מנכ"ל משרד הרווחה:

"קול זעקה לגבי שירותים רפואיים <br>והצורך בבדיקות בבתי אבות ובדיור מוגן"

קפלן סקר בפני ועדת הכספים הזמנית את הערכות משרדו מול נגיף הקורונה: מפיצים ארוחות לכ-70 אלף אזרחים ותיקים באמצעות פיקוד העורף ונרחיב זאת, פונים לכל אזרח ותיק המתקיים מקצבאות, פועלים לפתרון מהיר לאנשים עם צרכים מיוחדים שאמורים להיות בבידוד או באשפוז, שיהיה להם מקום להיקלט ניתן יהיה לממש תווי קנייה גם באופן מקוון, והם יחולקו לכ-30 אלף משפחות עם ילדים בסיכון ועם צרכים מיוחדים, להורים יחדניים ועוד
News1 News1 חדשות מגיפת הקורונה תגובות
ועדת הכספים הזמנית דנה (יום ה', 26.3.20) עניין 'סקירת מנכ"ל משרד העבודה והרווחה, אביגדור קפלן - סיוע לקשישים, לאנשים עם מוגבלויות וצרכים מיוחדים לאור משבר הקורונה'.

מנכ"ל משרד העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים, אביגדור קפלן: "יש לנו כ-700 מסגרות חוץ ביתיות, ב-4 סוגים: בתי אבות, בתי דיור מוגבל, מוסדות לאנשים עם מגובלויות, חסות הנוער ופנימיות ילד ונוער. כל המסגרות הללו פועלות כסדרם, יש לנו בעיות בתחזוק צוותים ויציאה לבתים, אך הכל בשליטה. הוצאנו הנחיות בתחילת השבוע איזה מסגרות פועלות ואיך הן פועלות, חלק גדול מהמסגרות בקהילה נסגרו. מעונות היום השיקומיים פתחנו אותם בפעילות חלקית, ע"י כך המטפלים מגיעים לבתי המטופלים. לגבי האזרחים הוותיקים, יצאנו למבצע, נעזרים במפעלי ההזנה של משרד החינוך, הפצנו ארוחות לבין 50 אלף ל-70 אלף אזרחים ותיקים, הגדלנו זאת בהדרגה ונמשיך בהגדלה, אנחנו נערכים לשבוע הבא, זו פעילות מאוד מורכבת, אנחנו נערכים לכך שיכללו כל האזרחים הוותיקים הזקוקים לסיוע בהזנה. לעניין סיוע אחר אנחנו מתניעים מיום ראשון מבצע עם פיקוד העורף, לפי נתוני הביטוח הלאומי, כדי לפנות טלפונית אל כל אחד מאזרחים הוותיקים המתקיימים רק מקצבת הביטוח הלאומי, לרבות ניצולי שואה והבטחת הכנסה, ללמוד על צרכיו של כל אחד מהם, ולענות עליהם, יחד עם מחלקות הרווחה והרשויות המקומיות. אני שמח שרשויות הרווחה כמעט בכל הרשויות פועלות כסדרם, ושירותים ניתנים כסדרם.

יש כ-112 בתי אבות שבפיקוחנו ועוד כ-75 מוסדות לדיור מוגן, בתי אבות יש כ-5,000 איש, בדיור מוגן כ-15,000 יש קול זעקה לגבי שירותים רפואיים והצורך בבדיקות. אנחנו רגולטור שם ולא מפעילים, יש אנשים שממנים שם את שהיתם באופן פרטי, אנחנו מנסים ליצור בשבוע הבא, מקום שניתן יהיה להעביר אליו אזרחים ותיקים שגרים בבתי אבות או בדיור מוגן, שניתן יהיה להעביר אותם למקום נפרד כדי לא לחשוף בית אבות שלם למצב שיצטרך להיות בבידוד.

