[צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90]
איזנקוט יוצא ל"דרך": שישה פוליטיקאים ברשימת ישר |
מפלגת ישר עם איזנקוט הגישה את רשימתה לכנסת ה-26 וביקשה את האותיות "דרך" ● שישה פוליטיקאים הוצבו במקומות ריאליים, בהם יורם כהן במקום השני, אורית פרקש הכהן שלישית ומתן כהנא חמישי ● משה דוידוביץ' במקום ה-40, ובסוף הרשימה שובצו שורד שבי, משפחות חטופים ואנשי ציבור |
מפלגת ישר עם איזנקוט הגישה (7.9.26) לוועדת הבחירות המרכזית את רשימתה לכנסת ה-26, ובראשה גדי איזנקוט. שישה פוליטיקאים הוצבו במקומות הריאליים ברשימה: במקום השני שובץ ראש שירות הביטחון הכללי לשעבר יורם כהן, ואחריו שרת המדע והחדשנות לשעבר אורית פרקש הכהן, מייסדת "כנפיים של קרמבו" עדי אלטשולר, מתן כהנא וחילי טרופר.
את הרשימה הגישו בשם המפלגה ענבר הרוש גיטי, לשעבר מנכ"ל תנועת "אחריי!", ושאול מרידור, לשעבר ראש אגף התקציבים במשרד האוצר. המפלגה ביקשה כי אותיותיה בפתק ההצבעה יהיו "דרך", בחירה שנועדה להשתלב במסר הבחירות שלה על הצגת "דרך ישרה" כחלופה לממשלה הנוכחית. אולם אין ודאות שוועדת הבחירות תאשר את הבקשה.
שישה פוליטיקאים במקומות הריאליים
בחמישייה הראשונה שובצו איזנקוט, יורם כהן, פרקש הכהן, אלטשולר ומתן כהנא. חילי טרופר, יו"ר מפלגת בית ציוני שהצטרפה לריצה המשותפת עם ישר, שובץ במקום השישי. שאול מרידור נמצא במקום השביעי, תאיר איפרגן במקום השמיני, אושרת גני גונן במקום התשיעי ושירה שפירא במקום העשירי.
בהמשך הרשימה שובצו בין היתר אלעזר שטרן במקום ה-12, האלוף במילואים כמיל אבו רוקן במקום ה-13, רועי פולקמן במקום ה-17 ואליסף פרץ במקום ה-20. שיראל חוגג לא שובץ בסופו של דבר ברשימה.
את הרשימה הגישו בשם המפלגה ענבר הרוש גיטי, לשעבר מנכ"ל תנועת "אחריי!", ושאול מרידור, לשעבר ראש אגף התקציבים במשרד האוצר. המפלגה ביקשה כי אותיותיה בפתק ההצבעה יהיו "דרך", בחירה שנועדה להשתלב במסר הבחירות שלה על הצגת "דרך ישרה" כחלופה לממשלה הנוכחית. אולם אין ודאות שוועדת הבחירות תאשר את הבקשה.
שישה פוליטיקאים במקומות הריאליים
בחמישייה הראשונה שובצו איזנקוט, יורם כהן, פרקש הכהן, אלטשולר ומתן כהנא. חילי טרופר, יו"ר מפלגת בית ציוני שהצטרפה לריצה המשותפת עם ישר, שובץ במקום השישי. שאול מרידור נמצא במקום השביעי, תאיר איפרגן במקום השמיני, אושרת גני גונן במקום התשיעי ושירה שפירא במקום העשירי.
בהמשך הרשימה שובצו בין היתר אלעזר שטרן במקום ה-12, האלוף במילואים כמיל אבו רוקן במקום ה-13, רועי פולקמן במקום ה-17 ואליסף פרץ במקום ה-20. שיראל חוגג לא שובץ בסופו של דבר ברשימה.
|
|||||||
|
|
+אחרי פרישת ארדן: עליזה בלוך מצטרפת לגנץ, מיכאל ביטון עוזב
23:29 07/09/26 | עידן יוסף
[צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
ראש עיריית בית שמש לשעבר עליזה בלוך הודיעה על הצטרפותה לכחול לבן בראשות בני גנץ, ימים לאחר שגלעד ארדן הודיע כי מפלגת "האחדות", שאליה הצטרפה בלוך, לא תתמודד בבחירות. בלוך אמרה כי "אין בזירה הפוליטית מי שמסמל את האחדות יותר מבני גנץ". במקביל הודיע ח"כ מיכאל ביטון כי לא יתמודד ברשימת כחול לבן. ביטון מסר כי הוא בוחן בשעות שנותרו עד סגירת הרשימות הקמת מפלגה "חברתית, ממלכתית, מסורתית", שתתבסס על ערכי היהדות, הציונות והדמוקרטיה.
[צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
+סקר: איזנקוט עולה על חשבון בנט - וגוש נתניהו מתחזק
22:51 07/09/26 | עידן יוסף
[צילום: מן הטלוויזיה]
סקר חדשות 12 מציב את ישר במקום הראשון עם 25 מושבים, לפני הליכוד שנחלש ל-21. ביחד בראשות נפתלי בנט נחלשת ל-13, הדמוקרטים מקבלים 11, הציונות הדתית-זהות ועמך ישראל עוברות את אחוז החסימה עם 6 ו-4 מושבים בהתאמה. ישראל ביתנו ויהדות התורה מקבלות 8 מושבים כל אחת, הרשימה המשותפת וש"ס 7 כל אחת ורע"ם 4. גוש נתניהו עם 52 מושבים, גוש מתנגדיו עם 57 והמפלגות הערביות עם 11. מתחת לאחוז החסימה: המילואימניקים 2.3%, הציבור החרדי 1%, כחול לבן 0.5%, נעם לישראל 0.2%, מקום לכולנו וישראל תחילה 0.1% כל אחת.
[צילום: מן הטלוויזיה]
+וינטר נגד אגודת ישראל: "מספיק לרמות את הציבור"
22:21 07/09/26 | עידן יוסף
יו"ר עמך ישראל עופר וינטר תקף את דרישת אגודת ישראל להעניק פטור משירות צבאי ללא עיצומים לכל בן ישיבה. "לא כל מי שלובש שחור-לבן הוא לומד תורה", אמר. "ראינו את דרישות אגודת ישראל בראשות גולדקנופף, מספיק לרמות את הציבור". וינטר הצהיר כי "לא תהיה ממשלה בלי הסדרת מעמדם של המשרתים" וקרא לשילוב חרדים בצה"ל ובשירות הלאומי. לדבריו, "מי שתורם למדינה - יקבל. מי שישרת יותר - יקבל הרבה יותר. ומי שלא ישרת, לא ילמד ולא יתרום - לא ייהנה מהטבות".
+קרב השריונים בליכוד מחריף: נתניהו מחפש מועמדים ברגע האחרון
22:12 07/09/26 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
שעות לפני סגירת הרשימות [צילום: שרון לייבל/פלאש 90]
שעות לפני המועד האחרון להגשת הרשימות, נתניהו טרם חשף את מלוא שמות המשוריינים בליכוד ▪ בית הדין דרש להקדים את הצגת ההצעה, והתנועה התנגדה ▪ ברדוגו, דוד פטר ויסכה בינה נבחנים כעת ▪ כחלון, ביבס, דנילוביץ ואבידע בכר כבר דחו הצעות
שעות לפני סגירת הרשימות [צילום: שרון לייבל/פלאש 90]
+עבאס הגיש את רשימת רע"ם: "רואים עצמנו שותפים בממשלה הבאה"
21:50 07/09/26 | עידן יוסף
[צילום: דני שם-טוב/דוברות הכנסת]
רע"ם הגישה ליו"ר ועדת הבחירות המרכזית, השופט נעם סולברג, את רשימת מועמדיה לכנסת ה-26. יו"ר המפלגה מנסור עבאס אמר במעמד ההגשה: "רואים עצמנו שותפים בממשלה הבאה". רע"ם ביקשה את האותיות "עם". בראש הרשימה עבאס, ואחריו יואב סגלוביץ, וליד טאהא, ואליד אל-הואשלה, אימאן חטיב יאסין ויאסר חוג'יראת. ועדת הבחירות הבהירה כי הגשת הרשימה והאותיות המבוקשות אינה מהווה אישור וכי הן ייבדקו בהתאם לדין.
