שמן הזית הזני של ארץ גשור, נבחר מתוך 3,000 דגימות שנשלחו מרחבי איטליה והעולם כולו לככב במהדורת 2009 של מדריך שמני הזית האיטלקי היוקרתי L'Extravergine 2009 - A guide to the Best Certified Quality Olive Oil in the World.
על-מנת להיכלל בקטלוג הנחשבת, עמדו דגימות שמני הזית של גשור במבחני הטעימה הקפדניים של פאנל שופטים מומחים ובראשם עורך הקטלוג Marco Oreggia. לקטלוג שמני הזית מטרה שאפתנית, לספק בעת ובעונה אחת לקהל הצרכנים ולמומחים בתחום שמני הזית כלי מהימן ושקוף להערכת טיבו ואיכותו של השמן.
לדברי יוסי פרידמן מנכ"ל ארץ גשור, "אנו שמחים על הבעת האמון וחותמת האיכות האיטלקית. בבית הבד של ארץ גשור מייצרים שמן זית כתית מעולה, תוך שליטה מלאה על תהליך ייצור השמן כולו, החל מברירת סוג הכרם וסוג הקרקע, דרך ייצור עצמי ומוקפד של השתילים האיכותיים, עיצובם המדוקדק של העצים בכרם וכלה בתהליך המסיק, הייצור ואיחסון השמן. הזיתים נמסקים מכנית ללא מגע יד אדם, והשמן מתאפיין ברמת חמיצות נמוכה ובפרמטרים בריאותיים רבים נוספים. מדובר בשמן-עילית זני המיוצר בשיטות גידול קפדניות בהשראת תחום גידול הענבים ליין. השמן מכיל מרכיבים תזונתיים איכותיים ובריאים, ומותאם בשלמות לצורכי המטבח אנין הטעם".