לגבי מוסדות של אנשים עם מוגבלויות, כל המעונות הממשלתיים עובדים כסדרם, יש כ-1,300 דיירים, הכנו חדרים לכאלה שצריכים בידוד. אין בעיות מיוחדות. הכשרנו במעון כללי בדימונה מקום לדיירים שיצטרכו להיקלט בבידוד, עדיין לא קלטנו שם. אנחנו במגעים עם משרד הבריאות לכל הקשור לאנשים עם מגבוליות שצריכים להיות באשפוז קל או בינוני, אשפוז קשה מגיע לבתי החולים. אשפוז קל הם מבקשים שנתארגן לעשות בכוחות עצמנו, אנחנו בעיצומו של תהליך להכשרת 3 מקומות ברחבי הארץ לאנשים עם מוגבלויות שצריכים להימצא באשפוז, אנחנו בקשר עם הקופות.

היו לנו בעיות עם 3 מתקנים - 2 בגדרה, ומרפא גנים, שנמצא בבידוד, יש שם 71 דיירים, כל המעון בבידוד, העסק עובד שם כמו שצריך כרגע. במעון מוריה בגדרה היו 106 אנשים, נמצאו 6 אנשים חולים, הם פונו לבתי חולים וחלק מהמעון נכנס לבידוד. נכנסנו שם לסחרור מסוים לעניין המשך טיפול הצוות, אך זה בשליטה. גם בעלי נגב נמצא חולה מאמות בקורונה, ו-41 דיירים, כולל סיעודים נכנסו לבידוד, גם שם זה בשליטה. אנחנו צריכים למצוא פתרון מהיר לאנשים עם צרכים מיוחדים שאמורים להיות בבידוד או באשפוז, שיהיה להם מקום להיקלט.

התארגנו עם כסף לחלק לקראת חג הפסח, עם תווי קנייה על סך 300 שקל כל אחד, לאוכלוסייה אחרת מאזרחים ותיקים, שיוכלו לקנות גם במשלוחים. מדובר על הורים לילדים בסיכון, להורים יחדניים, להורים לילדים עם צרכים מיוחדים ועוד.

הקמנו מסגרת לדרי רחוב שאנחנו קולטים אליה למעלה מ-10 דרי רחוב ונשים שעוסקות בזנות פעילה ומחפשות מכסה, כדי למנוע הדבקויות מאנשים שבסיכון גבוה.

מעונות היום בבתי החולים - פתחנו 7 מעונות בבתי חולים, שבפיקוח שלנו, והם פועלים כסדרם, שאר המעונות לפעוטות נסגרו כידוע".

יו"ר הוועדה, ח"כ עודד פורר: "אני מודה לך על הסקירה, אבקש 3 דברים: אני יודע שזה חונה אולי במשרד החינוך, אך אנחנו מחפשים כתובת, ילדים עם צרכים מיוחדים שבבית הוריהם בבידוד, המגבלות שמוטלות עליהם לא מאפשרות כמעט חיים בבית בחלק מהמקרים, וההוראות של הממשלה עבורם מאוד לא ברורות, חלק אומרים שיש הקלות, חלק שלא, זה לא מפורסם באופן גורף. אני מבקש שתורידו את הכפפה, ותנו הוראות למה קורה עם אותם ילדים, לכמה ולאן אפשר לצאת איתם, איזה הקלות יש להם או אין להם. התייחסת לדיו מוגן ובתי אבות, שם זה עוד יחסית מקום מסודר, יש קרוב ל-30 אלף זכאים שמקבלים סיוע בשכר דירה, קשישים בדירות לבד בכל הרשויות המקומיות מפוזרים, משם אני מקבל אותות מצוקה, או שמפחדים לצאת לקנות תרופות ומזון, או שלא יכולים, השאלה אם נותנים את הדעת על כך?

פלדמן: לגבי הילדים עם הצרכים המיוחדים, נרים את הכפפה, ניתן שעות עובדי סמך, הגדלנו את זה, נגדיל כמה שאפשר, נעשה סקירה מי משדר מצוקה וצריך שעות סיוע. כל מי ששלח את ילדיו למעונות יום שיקומיים כבר מקבל בין שעה ל-3 שעות ביום, ככל שהמעון התארגן, אנחנו נוודא, ננסה לקדם זאת. המצוקה הזו בראש סדר העדיפות. לגבי הקשישים - אבוא בדברים גם עם מנכ"ל משרד השיכון, וגם עם מנכ"ל משרד הקליטה שזה באחריותם, ננסה גם שם להקל, כולל לרתום את פיקוד העורף ככל שניתן".