[צילום: דני שם-טוב/דוברות הכנסת]
+בן 23 שובץ במקום גבוה ב"ביחד"; שמש: בנט לא גילה על הקשר לאמו של יונתן שלו
19:43 07/09/26 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
שלו. חסר גילוי נאות [צילום: גילי יערי/פלאש 90]
כתב חדשות 13 מיכאל שמש מעלה שאלות על הצבת יונתן שלו בן ה-23 במקום העשירי ברשימת "ביחד" ▪ שלו שובץ לפני מועמדים מנוסים ובהם ולדימיר בליאק ומפקדו לשעבר שחר ורון ▪ בנט הגן על השיבוץ והדגיש את שירותו הקרבי ופעילותו למען המשרתים - אך לא התייחס לקשר רב השנים עם אמו
שלו. חסר גילוי נאות [צילום: גילי יערי/פלאש 90]
+בן-גביר מכוון ל-15 מושבים: חב"דניק שובץ ברשימת עוצמה יהודית
17:51 07/09/26 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
הגשת הרשימה לוועדה [צילום: שידורי הכנסת]
עוצמה יהודית הגישה לוועדת הבחירות המרכזית את רשימתה לכנסת ה-26 וביקשה להתמודד באות ב' ▪ איתמר בן-גביר עומד בראש הרשימה, טלי גוטליב שובצה שנייה ויצחק וסרלאוף שלישי ▪ ראש המטה חנמאל דורפמן במקום השביעי והיועץ החרדי יוסי גולדברגר במקום התשיעי ▪ היעד שהציב בן-גביר: 15 מושבים
הגשת הרשימה לוועדה [צילום: שידורי הכנסת]
+עמך ישראל השיבה לסמוטריץ': "לא נרד לשיח ההפחדות"
16:42 07/09/26 | עידן יוסף
מפלגת עמך ישראל הגיבה למתקפה של יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ', שטען כי התמודדותו העצמאית של וינטר היא הימור על עתיד שלטון הימין. "מוקירים את פועלך ולא נרד לשיח ההפחדות", נמסר מהמפלגה. בעמך ישראל טענו כי הציבור מבקש "אנשים חדשים, כאלה שלא היו חלק מהאירועים שהובילו אותנו לשבעה באוקטובר", והוסיפו כי נדרשת הנהגה שתוביל להכרעה בעזה, לשילוב החרדים בצה"ל ולטיפול באתגרים שלא טופלו בקדנציה הקודמת. "הגיע הזמן להכניס רוח חדשה למחנה הימין ולכנסת".
+וינטר הגיש את רשימת עמך ישראל: "נהיה הפתעת הבחירות"
16:30 07/09/26 | עידן יוסף
[צילום: דני שם-טוב/דוברות הכנסת]
מפלגת "עמך ישראל" בראשות עופר וינטר הגישה לוועדת הבחירות המרכזית את רשימת מועמדיה לכנסת ה-26. וינטר עומד בראש הרשימה, ואחריו יוסף חדאד, נטעלי שם טוב, ערן בן-ארי, פלר חסן-נחום, ללי דרעי, רונן בודנרו, דוידי בן ציון ואביב עזרא. המפלגה ביקשה את האות ך. וינטר הצהיר לאחר ההגשה: "בעזרת השם נהיה הפתעת הבחירות". לדבריו, המפלגה מציגה "מדיניות של ימין אמיתי והכרעה צבאית בכל הגזרות", לצד שילוב חרדים בצה"ל וגיבוי ללוחמים. ועדת הבחירות הבהירה כי הגשת הרשימה והאות המבוקשת אינה מהווה אישור וכי הן ייבדקו בהתאם לדין.
[צילום: דני שם-טוב/דוברות הכנסת]
+סמוטריץ' נגד וינטר: "סירובו לאיחוד מטיל צל כבד על שיקול דעתו"
16:21 07/09/26 | עידן יוסף
יו"ר הציונות הדתית, שר האוצר בצלאל סמוטריץ', תקף בחריפות את עופר וינטר לאחר שהגיש את רשימתו באופן עצמאי לכנסת ה-26. סמוטריץ' טען כי וינטר סירב לקיים משא-ומתן עם מפלגות המחנה הלאומי וכי החלטתו היא "להמר על עתיד שלטון הימין ומדינת ישראל". לדברי סמוטריץ', "היחידים שעלולים להרוויח מהסירוב של וינטר לאיחוד במחנה הלאומי הם גלי בהרב מיארה ויצחק עמית וחבריהם בשמאל". הוא הוסיף כי הסירוב "מטיל צל כבד על שיקול דעתו ועל אמינות הבטחתו להמליץ על נתניהו לראשות הממשלה", וסיכם: "ימני אמיתי הפעם לא מסתכן".
