לרגל יום העצמאות האמריקני, החל ב-4 ביולי, הכין צחי בוקששתר, שף רשת Black Bar 'n' Burger, את גרסת ההמבורגר למנת הודו ברוטב חמוציות Turkey Cranberry Burger, המבורגר דל שומן מבשר הודו עם חמוציות ובצל קלוי (49 שקלים). המנה תוגש החל מ-4 ביולי למשך שבוע.
אין דבר יותר אמריקני, מאשר הודו! כל אמריקני מחכה כל השנה להתענג על הודו שחום ועסיסי ברוטב חמוציות מתקתק. זו אחת מהמנות המוכרות ביותר בארה"ב ונהוג להגישה בחג ההודיה (Thanksgiving). כ-260 מיליון תרנגולי הודו נמכרים מדי שנה בארה"ב. כ-45 מיליון מהם, נמכרים ונאכלים ביום אחד בשנה. ברוח זו, ברשת Black Bar 'n' Burger החליטו להגיש את גרסת ההמבורגר של המאכל הכי אמריקני.
רשת Black Bar 'n' Burger הוקמה בשנת 2004 על-ידי איציק אדרי והשף צחי בוקששתר. כיום הרשת מונה 11 סניפים ועתידה להמשיך ולהתרחב ברחבי הארץ על-פי השיטה הזכיינית.