טבעוף מציגה בכינוס התזונה הארצי שיתקיים בגני התערוכה בתאריכים 5-6.5.10 במאי. טבעוף השקיעה במהלך כ-100,000 אלף שקלים. ההשקעה כוללת דוכן מעוצב בו יוצגו המוצרים, שף שיכין במקום מגוון ממוצרי טבעוף לטעימה, חוברת מתכונים ומידע לדיאטנים וקופונים בשווי 20% הנחה לכל מקבלי החוברת המעוצבת.
בתערוכה בכינוס משתתפות חברות מזון המציגות מוצרים שיש להם חשיבות תזונתית או אוריינטציה בריאותית. רועי הראל, מנהל שיווק טבעוף: "הליבה של מותג טבעוף ממוצבת בעולם הטבע, מכאן החשיבות הרבה לנוכחותנו בכינוס ולחשיפת המאפיינים והיתרונות של טבעוף על מגוון מוצריו, לקהל המקצועי".
העוף של טבעוף הינו עוף טבעי, הגדל ללא אנטיביוטיקה וללא כימיקלים בכל שלבי הגידול וניזון מתערובת 100% צמחית. כתוצאה משיטת הגידול הייחודית, מתקבל מוצר טעים ואיכותי יותר. בבדיקות מעבדה נמצא כי טבעוף מופחת שומן ועשיר יותר בוויטמינים מקבוצה B.
זו השנה השמינית שבה מתקיים בגני התערוכה כינוס התזונה הארצי. בכינוס הנוכחי, העומד בסימן תזונה מונעת, יידונו מגוון רחב של נושאים בהשתתפות מומחים מהארץ ומחו"ל. במקביל לכינוס תתקיים תערוכה לקהל המקצועי, שבה יוצגו חידושים בתחומי המזון הרפואי, מזון תינוקות, תוספי מזון, טכנולוגיות בשירות הדיאטנים, ספרות מקצועית ועוד.
טליה לביא, התזונאית של טבעוף: "המודעות לחשיבות של מוצרים מן החי שגדלים ללא אנטיביוטיקה, ללא כימיקלים ולחקלאות מתקדמת השואפת לטבעיות גבוהה בקרב הקהל המקצועי. בכינוס נוצרת הזדמנות חד-פעמית למפגש אינטנסיבי מפרה ומקדם בין היצרנים והחקלאים לבין האנשים שמובילים ומקדמים את התזונה הנבונה בישראל, ואנו לא מתכוונים להחמיצה".