+חילופי דורות ביהדות התורה: ישראל אייכלר בחוץ, שטארק נכנס
16:18 07/09/26 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
אליקים שטארק, ישראל אייכלר
אחרי הדחת משה גפני ואורי מקלב מדגל התורה, גם באגודת ישראל נרשם שינוי משמעותי: האדמו"ר מבעלזא הכריע כי ישראל אייכלר לא ימשיך כנציג החסידות בכנסת, ובמקומו יוצב אליקים שטארק, יו"ר הוועד הפועל של בעלזא ▪ אייכלר, שכיהן בכנסת לסירוגין מאז 2003, צפוי להמשיך בפעילות ציבורית במסגרת "מחזיקי הדת"
אליקים שטארק, ישראל אייכלר
+הרב טאו הכריע: נעם לישראל תתמודד עד הסוף
15:23 07/09/26 | עידן יוסף
[צילום: דוברות]
הרב צבי טאו החליט כי מפלגת נעם לישראל תתמודד בבחירות לכנסת ה-26 עד הסוף, גם אם להתמודדותה יהיו השלכות על גוש הימין - כך פורסם בינוניוז. ההחלטה התקבלה לאחר שח"כ אבי מעוז נועד אתמול עם הרב טאו בנושא. נעם לישראל דיברה בתקופה האחרונה על אפשרות לחיבורים, אך לפי שעה לא התאחדה עם רשימה אחרת. במפלגה עשרה חברים בלבד הבוחרים את הרשימה, והרכבה הסופי מובא לאישורו של הרב טאו.
[צילום: דוברות]
+דיווחים: נתניהו הציע שריונים ליסכה בינה ולדוד פטר
14:57 07/09/26 | עידן יוסף
[צילום: דני שם-טוב/דוברות הכנסת]
ראש הממשלה ויו"ר הליכוד בנימין נתניהו הציע שריון ברשימת הליכוד לכנסת ה-26 לעו"ד יסכה בינה, ראש התנועה למשילות ודמוקרטיה. לפי דיווח נוסף, נתניהו הציע שריון גם לעו"ד דוד פטר. בשלב זה מדובר בהצעות, וטרם נמסר אם השניים נענו להן.
[צילום: דני שם-טוב/דוברות הכנסת]
+לאחר שוינטר ויתר על האיחוד: סמוטריץ' בוחן שריונים ברשימה
14:41 07/09/26 | עידן יוסף
[צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
הציונות הדתית הודיעה (ב') כי יו"ר המפלגה בצלאל סמוטריץ' ישוב לבחון שריונים ברשימתו לכנסת ה-26, לאחר שלדבריה עופר וינטר החליט להתמודד באופן עצמאי. במפלגה טענו כי סמוטריץ' נמנע עד כה מהכרעה לגבי צירוף דמויות חדשות כדי לשמור מקומות לאיחוד אפשרי עם עמך ישראל. לפי דיווח בערוץ 7, אחת הדמויות שסמוטריץ' בוחן לשריין היא רעות בן חיים, ממייסדות "צו 9". בציונות הדתית תקפו את החלטת וינטר לרוץ בנפרד וטענו כי הוא "מהמר בחוסר אחריות על עתיד שלטון הימין ומדינת ישראל".
[צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
+נפתחה הגשת הרשימות לכנסת ה-26; הראשונה להגיש - רשימת ביחד
14:35 07/09/26 | עידן יוסף
[צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
הליך הגשת רשימות המועמדים לכנסת ה-26 נפתח בשעה 13:00 במשכן הכנסת. הרשימה הראשונה שהתייצבה בפני יו"ר ועדת הבחירות המרכזית, השופט נעם סולברג, הייתה "ביחד בראשות נפתלי בנט". נציגי הרשימה הגישו את שמות מועמדיה וביקשו את האותיות "ב" או "רק". ועדת הבחירות הבהירה כי עצם הגשת הרשימה והאותיות המבוקשות אינה מהווה אישור, והן ייבדקו בהתאם להוראות הדין. את הרשימה הגישו ח"כ מירב כהן ומנכ"ל המפלגה.
[צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
+מאי גולן: בן-גביר הציע לי מקום ריאלי וסירבתי
13:26 07/09/26 | עידן יוסף
[צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90]
השרה מאי גולן הודיעה היום (ב') כי יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן-גביר הציע לה שריון במקום ריאלי ברשימת מפלגתו לכנסת ה-26, אך היא דחתה את ההצעה. לדברי גולן, החלטתה שלא להצטרף לעוצמה יהודית נובעת מרצונה לפרוש בשלב זה מהמרוץ: "זה הזמן לקחת פסק זמן לעצמי". רק ביום שישי הותיר בן-גביר את האפשרות פתוחה, וכשנשאל על צירופה של גולן אמר כי היא "חברה טובה שלי" וביקש להמתין לפרסום הרשימה. גולן נדחקה למקום לא ריאלי ברשימת הליכוד לאחר הבחירות המקדימות.
[צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90]
+לשתיקת המועמדים לכנסת יהיה מחיר בקלפי
13:23 07/09/26 | אלכס טנצר | לרשימה המלאה
מנותקים מהמציאות [צילום: חיים גולדברג/פלאש 90]
13:23 07/09/26 | אלכס טנצר | לרשימה המלאה
בזמן שהפוליטיקאים שותקים ומעדיפים זכויות יתר, מאות אלפי אזרחים עובדים ומשפחות במצוקה כלכלית – בהם עובדי קבלן המופקרים ללא הסכמים ומענקים – יושבים על הגדר, וההתעלמות מיוקר המחיה ומזכויות החלשים תעלה למפלגות ביוקר ביום הבחירות
מנותקים מהמציאות [צילום: חיים גולדברג/פלאש 90]
+וינטר סגר את הדלת לאיחוד והגיש רשימה עצמאית לכנסת
12:59 07/09/26 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
וינטר. רגעי הכרעה בימין [צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90]
יו"ר עמך ישראל הקדים את הגשת רשימתו לוועדת הבחירות ולא המתין למועד האחרון, לאחר שדחה במהלך הלילה ניסיון נוסף להביא לחיבור עם סמוטריץ' ▪ יוסף חדאד: אם נתניהו לא ירכיב ממשלה - נעדיף בחירות נוספות
וינטר. רגעי הכרעה בימין [צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90]
+מסר בעייתי
11:39 07/09/26 | רועי ינובסקי | לרשימה המלאה
צעד של זלזול [צילום: איתי שקד]
הצבת צעיר בן 24 ללא ניסיון אזרחי במקום ריאלי משדרת שרעש ונראות גוברים על עשייה, ומעלה את השאלה מתי הפך השירות המילואימניקי לתעודת הכשר אוטומטית המפקיעה את המקום ממי שמחזיקים בניסיון חיים מוכח
צעד של זלזול [צילום: איתי שקד]
+איזנקוט מתעלם מהציבור הליברלי
10:48 07/09/26 | עידו דמבין | לרשימה המלאה
איזנקוט. בדרך לממשלת ימין [צילום: גילי יערי/פלאש 90]
מנהיג המרכז התורן מקושש קולות מימין באמצעות אידאולוגים סרוגים ומקצוענים אלמונים, ובמקום לחתור לממשלת שינוי אמיתית המבוססת על השותפות הערבית, הוא סולל את הדרך לממשלת ימין נוספת שאינה הפתרון הנדרש למדינה שעל סף תהום
איזנקוט. בדרך לממשלת ימין [צילום: גילי יערי/פלאש 90]
+תמונות נתניהו עם ילדים לא הוכחו כתעמולה - מפלגת ישר תשלם הוצאות
10:13 07/09/26 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
"לא הוצגה תשתית משפטית" [צילום: מעיין טואף/לע"מ]
יו"ר ועדת הבחירות המרכזית דחה על הסף את עתירת מפלגת ישר נגד פרסום תמונות של ראש הממשלה עם תלמידים ביום פתיחת שנת הלימודים ▪ סולברג קבע כי עצם הפרסום בחשבונות פוליטיים והקרבה לבחירות אינם מספיקים ▪ ישר חויבה ב-3,500 שקלים הוצאות
"לא הוצגה תשתית משפטית" [צילום: מעיין טואף/לע"מ]
+השיירה נובחת והכלבים עוברים
09:34 07/09/26 | אברהם שרון | לרשימה המלאה
נתניהו. אטימות [צילום: יעקב לדרמן/פלאש 90]
09:34 07/09/26 | אברהם שרון | לרשימה המלאה
נבחרי הציבור הפכו את היוצרות והפכו לאטומים למצוקות הבוחרים עד כדי מציאות שבה השיירה נובחת והכלבים עוברים, והשאלה הנותרת היא האם הבחירות הקרובות ישנו את המצב או ישאירו את המדינה במזבלה חברתית ומוסרית
נתניהו. אטימות [צילום: יעקב לדרמן/פלאש 90]
+נשארנו לבד בגוש השלישי
09:25 07/09/26 | יועז הנדל | לרשימה המלאה
טרופר. טעות [צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
