|
רכיבים ביתיים בלבד [צילום: סטודיו אסם]
|
|
|
|
|
טבעול מרחיבה את מהפיכת הרכיבים הביתיים ומשיקה מתכון חדש לשני מוצרים הפונים לקהלים בוגרים יותר: שניצל תרד ושניצל ברוקולי.
המתכונים החדשים של שניצל התרד ושניצל הברוקולי, שעולים בימים אלה על המדפים, עשויים בדומה לשניצל התירס ולחטיפי התירס החדשים של החברה, מרכיבים הלקוחים מהמטבח הביתי בלבד: ירקות, קמח חיטה, פירורי לחם, חלבון ביצה, חלבון חיטה, שמן קנולה ותבלינים.
המהלך המתמשך של טבעול מצטרף למגמה בינלאומית לצמצום רשימת הרכיבים של מוצרי מזון והנגשת המידע על-אודות הרכבם התזונתי.
כשרות: רבנות מטה אשר + השגחת בעל"ז.
שניצל תרד ושניצל ברוקולי טבעול: 32-28.90 שקלים, ל-750 גרם.