הממשלה מאפשרת התחמשות הטרור

ישראל פתחה את המעברים לרצועת עזה ואיפשרה כניסת 450 אלף טון "סולר להסקה" - שמא קר להם שם בעזה ויורד גשם, דבר שבעליל אינו נכון, ועוד 98 טון "גז לבישול" ומעניין מה יבשלו כנופיות הטרור בגז הזה, אשר כתוב על מיכליו כי הוא נועד לבישול
אברהם בן-עזרא מאמרים ישראלי-פלשתיני תגובות
בטרם משיכת קולמוס במטרה להתרות על האיוולת, עולה התהייה - הרי הדברים כבר נאמרו, שמא לא ראוי לחזור על כך. אלא שהחשש נמוג ומתבטל לעומת חומרת האירועים המתמשכים והמחדלים הנשנים של ממשלת ישראל, בכך שהיא מאפשרת התחמשות כנופיות הטרור אשר זו לא נועדה למטרות שלום, אף לא למטרות משטרה פנימית, אלא בגלוי ובמוצהר נועדה כדי להרוג יהודים במדינת ישראל, דבר שכנופיות הטרור גם עושות, כשמתחשק להן. בנוסף, משחוזר המעשה – שבה וחוזרת התגובה במנה כפולה ומכופלת.

על-פי 'פוסט ישראל' מיום 10 למרץ 2009, ישראל פתחה את המעברים לרצועת עזה ואפשרה כניסת 450 אלף טון "סולר להסקה" – שמא קר להם שם בעזה ויורד גשם, דבר שבעליל אינו נכון, ועוד 98 טון "גז לבישול"; מעניין מה יבשלו כנופיות הטרור בגז הזה, אשר כתוב על מיכליו כי הוא נועד לבישול.

ככל שהבישול יכלכל את כנופיות הטרור וככל שההסקה תחמם את משתתפי קייטנות השאהידים – תלמידים ומורים - מדובר בתמיכת טרור. אלא שהיעדים של "הסיוע ההומאניטארי" הרבה יותר ישירים בדרך אל הטרור – כבר הוכח כי הסיוע הזה, ששווה לכנופיות הטרור זהב, אינו מגיע לנזקקים אלא עובר דרך המסננת של המחבלים, אשר מנצלים סיוע זה בשני מובנים:

א. הם שודדים מהסיוע ההומאניטארי את כל מה שיכול להועיל להם, בדרך הטרור החרוטה על דגלם.
ב. הם מעבירים את המעט שנותר לנזקקים – המשחרים לפתחם – דבר המאפשר למחבלים שליטה, הבאה לידי ביטוי גם בקלפי.

וכל זאת – שוב ושוב ובאופן מתמיד, בין אם זה תופס כותרות ובין אם לא – בחסות מדינת ישראל המאפשרת את הסיוע ופותחת חד-צדדים את המעברים, בידיעה ברורה, בעידוד ובתמיכה.

באותו הקשר, כנופיות החמאס שקיבלו את ה"שי לחייל" – פועלות אצל אחותן מהג'יהאד האיסלאמי למען הפסקת משלוחי הטילים לעבר ישראל. וכל זאת למה?

אולי לא נעים לכנופיות הטרור מצד אחד לקבל דלק וגז, כסף, מזון, תרופות ומדים – ומצד שני לשלוח בתמורה טילים כדי להרוג באקראי יהודים?! לא, זו לא בעיה אצלם, להיפך, זה נראה לראשי הכנופיות סדר יום רגיל וסביר, כי כך הורגלו זה מכבר על-ידי מדינת חלם וממשלתה, אפילו בעת לחימה. מה שנראה כאן כסתירה, שם נראה כסדר יום שגרתי; מה שרואים מכאן, לא רואים משם – סיסמא נכונה לגבי השוואה בין מקומות עם ערכים שונים, כגון – דמוקרטיה לעומת דרך הטרור, ואינה נכוה לגבי השוואה בין שני מקומות בעלי אותם ערכים, כגון – בוחרים ונבחרים.

