בית אוכל גרניטה, הקרוי על שמו של "הברד" הסיציליאני, הינו בית אוכל איטלקי, נמצא על כביש 4, גבול עמק חפר. המקום הוקם בהשראת מבנה טוסקני בן כמה מאות שנים. בית האוכל עשוי של עץ ולבנים אדומות שהובאו מאיטליה, באגפו הדרומי מרפסת מקורה ובמרכזו מזרקה.
התפריט במקום, כולל מנות פתיחה, מנות עיקריות ומנות אחרונות. המנות מבוססות על מאכלים איטלקיים מסורתיים.
מנות מיוחדות:
מנות פתיחה: Crostini Di Fegatini Di Polo - פטה כבד עם ריבת בצל ושרי.
עיקריות: - Gnnochi Vitallo - רצועות פילה עגל מוקפצות עם פטריות ברוטב שמנת, יין אדום וציר בקר עם ניוקי מטוגן.
- Gamberi Sul Ravioli - שרימפס על רביולי שמנת וברנדי, על רביולי פרומג'י.
- Fungi Caldi - סלט פטריות חם שמפיניון ושמן כמהין עם גבינת ברינזה ועגבניות שרי, מוגש על אטריות אורז.
קינוחים: - Giovanni pisano - מגדל פיזה - טוויל שקדים וגנאש שוקולד לבן ברוטב תותים.
- Angelica - סלסלות פירות וערמונים מוגש בסלסלות מרנג.
במקום, מגוון גדול של מותגי יין; לילדים, מנות מיוחדות לבחירה.
גרניטה מתאימה לארוחות ואירועים משעות הצהריים המוקדמות ועד ללילה, ארוחות זוגיות, עסקיות ומשפחתיות, מפגש חברים, אירוע משפחתי או עסקי עד 150 משתתפים.
טווח המחירים לאדם נע בין 39 שקלים ועד ל-120 שקלים. טווח מחירים לארוחה עסקית לאדם נע בין 49 שקלים ל-95 שקלים.
שף סרג' רודמן, שף חדש בגרניטה. המקום בבעלותה של נטלי קניגשטיין, פרק חדש בחייה של מי ששירתה כקצינת נפגעים פיקודית בצה"ל, מאמנת כושר ומרפאה אלטרנטיבית.
נטלי ושותפיה החלו במהלך של יצירת מתחם קולינרי בשטח המבנה בו נמצאת גרניטה, "מתחם גרניטה". בקרוב יחלו לפעול בו מעדנייה - זותא, מיאגי - סושיה לצד בית קפה וגלידריה - אנג'לטו שכבר פועלות.
המקום יעניק חוויה קולינרית לצד חווית קנייה, לאורך כל שעות היום ועד השעות הקטנות של הלילה. יוכלו למצוא בו עניין משפחות צעירות, זוגות, אנשי עסקים וכן צעירים המבקשים לשבת על הבר עד שעות הלילה המאוחרות.
www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=4462.