בעלי מקצועות חופשיים מוזמנים להעביר אלינו לפרסום מאמרים, מידע בעל ערך חדשותי, חוות דעת מקצועיות בתחומים משפט, כלכלה, שוק ההון, ממשל, תקשורת ועוד, וכן כתבי טענות בהליכים בבית המשפט.
דוא"ל: vip@news1.co.il
|
|
|
טריפל קונסילר לכיסוי פגמים וכתמים
|
המאפר בועז שטיין השיק שלושה גווני קונסילר לכיסוי מקסימלי לכתמים ולפגעי עור נקודתיים ● מחיר: 140 שקלים
|
טריפל קונסילר [צילום: מוטי זאבי]
|
|
|
|
|
המאפר בועז שטיין השיק טריפל-קונסילר - שלושה גווני קונסילר שונים שאוגדו לאריזת טריפל המשמשת לכיסוי מקסימלי לכתמים ולפגעי עור נקודתיים. חום בדרגת כהות בינונית עד כהה, בז' בהיר וירקרק - כולם בעלי תת-גוון צהוב. על-מנת ליצור רמת כיסוי גבוהה, הקונסילר מכיל ריכוז גבוה של פיגמנטים היוצרים צפיפות חומר על האזור הנדרש לכיסוי מבלי ליצור מראה מסכתי או כתם צבע. ויטמין E ושמנים מינרליים, יסייעו במריחה קלה ונעימה יותר. מומלץ ליצור ערבוב של הגוון הנדרש על גב היד ורק לאחר-מכן בעזרת טפיחות האצבעות, להניח את החומר על האזור הנדרש. מחיר המוצר לצרכן: 140 שקלים, ל-18 גרם. ניתן להשיג במרכזי יופי מקצועיים ואצל קוסמטיקאיות.
|
תאריך:
|
02/02/2014
|
|
|
עודכן:
|
02/02/2014
|
|
גלית יצחק-אוגנוב
|
|
רשת מיטב השיקה תבניות אפייה מעץ, מתכלות, איכותיות ומעוצבות, המתאימות לאפיית לחמים ביתיים, לאפיית עוגות בחושות, שמרים ולאפיית ולהגשת מאפים.
|
|
|
פריניב, יצרנית המיצים הטבעיים, השיקה מיץ חורפי חדש, טעם ייחודי ראשוני בישראל: מנדרינה תפוז וגזר. המיץ נסחט ונטחן מפירות טריים בלבד, ללא תוספת סוכר, כאשר כמות של 2 ליטר מכילה 16 תפוזים (80%), 2 מנדרינות (10%) ו-4 גזרים (10%).
|
|
|
חברת תפוח טכנולוגיות השיקה לקראת העונה הקרה קרם לחות מועשר בוויטמין C המכיל מקדם הגנה 25 SPF. הקרם תורם להזנה, הבהרה קלה, חיזוק, גמישות וחיוניות העור, מסייע בנטרול רדיקלים חופשיים ומכיל ריכוז גבוה של ויטמין C וויטמין E החיוניים לעור.
|
|
|
אסם, שהביאה את בשורת 'השטוחים' לפני כשנתיים והצליחה לשנות את פני הקטגורית הבייגלה, מחדשת שוב ומשיקה את הבשורה הבאה בעולם הבייגלה - 'בייגלס', שילוב בין בייגלה ישראלי לבייגל האמריקני.
|
|
|
אסם ממשיכה להרחיב את סדרת "ביסלי", סדרת החטיפים הוותיקה והאהובה בישראל ומציעה מהדורה חדשה ובועטת לביסלי: "ביסלי אקסטרים". ביסלי אקסטרים הוא גדול יותר, קראנצ'י יותר, מרעיש יותר ובטעמים נועזים ומתובלים יותר. כל אלה יחד יוצרים חוויית טעם מושלמת ונועזת יותר מתמיד.
|
|
|
|