריין המין ג'פרי אפשטיין
תגובות  [ 0 ] מוצגות   [ 0 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות / פרשת אפשטיין
נשיא ארצות הברית לשעבר, ביל קלינטון, התייצב (יום ו', 27.02.26) למתן עדות סגורה וממושכת בפני ועדת הפיקוח של בית הנבחרים בנוגע למערכת היחסים שלו עם ג'פרי אפשטיין. העדות, שהתקיימה בביתו הפרטי שבצ'אפאקווה, ניו-יורק, תחת אבטחה כבדה, לוותה בהצהרת פתיחה לוחמנית ואישית במיוחד שפורסמה על-ידי משרדו. קלינטון ביקש להדוף באופן מוחלט את החשדות המופנים כלפיו וכלפי בני משפחתו, תוך שהוא משרטט קו הפרדה חד בין הקשרים החברתיים הגלויים לבין הפעילות הפלילית של המיליארדר.
27/02/2026 | יואב יצחק | חדשות

שרת החוץ לשעבר, הילרי קלינטון, התייצבה (יום ה', 26.02.26) בפני מחוקקים בבית הנבחרים האמריקני והצהירה כי לא היה לה כל ידע על פשעיהם של ג'פרי אפשטיין או גיליין מקסוול. דבריה נאמרו בפתח יומיים של גביית עדויות, שצפויות לכלול גם את עדותו של בעלה, הנשיא לשעבר ביל קלינטון.
26/02/2026 | | חדשות

בורגה ברנדה, שר החוץ הנורווגי לשעבר שהנהיג את הפורום הכלכלי העולמי (WEF) מאז שנת 2017, הודיע (יום ה', 26.02.26) על פרישתו המיידית מניהול הארגון. הודעתו מגיעה לאחר לחץ ציבורי גובר ופתיחת בדיקה פנימית עצמאית בראשית החודש, אשר בחנה את טיב יחסיו עם המיליארדר ועבריין המין ג'פרי אפשטיין. ברנדה מסר כי קיבל את ההחלטה "לאחר שיקול דעת מעמיק" ובמטרה לאפשר לפורום להמשיך בפעילותו ללא הסחות דעת.
26/02/2026 | יואב יצחק | חדשות

ועדת הפיקוח של בית הנבחרים האמריקני פתחה בחקירה רשמית נגד משרד המשפטים, בחשד להסתרה מכוונת ובלתי חוקית של עשרות דפי פרוטוקול הכוללים עדויות על תקיפה מינית לכאורה של קטינה בידי הנשיא דונלד טראמפ. המסמכים, שהיו אמורים להתפרסם במסגרת "חוק השקיפות בתיקי אפשטיין", כוללים סיכומי ראיונות של ה-FBI (יום ד', 25.02.26).
26/02/2026 | מירב ארד | חדשות

מייסד חברת מיקרוסופט, ביל גייטס, התנצל בפני עובדי הקרן הפילנתרופית שלו על קשריו המתמשכים עם ג'פרי אפשטיין. במסגרת הודעה פנימית שהועברה לצוות, התייחס גייטס להשלכות התדמיתיות של הקשר וליחסים האישיים שניהל, אשר נחשפו בדוח מפורט של העיתון וול סטריט ג'ורנל (יום ג', 24.02.26).
25/02/2026 | יואב יצחק | חדשות
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il