ח"כ איציק שמולי: "לגבי האזרחים הוותיקים, אנחנו שומעים בבתי האבות, תלונות קשות של חוסר ציוד, גם של ניטור, וגם של טיפול, וזו קריאה שיוצאת ביתר שאת בימים האחרונים, שוב ושוב. לגבי האופציה של סגר, אני בתחושה שהרשויות המקומיות והממשלה לא יודעים להצביע היום היכן מתגוררים כל האנשים המבוגרים בישראל שהם או עריריים או סיעודיים, וזה מייצר בעיה קשה מאוד, לא בטוח שהממשלה יודעת לתת מענה לכך. עולה גם שאלה של התחבורה הציבורית, המטפלים לא יוכלו להגיע, זה יותיר למעלה מ-100 אלף אנשים סיעודיים בדרגה בינונית ומעלה במצב של חוסר מענה, והשאלה איך נערכים לזה".

פלדמן: הנושא של בתי האבות וכל הבדיקות לקורונה, אומנם זה חונה במגרש של משרד הבריאות, אך ניקח גם על זה סיוע ועזרה, אני מגייס כסף מוועדת העזבונות לבתי האבות לציוד ניטור ומיגון לצוות, נצטרך לעשות את זה בצורה משלובת עם משרד הבריאות ועם בתי האבות שחלקים פרטיים. לעניין עריריים וסיעודים, פיקוד העורף נכנס לכך במלוא העוצמה, יש כאלה עם מטפלות בבית, יש כאלה עם שעות סיעוד לגביהם יש בעיה, גם בזה נראה איך להערך עם פיקוד העורף והביטוח הלאומי, כדי לסייע לאוכלוסיות הללו. פה אני שוב מזכיר את משמרות הזהב, לעבור לכל מאות אלפי האזרחים הוותיקים בקשר טלפוני ולא טלפוני, כדי לראות מה מצבם ולסייע לפי הצורך לכל אחד".

ח"כ מיקי לוי: "אני מדבר מגרונה של ח"כ קארין אלהרר, שנבצר ממנה להיות כאן. היא מחזיקה מסמך מלפני מספר ימים, 'עידכון סטטוס הפעלת קהילה בזמן קורונה', מצוין איך ישמרו את הצוותים אם הם לא מקבלים שום מימון, שיש בעיה לשמר את העמותות שמוחזקות ע"י הממשלה, בנוסף מצוין שהמכרזים עדיין נותנים תמיכה טלפונית חשובה מאוד, שחייבים לתת להם המשך תמיכה מינימלית כדי להמשיך להחזיק את השירות הזה".

פלדמן: "אנחנו מעדכנים את המסמכים מדי יום, אז יש כבר עידכונים למסמך, דאגנו שיהיה תגמול, גיבשנו נוסחה, החלטנו שכל מסגרות הקהילה יקבלו תשלום עבור חודש מרס, אף שחלק גדול מהם לא פעל בחודש הזה. לגבי התמיכה הטלפונית, נבדוק זאת ואתן תשובה".

יואב קריים, בית איזי שפירא: "אתם נותנים שירותים באופן מקוון, ואתם ביקשתם לסגור אותם, והם נותנים שירות מקוון שמדריך משפחות שמחזיק ילדים ואת האחים שלהם וההורים במצב שיש להם כתובת. בעיני הסגירה בניגוד לתכליתם".

קפלן: "אתמול נתנו הנחיה שכל מרכז שנותן שירות מקוון, יגיעו איתו להסדר, וכל מי שיוכל לתת שירות מקוון, נאפשר לו לתת. ביום ראשון נשב על כל אחת מהמסגרות הקהילתיות היכולות לתת שירות כזה".

ח"כ מירב כהן: "העניין של המזון, אני רואה על-פי מספר התלונות שאנחנו מקבלים שהמצב הולך ומתייצב. לגבי התווי קניה לחג, הרבה אנשים פונים ושואלים, מי זכאי ואיך אפשר לקבל. האם יש הערכות לתגבור לשכות הרווחה ברשויות המקומיות? רצו לקצץ, זה נמנע, צריך לראות איך מתגברים".

קפלן: "נעשה את כל הסידורים שתווי הקנייה שיחולקו ל-30 אלף משפחות, נעשה את כל מה שצריך שאם יהיו הגבלות תנועה, שיקבלו זאת באמצעות פיקוד העורף. הכל בתאום ודרך הרשויות המקומיות".

