וינטר. "לא נכרע ולא נשתחווה" [צילום: דוברות עמך ישראל]
וינטר: עשרות מיליונים מכספי המדינה מופנים לפגיעה בנו, אבל נרוץ עד הסוף |
יו"ר עמך ישראל מאשים גורמים בימין בניהול מסע איומים והכפשות נגד חברי מפלגתו ובני משפחותיהם ● בעקבות פרישת דוידי בן ציון טען כי הלחצים הגיעו גם לסביבת המגורים של המועמדים ● וינטר הבהיר כי לא יפרוש מהבחירות: "רק הציבור יחליט" |
יו"ר רשימת עמך ישראל, עופר וינטר, הצהיר (ד', 14.10.26) כי מפלגתו תמשיך להתמודד בבחירות לכנסת ה-26, למרות פרישתו של דוידי בן ציון והלחצים שלטענתו מופעלים על חברי הרשימה. בהצהרה לתקשורת, לצד חברי מפלגתו, האשים וינטר גורמים בימין בניהול מסע הכפשות ואיומים שנועד להביא לפרישת המפלגה מהמרוץ, וטען כי נעשה שימוש בכספי ציבור למימון המתקפות נגדה.
"בשבועות האחרונים אנו עדים לקמפיין מתוזמן של הכפשות, איומים ומתקפות ארסיות, ממומן בעשרות מיליוני שקלים מתקציב המדינה - והכל כדי לפגוע בעמך ישראל", טען וינטר. הוא לא הציג בדברים שנמסרו אסמכתאות למקור המימון או להיקפו, ולא נקב בשמות הגורמים שלטענתו עומדים מאחורי המהלך.
"בשבועות האחרונים אנו עדים לקמפיין מתוזמן של הכפשות, איומים ומתקפות ארסיות, ממומן בעשרות מיליוני שקלים מתקציב המדינה - והכל כדי לפגוע בעמך ישראל", טען וינטר. הוא לא הציג בדברים שנמסרו אסמכתאות למקור המימון או להיקפו, ולא נקב בשמות הגורמים שלטענתו עומדים מאחורי המהלך.
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
||
|
|
+סולברג דחה עתירה להפסקת שידורי החדשות והאקטואליה בערוץ 14
18:52 14/10/26 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
טביבי ומגל. ניסיון לצנזורה פוליטית? [צילום: חיים גולדברג/פלאש 90]
יו"ר ועדת הבחירות המרכזית דחה על הסף עתירה שביקשה להגדיר את ערוץ 14 כערוץ תעמולת בחירות ולאסור עליו לשדר תוכניות חדשות ואקטואליה בהשתתפות מועמדי הליכוד, עוצמה יהודית והציונות הדתית ▪ נקבע כי יש לפנות תחילה לרשות השנייה וכי הפנייה המוקדמת לערוץ הייתה לקויה ▪ הטענות עצמן לא הוכרעו
טביבי ומגל. ניסיון לצנזורה פוליטית? [צילום: חיים גולדברג/פלאש 90]
+איזנקוט נגד קרומבי: קמפיין התודה לממשלה הוא תעמולת בחירות
16:41 14/10/26 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
אחד השלטים שנתלו [צילום: עמוד ה-X של ברל'ה קרומבי]
מפלגת ישר עתרה נגד תנועת תקומה והעומד בראשה, בטענה שקמפיין השילוט הארצי מקדם את הליכוד, הציונות הדתית ועוצמה יהודית ללא הרישום הנדרש בחוק ▪ לטענת העותרת, עלות הקמפיין חורגת מרף 120,400 השקלים ▪ השופט סולברג הורה למשיבים ולגורמי המדינה להגיש את התייחסותם עד מחר
אחד השלטים שנתלו [צילום: עמוד ה-X של ברל'ה קרומבי]
+סמוטריץ' כינס דיון חירום: "אנחנו ערב בחירות 1992"
15:51 14/10/26 | עידן יוסף
סמוטריץ' הכריז על "צו 8" במטות
יו"ר הציונות הדתית, שר האוצר בצלאל סמוטריץ', כינס בהתראה קצרה עשרות רכזי ערים ומנהלי מטות של מפלגתו לדיון חירום סגור, 13 ימים לפני הבחירות לכנסת. סמוטריץ' הציג נתונים מסקרי עומק פנימיים של המפלגה, שלדבריו מצביעים על שאננות ועל כוונה של חלק מבוחרי הימין להימנע מהצבעה. "אנחנו נמצאים ממש ערב בחירות 1992, ואסור לנו להמר על עתיד מדינת ישראל", הזהיר, תוך השוואה לבחירות שבהן ניצח יצחק רבין. סמוטריץ' הזהיר גם מפני אובדן קולות למפלגות שלא יעברו את אחוז החסימה, והורה למטות לעבור למתכונת פעילות מוגברת של "צו 8", הכוללת שיחות טלפון לבוחרים, ביקורי בית וחיזוק מערכי השטח. נתוני הסקרים הפנימיים עצמם לא פורסמו.
