נכשל בגובה 5.75

קופץ המוט אברבוך לא הצליח לזכות במדליה

האתלט הישראלי הבכיר ניסה לעשות היסטוריה באצטדיון האולימפי באתונה ולהיות האתלט הישראלי הראשון שעומד על דוכן המדליות
מיכאל דבורין חדשות אולימפיאדת אתונה תגובות
אלכס אברבוך, אלוף אירופה בקפיצה במוט, ניסה לעשות הערב את מה שלא עשה שום אתלט ישראלי לפניו - לסיים בין שלושת הראשונים ולעלות על דוכן המדליות באיצטדיון האתלטיקה האולימפי, לראשונה בהסטוריה.

אברבוך עבר בניסיון ראשון גובה של 5.65 מטרים, אך כשל בשלושת ניסיונותיו לעבור 5.75 והודח מהתחרות.

אברבוך התמודד מול 15 קופצים, שמרביתם ממוקמים בצמרת העולמית הגבוהה ביותר ורבים מהם מסוגלים בכל יום נתון להפתיע ולזכות בתחרות, שנחשבת לענף האתלטיקה המורכב ביותר מבחינה טכנית. ואכן, כל טעות ולו קטנה של האתלטים הללו בדרכם לגבהים, עלולה להיות ההבדל בין מיקום בצמרת התחרות למיקום בירכתיה.

אברבוך הותיק והמנוסה נחשב בקרב פרשני האתלטיקה לאחד מחמשת המועמדים המובילים לזכות בתחרות. השיא האישי שלו 5.93 מ' בהחלט מדרג אותו בצמרת הקופצים.

התוצאה הטובה ביותר שהשיג אברבוך השנה אמנם נמוכה יותר רק 5.83מ', אך אפילו גובה זה עשוי להספיק. יריביו העיקריים של אברבוך יהיו האמריקנים טובי סטיבנסון, ששבר השנה את מחסום ששת המטרים, אך לא הפגין יכולת טובה במוקדמות, טימותי מק שאף הוא קבע השנה שיא אישי הנמוך משיאו של אברבוך- 5.90. גם הגרמני הותיק טים לובינגר, אף הוא קופץ שחבר במועדון היוקרתי של ששת המטרים נחשב למועמד חזק לזכייה וזאת למרות שהשנה לא התעלה על עצמו עדיין ועבר רק גובה של 5.80 מ'. גרמני נוסף דני אקר, עשוי אף הוא להפתיע למרות שלא הבריק השנה. גם הוא עבר 6 מטרים בעבר.
Author
עורך דין | דבורין ושות', משרד עורכי דין ונוטריון | דוא"ל | אתר/בלוג | רשימות | מעקב
משרד דבורין ושות' הינו משרד בוטיק לליטיגציה מסחרית-אזרחית עם התמחות ספציפית בסכסוכים אזרחיים מורכבים, דיני לשון הרע, דיני בוררות, מיסוי מקרקעין והתחדשות עירונית - בדגש על ייצוג דיירים בפינוי בינוי. עו"ד מיכאל דבורין הינו בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית ועו"ד פעיל ברציפות משנת 2004.
תאריך: 27/08/2004 | עודכן: 27/08/2004
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]