לקראת ראש השנה והחגים, יקב כרמי יוסף משיק את יין הקברנה סובניון מבציר 2005. יין זה מורכב מ-100% ענבי קברנה סובניון, מחצית בציר ספטמבר ומחצית בציר מאוחר. היין יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ המיוצרות, רובן מעץ אלון צרפתי ומיעוטן מעץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית. היין מיוצר ללא סינון בתהליכי הצללה ממושכים להבטחת ארומה וטעם עשירים. היין מאופיין בצבע אדום עמוק וצלול. גרגרי יער בשלים ופלפל ירוק ושחור, שזיף וניחוח וניל. הוא עשיר ובעל גוף מלא, תנינים רכים וטעמי פרי מורכבים ומתמשכים. היין מוכן לשתייה וצפוי להתפתח היטב בבקבוק במהלך חמש עד שמונה שנים. מיין זה הופקו רק 14,000 בקבוקים המיועדים לייצוא ולשוק המקומי בישראל. מחירו של בקבוק כ-120 ש"ח כולל מע"מ. ניתן להשיג את היין בחנויות היין המובחרות.
היקב נמצא בליבו של הכרם, כך שתהליך ייצור היין מתחיל דקות מספר לאחר הבציר הידני הקפדני, עם עלות השחר. היין מיוצר על פי הידע הרב והניסיון שנצברו על ידי פרופסור ברבדו ופרופסור שוסיוב בטכנולוגיה מתקדמת המבטיחה קבלת יין בעל איכויות מהגבוהות בעולם. תהליך התסיסה הייחודי מתבצע בטמפרטורות שונות המביאות למיצוי פוטנציאל איכות התירוש בכל אחד משלבי התסיסה.
כידוע, יקב כרמי יוסף נמצא בבעלותם של הייננים פרופסור בן עמי ברבדו ופרופסור עודד שוסיוב. פרופסור בן עמי ברבדו, חבר הסגל האקדמי של האוניברסיטה העברית בירושלים הוא מאבני התווך של חקלאות גפן היין המודרנית בארץ ובעולם. מחקריו העוסקים בקשר בין שיטות גידול גפן ואיכות היין התפרסמו בספרות המדעית וזיכו אותו בהכרה בינלאומית ובפרסים יקרתיים. לפני מספר שנים, החליט פרופסור ברבדו לממש את הידע הרב שצבר בייצור יין וחבר לתלמידו פרופסור עודד שוסיוב, גם הוא חבר הסגל האקדמי של האוניברסיטה העברית בירושלים. משפחת שוסיוב החלה בגידול ענבי יין לפני כ-120 שנה.
הכרמים והיקב נמצאים ליד המושבה כרמי יוסף בשיפולי הרי יהודה בואך ירושלים, על אדמת גיר כבדה ועשירה באבן. עוד מימי מלכות שלמה הייתה ידועה אדמה זו בהתאמתה הרבה לגידול ענבי יין משובחים. בעלות המשפחות על הכרמים והיקב מאפשרת לפרופסורים ברבדו ושוסיוב שליטה מלאה על אופן הטיפול בכרם ליצירת ענבים באיכות מעולה. בכרם מתבצעות פעולות זמירה, דילול אשכולות וטיפול בנוף הצמחי להשגת רמת יבול אופטימלית תוך מעקב אחר התפתחות הסוכר, החומצות, חומרי הצבע ותכולת המינרלים בעלים ובפרי. כמו כן, מתבצע טיפול בעקה להעצמת ארומת הפרי בעת הבציר.