להמשיך ולממש עופרת יצוקה

את פעילות צה"ל בעזה אין להפסיק, עד אשר ידיה של ישראל תהיינה יצוקות על העליונות
דויד שוורץ מאמרים ישראלי-פלשתיני תגובות
ישראל חייבת להמשיך במבצע "עופרת יצוקה", כדי להמשיך ולכתוש את החמאס. שכן מדובר בגורמים פונדמנטאליים שמטרתם אחת - חיסול היישות הציונית, קרי: מדינת ישראל.

נכון שאין זה נעים שנפגעים ממבצע זה גם גורמים אשר מוגדרים כ"אזרחיים". ברם, אין לשכוח כי גורמים אלו משכנים את הטרוריסטים בחצרם ולפיכך, אל להם להתפלא כי צה"ל מבצע בהם פעילויות מבצעיות.

חשוב לנצל את המומנטום ולנסות לחסל את מאגרי הנשק של החמאס המופנים כלפי דרום הארץ, אל לנו לרפות את ידי צה"ל ומפקדיו, יש להמשיך עד השגת הכרעה ברורה, וכאשר זו תגיע או אז תהא זו העת לצאת ממבצע זה כשידינו על העליונות.

עם כל הכבוד והיקר לניסיונותיו של שר החוץ הצרפתי ושל הנשיא סרקוזי הרי שאנו נשארים עם הבעיה ששמה עזה גם לאחר "התערבותם הדיפלומטית הומניטארית", של ראשי הקהילה האירופאית.

ישראל חייבת לבנות "קיר ברזל" אשר יבהיר כי אין לפגוע בביטחון אזרחינו ובביטחון הלאומי שלנו. אם נפסיק הלחימה כעת הדבר עלול לעודד את אויבינו ולהפחית את כושר ההרתעה של ישראל. אין זאת אומרת כי צריך להישאר בעזה, ממש לא, יש למצות ההליך של הכתישה האווירית בתוספת כניסה מרשימה של טנקים, תוך שמירה על חיי חיילינו, לטפל במרכזי העצבים של החמאס ולצאת.

מכה כירורגית אינה מספקת שכן החמאס משקם מיד את פעילותו, המכה חייבת להיות כזו שייקח לגורמים העויינים פרק זמן ממושך כדי להשתקם מחדש, הפגיעה חייבת להיות גם במקורות הכלכליים המאפשרים רכישת נשק ואחזקת אמל"ח, בצד פגיעה בתשתיות תקשורת וגורמי הסתה אחרים. לפיכך, עוד כמה ימים כלל לא יזיקו להמשך המבצע ואל לנו להיחפז.
תאריך: 01/01/2009 | עודכן: 01/01/2009
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
להמשיך ולממש עופרת יצוקה
תגובות  [ 3 ] מוצגות   [ 3 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
בג"ץ הורס אותנו
2/01/09 01:04
2
טלי69
2/01/09 17:26
3
יובל ישראל
3/01/09 20:21
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il