מטורף לגמרי, לא?

רק החלפה מיידית, בחוק, של המצב המחריד והבלתי מובן לפיו מבקר עירייה הינו שכיר מתוגמל של העירייה "המבוקרת" בעצמה יאפשר מצב שבו הרשות המקומיות שלנו יתנהלו לפי החוק
אריה גל מאמרים תגובות
תארו לעצמכם שאתם מגישים תביעה נגד מלון, והשופט, שצריך לקבוע אם השרות שקיבלתם ראוי או לא, הוא. ולא אחר מנהל באותו מלון, ומקבל את שכרו מבעל המלון. מטורף לגמרי, לא?

והנה מסתבר כי מבקר העירייה, זה שצריך לקבוע אם העירייה עובדת לטובתכם או לטובת עצמה, הואל מעשה.שכיר של העירייה, ומקבל את שכרו...ממנה!. לא להאמין ?! זה נראה כאילו המחוקק פשוט דאג לאנשי שלומו, ראשי הערים, שיוכלו לעשות פשוטו כמשמעו מה בראש שלהם, בלי לתת דין וחשבון לאף אחד!, האם לא כך?

אבל אולי יש אלוהים. כי נראה שלכנסת ה-19 נכנסו גם מחוקקים מזן לגמרי אחר. והדרך האחת והיחידה לשמור באמת, ולא ב"כאילו", על השמנת הציבורית היא לא להניח שהשומר ימשיך להיות שכירם המתוגמל היטב של החתולים.

יש לשנות בדחיפות את החוק הקיים, ולקבוע כי מעתה מבקר של עירייה יהיה איש חיצוני אשר ימונה לתפקידו לא על-ידי ראש העיר אלא על-ידי מבקר המדינה ויהיה עובד של משרד מבקר המדינה ולא של העירייה אשר אותה הוא אמור לבקר!. זה חמור וזה מיידי וזה בנפשנו!. לא מעטים מבינינו חושבים היום בצמרמורת ובסלידה על לא מעט מהרשויות המקומיות כעל ביב של "קומבינות" ושל "עיגולי פינות" שכמעט על גבול הפלילי, ועל כמה מנבחרינו שם כעל מריונטות על חוט.

רק החלפה מיידית, בחוק, של המצב המחריד והבלתי מובן לפיו מבקר עירייה הינו שכיר מתוגמל של העירייה "המבוקרת" בעצמה, ומסירת התפקיד לאיש ניטרלי חיצוני שיהיה שליח ושכיר של משרד מבקר המדינה, רק שינוי מיידי שכזה הוא שיאפשר לנו לחוש כי מעתה גם ברשויות המקומיות שלנו "יש מלך בישראל" וגם ברשויות המקומיות לא עוד "איש הישר בעיניו יעשה".
תאריך: 23/04/2013 | עודכן: 23/04/2013
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
מטורף לגמרי, לא?
תגובות  [ 3 ] מוצגות   [ 3 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
חיפוי
24/04/13 07:49
2
חיפוי
24/04/13 07:54
3
רינטינטין
24/04/13 15:00
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il