|
עוגיות פריכות [צילום: סטודיו SAGA]
|
|
|
|
|
חברת בר-אל השיקה סדרת עוגיות חדשה ללא גלוטן, המתאימה לחולי דגנת (צליאק), לרגישים לגלוטן ולמעוניינים להפחית בצריכת גלוטן. חלק מהעוגיות מתאימות גם לקהלים נוספים: עוגיות טבעוניות (ללא מרכיבים מן החי) ועוגיות ללא תוספת סוכר.
סדרת העוגיות כוללת ארבעה טעמים:
- עוגיות בטעם חלבה ללא גלוטן וטבעוניות.
- עוגיות מלוחות ללא גלוטן וללא תוספת סוכר (וללא תחליפי סוכר).
- עוגיות וניל שוקולד צ'יפס ללא גלוטן.
- עוגיות שוקו שוקולד צ'יפס ללא גלוטן.
כל העוגיות בסדרה הן ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס וללא לקטוז וקזאין.
כשרות: כשר פרווה בהשגחת הרב לנדא.
מחיר המוצר לצרכן: 20-19 שקלים, לאריזה במשקל 200 גרם. ניתן להשיג ברשת יינות ביתן, שופרסל (מחלקות GREEN), אושר עד ובבתי טבע ברחבי הארץ.