סמוטריץ' הכריז על "צו 8" במטות
+בנט נגד דרעי: "ש"ס תומכת בהשתמטות"
14:04 14/10/26 | עידן יוסף
[צילום: הדס פרוש/פלאש 90]
יו"ר רשימת ביחד, נפתלי בנט, תקף את יו"ר ש"ס ח"כ אריה דרעי בעקבות דבריו כי "לא תהיה ממשלה בישראל שש"ס תומכת או משתתפת בה - בלי שנסדיר את מעמד תלמידי הישיבות". בנט כתב כי "עכשיו כבר לא נוכל להגיד 'לא ידענו'", והאשים את נתניהו בהגנה על המשתמטים ועל הכספים המועברים להם. לדבריו, הרמטכ"ל התריע כי לצה"ל חסרים 10 גדודים וכי יש צורך לגייס חרדים, אך הממשלה מתכוונת להמשיך במדיניותה. בנט טען כי הצבעה לנתניהו, לסמוטריץ' או לדרעי היא הצבעה להשתמטות של כ-150 ימי מילואים בשנה ולמיליארדי שקלים המועברים למשתמטים. הוא הוסיף כי מאז הקמת המדינה הוצאו מהציבור העובד כ-30 מיליארד שקלים לטובת משתמטים, והצהיר כי יפעל להפסקת העברת הכספים.
[צילום: הדס פרוש/פלאש 90]
+סולברג: "אי אפשר לגנוב בחירות בישראל"
14:03 14/10/26 | עידן יוסף
יו"ר ועדת הבחירות המרכזית, השופט נעם סולברג, הצהיר כי הוא משוכנע בטוהר הבחירות לכנסת ה-26 וכי "לגנוב בחירות אי אפשר". במהלך ביקור במרכז הלוגיסטי של הוועדה בשוהם, 13 ימים לפני הבחירות, הציג סולברג את מערך הפיקוח והבקרה שנועד להבטיח את אמינות התוצאות, והדגיש כי ההצבעה בפתקי נייר מאפשרת ספירה חוזרת ותיקון טעויות. לקראת הבחירות נערכה הוועדה ל-7,331,981 בעלי זכות בחירה ב-12,018 קלפיות ברחבי הארץ. במסגרת ההכנות הודפסו כ-450 מיליון פתקי הצבעה עבור 38 רשימות, כ-12 מיליון מעטפות הצבעה וכארבעה מיליון מעטפות חיצוניות. מאות משאיות משנעות את הציוד לקלפיות, והוועדה נערכת גם לאיומים ביטחוניים, למתקפות סייבר ולשימוש לרעה בבינה מלאכותית, בשיתוף המשטרה, שירות הביטחון הכללי ומערך הסייבר.
+נתניהו: תיק הביטחון יישאר בליכוד; בן-גביר: הימין רוצה אותי
13:53 14/10/26 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
תופרים חליפות [צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]
תופרים חליפות [צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]
+וינטר מתקרב לעמדות גוש השינוי: לאפשר לעיריות להחליט על תחבורה ציבורית בשבת
13:08 14/10/26 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
וינטר. הכנסת והממשלה לא יחליטו על צביון השבת [צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90]
מועמד עמך ישראל ערן בן ארי מבהיר בשם המפלגה תמיכה בהעברת ההכרעה על תחבורה ציבורית בשבת לרשויות המקומיות ▪ בנישואין אזרחיים התחייב לשמירת הסטטוס-קוו ▪ הדברים חושפים נדבך משמעותי במדיניות האזרחית של המפלגה, שעדיין אינה מפורטת במלואה פחות משבועיים לפני הבחירות
וינטר. הכנסת והממשלה לא יחליטו על צביון השבת [צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90]
| מועדון VIP | להצטרפות הקלק כאן |
| תגיות / עוקבים | לקבלת רשימות חדשות עם הופעתן |
|
|
|
| פורומים News1 / תגובות |
| כללי | חדשות | רשימות | נושאים | אישים | פירמות | מוסדות |
| אקטואליה | מדיני/פוליטי | בריאות | כלכלה | משפט | סדום ועמורה | עיתונות |
| וינטר: עשרות מיליונים מכספי המדינה מופנים לפגיעה בנו, אבל נרוץ עד הסוף |
| תגובות [ 0 ] |
|
לכל התגובות
תפוס כינוי יחודי
|
||
| חדשות נוספות ברשת |
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
| ברחבי הרשת / פרסומת |

