מה זה בדיוק "בלתי-מעורבים"

מספרם של הנפגעים העזתיים שאינם מעורבים בלחימה הוא זעום לעומת מאות האלפים שהמערב חיסל במלחמותיו או מאות אלפי החפים מפשע, מוסלמים ובני דתות אחרות, שמוסלמים רוצחים ברחבי העולם המוסלמי
רבקה שפק ליסק מאמרים מראה תגובות
האם עזתי שבחצרו או בביתו הותקנו משגרים אוחסן אמל"ח, נחפרה מנהרה והונחו מטענים הוא "בלתי מעורב"? הרי אין כמעט בית ביישובים הגובלים בישראל שאין בו אחד או יותר מן המרכיבים הללו. והשמועה אומרת שחמאס משלם לאלה שבבתיהם הוא משתמש למטרה צבאית.

יתר על כן, בבחירות הדמוקרטיות שהיו לפני מספר שנים קיבל חמאס רוב. פירוש הדבר הוא שהבוחרים מזדהים עם האג'נדה של חמאס הקורא בפומבי להשמדתה של ישראל על-ידי טבח אזרחיה.

אם כך, מה זה בדיוק "בלתי-מעורבים"?

טייסי חיל האוויר של בריטניה - שכתביה והתקשורת שלה תוקפים את ישראל בקביעות על פגיעה באזרחים ומאשימים אותה באפרטהייד וכולי - הפגיזו במלחמת העולם השנייה ערים שלמות בגרמניה והרסו אותן. רק בהפצצות דרזדן נהרגו עשרות אלפי בני אדם. האם תושבי הירושימה ונגסאקי לא היו "בלתי מעורבים" כשטייסים אמריקניים השליכו עליהם פצצות אטום? האם המוני האזרחים שהרגו צבאות המערב בעירק, אפגניסטן, ופקיסטן ויוגוסלביה היו "בלתי מעורבים"? לא, מובן שלא. אך כשישראל נלחמת על חייה ופוגעת שלא במתכוון באזרחים, צצה לה לפתע הטענה של "בלתי מעורבים"

הרי מספרם של הנפגעים העזתיים שאינם מעורבים בלחימה ושהלב דואב על מותם הוא זעום לעומת מאות האלפים שהמערב חיסל בכל המלחמות הללו, וודאי זעום לעומת ששה מיליוני היהודים וביניהם מיליון ו-500 אלף ילדים שהמערב לא הזדעזע בזמנו מהשמדתם, או ממאות אלפי החפים מפשע, מוסלמים ובני דתות אחרות, שנרצחים על-ידי מוסלמים ברחבי העולם המוסלמי. אבל, על מותם של 230 ילדים פלשתינים שחמאס השתמש בהם כמגן אנושי ולא איפשר להם לציית להוראות צה"ל ולברוח - מועלית ישראל על הגרדום.

אין צבא יותר מוסרי מצה"ל. צה"ל מוותר על גורם ההפתעה ומודיע מראש - באמצעות טלפונים ופליירים - לאזרחי עזה איפה ומתי הוא מתכונן לתקוף ומהיכן עליהם להתפנות.

עד מתי יאמץ העולם את ההשמצות המפוברקות על ישראל, יתמלא רחמים על אזרחים עזתיים, וימשיך לפטור מכל אחריות הן את ארגוני הטרור ההופכים אותם למגן אנושי, והן את האזרחים הרבים שהצביעו עבורם?
תאריך: 15/08/2014 | עודכן: 15/08/2014
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
מה זה בדיוק "בלתי-מעורבים"
תגובות  [ 9 ] מוצגות   [ 9 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
היו רוצים
16/08/14 07:55
 
שלמה המגיב
16/08/14 11:40
 
אנחנו לא מוכנים
16/08/14 15:28
 
צ.שירן
16/08/14 14:17
 
ביבי וליברמן
16/08/14 18:15
2
וינטר הניה
16/08/14 12:14
3
איש רחום וחנון
16/08/14 16:36
4
אהרון שחר
16/08/14 17:44
 
ירון זכאי 1
16/08/14 18:43
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il