ח"כ מיכאל ביטון: "לרשות המקומית כרגע אין תקציבים גמישים ויש ירידה בהכנסה מארנונה, בצוק איתן הועברו לכל רשות בין חצי מיליון למיליון ₪, וביקשה לבצע פתרונות מקומיים, עם גמישות הפעלה. אני מבקש ממך ומיו"ר הוועדה, שכל רשות תקבל סל כזה. זה עשה פלאים בצוק איתן".

ח"כ פורר: בחוק שאמרנו שנקדם, הכסף יהיה למשרד הפנים וגם למשרד הרווחה".

ח"כ אורית פרקש הכהן: "יש לי 2 שאלות מאזרחים, אחד פנו אלי אזרחים שביקשו להעביר את המצב שאוכלוסייה קשישה ימשיכו לקבל דואר רגיל מהבנק. דבר שני קשור למרכז למשפחה באשדוד, למשפחות עם צרכים מיוחדים, הם קיבלו הודעה שתקציבם יופסק. אשמח שתבדוק. יו"ר ועדת הכספים לפני שעלית, הכריז שנקדם בעצמנו הצעת חוק, בה נאלץ את הקרן הממשלתית להעביר תקציבים יעודים למשרדים ממשלתיים, איזה תקציב מינימלי הייתה צריך לקבל היום, כדי לתת מענה לבריאות של האוכלוסייה הרגישה? ".

קפלן: "אדבר עם המפקחת על הבנקים, לטובת הקשישים שרוצים להמשיך לקבל בדואר רגיל, למרות שזה לא במגזר שלי, זה לא בסדר. לגבי המרכז למשפחה באשדוד, אקח את הפרטים. לגבי התקציב, אני חייב לומר דברי שבח לאנשי האוצר, הם מעמידים את התקציבים הנדרשים לצרכים, הצוות מאוד פתוח. לא אנקוב באיזה תקציב מינימלי אני צריך, זה יהיה שטחי מצדי, זה חבית ללא תחתית".

ח"כ מנסור עבאס: "קיבלתי היום מכתב מראשי הרשויות הערביות, והם מלינים על כך שלא קיבלו את התמיכה המספקת, גם בתחום המזון לקשישים, הם מגבשים תוכנית ופונים למשרד שלך ולמשרד לשוויון חברתי. הבעיה המשמעותית נמצאת בנגב, כחצי מהאזרחים הוותיקים בכפרים לא מוכרים, לא תמצא שם מחלקות רווחה, איך המשרד מתכוון להתמודד עם כך? מדובר על כמעט 100 אלף איש".

קפלן: "בתחילת המבצע שהתחיל ביום ראשון, חלק מהישובים הערביים לא הצטרפו, בחלקו בגלל חולשה של מחלקות הרווחה, כי נתנו סיוע לכולם, ל-ב256 ישובים בארץ, לשמחתי בהמשך השבוע הם הצטרפו, והיום אנחנו מחלקים למגזר הבדואי בנגב, וככל שאנחנו יכולים אנחנו מביאים את זה למרכזי הפצה, וככל שיכולים נעזרים במתנדבים מקומיים לחלוקה. אין אפליה כלפי אף סקטור, אך יש בעיה של לוגיסטיקה, ובתפקוד של מחלקות הרווחה להגדיר את הצרכים. אך נטפל בזה, כדי שלא תהייה בעיה של מי מהכפרים שלא קיבל את תשומת הלב".

יו"ר הוועדה סיכם את הדיון: "אני מבקש להודות לך, התחושה שנתת בוועדה היום היא של ביטחון, שאתם עם האצבע על הדופק, יודעים מה גודל השעה והמשימה שמונחת בפניכם, הוועדה כאן לעניין התקציבים דלתנו פתוחה בפנייך, להעלות את הדרישות, כדי שנוכל לסייע בידך, ככל שיידרש".

