כבר לא צריך יותר לעמוד בבית, בחום, בלחץ של זמן לקראת ארוחת יום שישי ולגלגל עלי גפן (ממש לא תענוג גדול), או למלא סלק, או לכבוש את הסלמון, או לנסות להבין איך רוטב הויניגרט במסעדה ממש טעים, אבל איך מכינים אותו? וקרם החצילים? וממרח הזעתר? ואיך כובשים את עגבניות השרי? ואיך אופים את העוגה הבחושה הזו?
מסעדת חדר האוכל הצעירה והאנרגטית, משיקה חידוש מרנין נוסף, שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים - תפריט מעדנייה עשיר, עם מגוון רחב של מעדנים (48-7 שקלים), רטבים ומרינדות (35-18 שקלים), חמוצים וכבושים (6-4 שקלים), נשנושים (42-19 שקלים), לחמים ומאפים (36-8 שקלים), לימונדות (25 שקלים), תוצרת ידיו של השף עומר מילר.
תפריט המעדנייה, מונח על שולחן הסועדים, שיוכלו להזמין מתוצרת המקום, באריזות של 250 גרם, חצי קילו או קילו ולקחת לביתם. כמו-כן, יתאפשר להזמין טלפונית מתוצרת המעדנייה ולאסוף את ההזמנה מהמסעדה.
מבין מבחר מוצרי המעדנייה:
- עלי גפן ממולאים - 42 שקלים לשש יחידות.
- מג'דרה קוסקוס - 28 שקלים ל-500 גרם.
- סלמון כבוש - 15 שקלים ל-100 גרם.
- סלק ממולא - 48 שקלים לשש יחידות.
- ויניגרט חרדל דבש - 28 שקלים ל-500 מ"ל.
- ציר עוף - 28 שקלים ל-500 מ"ל.
- עגבניות שרי כבושות - שישה שקלים ל-100 גרם.
- ממרח זעתר ושקדים - 19 שקלים ל-250 גרם.
- כבד קצוץ - 21/38 שקלים ל-250/500 גרם.
- לימונדות של חדר האוכל - 25 שקלים לשני ליטר.
- מאפה עגבניות - 12 שקלים ל-250 גרם.
- עוגה בחושה - 36 שקלים ליחידה.
להזמנות התקשרו: 03-6966188. כתובת: שדרות שאול המלך 23, תל אביב (מתחם המשכן לאומנויות הבמה). חדר האוכל פתוח מדי יום, ראשון עד שבת, בין השעות 24:00-12:00.