ואין צורך כלל לנחש מהי הסיבה לצעד זה של כנופיות הטרור של החמאס, הנתפש לכאורה כצעד מתון, כאילו הן מטעם "שלום עכשיו": הסיבה גלויה בהצהרת ראשי הכנופיות במפורש, הסומכות על סכלות ממשלת ישראל ומגלות כי ..."זה רק כדי למנוע מישראל להתקיף עכשיו, במועד שלא מתאים לנו, כאשר התוכנית היא להתעצם בשקט כמו בלבנון בין שתי המלחמות – ואחר כך, במועד שייבחר על ידינו, להפתיע..." (בניסוח אחר).

לתשומת לב הממשלה שבדרך, ולטיפולה המקצועי.
Author
מהנדס בניין | בן-עזרא מתכננים ויועצים בע"מ | דוא"ל | אתר/בלוג | רשימות | מעקב
תאריך: 10/03/2009 | עודכן: 10/03/2009
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
הממשלה מאפשרת התחמשות הטרור
תגובות  [ 1 ] מוצגות   [ 1 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
batan
10/03/09 23:45
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
כמו כל רעיון, הכלכלה המערבית ובראשה רעיון התחרות החופשית, החלו מתוך מחשבה חיובית ובונה. אבות הרעיון היו סבורים כי אם תהיה כלכלה חופשית, היוזמה תגבר. הרצון של כל אחד לעשות לביתו יביא להצפה של יוזמות, אשר יזינו האחת את השניה ויביאו לפריחה כלכלית.

משבר כלכלי איננו רק אסון לאומי, אלא גם הזדמנות לאומית. כל מי שטייל ברחבי העולם נפגש עם התוצאות החיוביות של המשבר הכלכלי של שנות השלושים בדמות פרויקטים אדירי מימדים שבוצעו באותן שנים קשות. לדוגמא, חלק גדול מן הגנים הלאומיים של ארצות הברית, או פריצת מנהרות שחיברו ישובים מבודדים בניו-זילנד, או בנורבגיה. גם אצלנו מולאה המשימה הלאומית של ייעור הגליל והמוביל הארצי בשנים שבהן כח אדם רב היה מחוסר עבודה. היום ממתינות מספר משימות לאומיות המשוועות לכוח אדם, והמשבר הכלכלי הוא ההזדמנות לממש אותן.

קטרקט (בעברית - ירוד) וגלאוקומה (ברקית), הינן מחלות הקשורות בתהליך ההזדקנות הטבעית. שכיחות גלאוקומה היא בממוצע כ-2% מהאוכלוסיה ועולה ל-10% בגיל 80.

אחודה לכם חידה: רישיון הנהיגה של פלוני פקע ביום 01.01.2007, ובגלל מחלוקת על הקנסות הוא לא יכול היה לחדשו.

מסכת הייסורים רבת השנים שעובר הנשיא לשעבר משה קצב במסע המייגע, המכאיב ומורט העצבים, לטיהור שמו בפרשיות ההטרדה המינית, הגיעה בימים אלה לשיא חדש כאשר היועץ המשפטי לממשלה מני מזוז הציג בפני הציבור המשתאה את החלטתו להגיש נגד קצב גיליון אישום הכולל גם את הסעיף הנורא מכל – אונס. ועוד בטרם נדמו קולות הרעם המתגלגל שהותירה הידיעה בתודעה הציבורית וכבר נמצאו רבים שקפצו על העגלה המידרדרת אל התהום המשפטי. חלקם תבעו, עוד בטרם הרשעה, לשלול מיידית את כל זכויותיו של הנשיא לשעבר. אחרים, בעיקר מבין מקורביו, כבר הודיעו כי הצדק ייצא לאור וכי קצב ייחלץ מן הדין זכאי וטהור כבדולח וכי בעצם, מטרת כל ההליך השיפוטי המיועד היא "לשתות את דמו של קצב" על לא עוול בכפו. היו אף מי שהרחיקו בטיעוניהם אל מחוזות ההזיה שלפיהם יש ליועץ מזוז "משהו אישי" נגד הנשיא לשעבר.
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il