למרות סקר המעניק 4 מנדטים בלבד ופרידת שותף מרכזי שעבר לגוש השינוי, גוש האמצע הוא התקווה היחידה להוציא את המדינה מהבוץ באמצעות איחוד כוחות בין הלוחמים בשטח לבין מי שקורסים תחת עול המשכנתה והיוקר בסופר
טרופר. טעות [צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
+הלכה האידאולוגיה
09:17 07/09/26 | יוסי אחימאיר | לרשימה המלאה
נטישה מבישה [צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90]
בעקבות סקר המעניק ארבעה מנדטים לרשימת המילואימניקים והכלכלית, ראש המפלגה מגיב על עזיבתו של חילי טרופר לגוש השינוי, מבהיר מדוע גוש האמצע הוא התקווה היחידה להוציא את המדינה מהבוץ, ומדגיש את החיבור הקריטי בין הביטחון הלאומי לנטל הכלכלי
נטישה מבישה [צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90]
+קול צעיר למשרתים
08:30 07/09/26 | נפתלי בנט | לרשימה המלאה
עד שיהיה שינוי [צילום: איתי שקד]
יונתן שלו יהיה בן 24 ביום הבחירות, הקים את ארגון הצעירים המשרתים הגדול בישראל, בלם את חוק ההשתמטות, ושירת כלוחם מגלן שלחם בלבנון ובעזה – והוא ישמש פה למאות אלפי מילואימניקים שקורסים תחת הנטל
עד שיהיה שינוי [צילום: איתי שקד]
+הליכוד דורש מסולברג לבדוק את מעורבות רונן בר במערכת הבחירות
08:27 07/09/26 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
בר. מייעץ לחברה העוסקת בהשפעה ברשת [צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90]
תנועת הליכוד פנתה ליו"ר ועדת הבחירות המרכזית, השופט נעם סולברג, בעקבות פרסומים על פעילות חברת SpringAI, המייעצת לגופים בזיהוי ניסיונות השפעה על השיח הפוליטי ▪ במכתב נטען כי ראש שירות הביטחון הכללי לשעבר רונן בר משמש יועץ לחברה ▪ הליכוד מבקש לברר אם פעילותה נוגעת לבחירות לכנסת
בר. מייעץ לחברה העוסקת בהשפעה ברשת [צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90]
+יונתן שלו צעיר, אבל הוא ממש לא מייצג
08:18 07/09/26 | ערן אפרת | לרשימה המלאה
חובות ובית מתפרק [צילום: צפריר אביוב/פלאש 90]
בעוד שראש המפלגה זכאי לבחור את אנשיו כראות עיניו, הצבת בן עשורים שלא ידע מחסור כנציג הדור הצעיר מנותקת מהמציאות של מאות אלפי מילואימניקים שקורסים תחת חובות, משכנתאות ועסקים שחרבו
חובות ובית מתפרק [צילום: צפריר אביוב/פלאש 90]
+נוה דרומי, היכן שאלת ההמשך
07:45 07/09/26 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
נוה דרומי ובנימין נתניהו [צילום: מן הטלוויזיה]
נוה דרומי נגעה כמעט בכל הנושאים הרגישים - 7 באוקטובר, אירן, קטר, מערכת המשפט והבחירות - אבל שוב ושוב נעצרה רגע לפני שאלת ההמשך המתבקשת ▪ נתניהו קיבל מרחב נדיב לעצב את גרסתו בלי להתמודד עם הסתירות שבה ▪ ורק בסוף נותרה שאלה אחרת: מדוע ראש ממשלת ישראל בחר שראיון עמו ישודר דווקא בשבת
נוה דרומי ובנימין נתניהו [צילום: מן הטלוויזיה]
| מועדון VIP | להצטרפות הקלק כאן |
| פורומים News1 / תגובות |
| כללי | חדשות | רשימות | נושאים | אישים | פירמות | מוסדות |
| אקטואליה | מדיני/פוליטי | בריאות | כלכלה | משפט | סדום ועמורה | עיתונות |
| איזנקוט יוצא ל"דרך": שישה פוליטיקאים ברשימת ישר |
| תגובות [ 0 ] |
|
לכל התגובות
תפוס כינוי יחודי
|
||
| חדשות נוספות ברשת |
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
| ברחבי הרשת / פרסומת |