NN
מערכת | עיתונות זהב בע"מ | דוא"ל | אתר/בלוג | רשימות | מעקב
תאריך: 27/03/2020 | עודכן: 27/03/2020
+מחיר הקורונה: 34,927.43 דולר 12:43 27/03/20 | איתמר לוין | לרשימה המלאה
האמריקנים שיאושפזו בשל הקורונה יצטרכו לשאת בעלויות העשויות להגיע לרבבות דולרים - במיוחד אם אין להם ביטוח בריאות פרטי או באמצעות המעסיק, צופה טיים
סכנת קריסה כלכלית [צילום: איליין תומפסון, AP]
+היקף חבילת הסיוע: 80 מיליארד שקל 12:29 27/03/20 | איציק וולף | לרשימה המלאה
בין 40 ל-50 מיליארד שקלים יוקצו תקציבית והשאר יגולמו בדחיית תשלומי חובה לעסקים, ודחיית תשלומי מיסים ▪ קרן בהיקף 5 מיליארד שקלים תסייע לעסקים גדולים
[צילום: נתי שוחט/פלאש 90]
+פרופ' גרוטו: העלייה במספר הנדבקים נמוכה מתרחיש הקיצון 11:35 27/03/20 | איציק וולף
המשנה למנכ"ל משרד הבריאות, פרופ' איתמר גרוטו, אמר שהנתונים על העלייה במספר הנדבקים בקורונה נמוכים מתרחיש הקיצון שחזה המשרד בתחילת המשבר.

"אנחנו בודקים 10,000 בדיקות ביום ואולי נגיע ל-20,000 ככל שידרש. תמונת העלייה במספר הנדבקים נמוכה מתרחיש הקיצון שלנו", אמר. לדבריו, צעדי המאבק והגבלת התנועה שננקטו בישראל מתחילים לתת את אותותיהם.
+שלושים שרים?! השתגעתם לחלוטין?! 11:27 27/03/20 | איתמר לוין | לרשימה המלאה
ניתן לשער, שהעלות של עשרה שרים נוספים ומשרדיהם המיותרים תהיה חצי מיליארד שקל בקדנציה הקרובה. וזה - כאשר מדי יום מתים חולים ומצב המשק מורע מדי שעה. מיליוני ישראלים לא יודעים כיצד יגמרו את החודש - והפוליטיקאים מחלקים ביניהם את השירות הציבורי כאילו היה אחוזתם הפרטית. אז מה הפלא שהאמון בהם הולך וצונח?
ללמוד מהניסיון של ממשלת 1967
פגיעה בהפרדת הרשויות [דינה ולמן, הכנסת]
+המשטרה מאפשרת הגעה לקלאב הוטל אילת 10:06 27/03/20 | יואב יצחק | לרשימה המלאה
המשטרה פועלת על-פי ההנחיות המאפשרות הגעה ברכב עם אדם אחד מלבד הנהג לכתובת ספציפית, כמו לקלאב הוטל באילת ▪ מגיעים למלון כדי לבודד עצמם מסכנת הקורונה ▪ בבתי מלון רבים בארץ מגיעים אורחים המבקשים לבודד עצמם מבני משפחה וקרובים ▪ דוברת המשטרה שהתבקשה להשיב: "ודאי רשאי להגיע למחוז חפצו", בתנאי שיש לו כתובת ספציפית
קלאב הוטל אילת. פתוח.
+500 חיילים יצטרפו מיום ראשון לאכיפת הסגר 09:24 27/03/20 | איציק וולף | לרשימה המלאה

מחסום משטרתי, אתמול בכביש בגין בירושלים [צילום: אוליביה פיטוסי, פלאש 90]
+3,035 נשאים, 10 מתים, 79 נרפאו 09:09 27/03/20 | איציק וולף | לרשימה המלאה
משרד הבריאות פרסם את הנתונים העדכניים מהבוקר על מספר נשאי הקורונה בישראל ▪ מצבם של 2,838 מן הנשאים - קל ▪ 49 במצב קשה ו-60 במצב בינוני
בימים האחרונים: יותר מ-5,000 בדיקות ביום [צילום: אוליביה פיטוסי, פלאש 90]
+הנפטרת העשירית מנגיף קורונה בישראל: אישה בת 76 09:01 27/03/20 | איציק וולף
אישה בת 76 שנדבקה בנגיף קורונה מתה הלילה בבית חולים השרון בפתח תקווה. ממשרד הבריאות נמסר כי האישה סבלה ממחלות רקע קשות.
+קרבן תשיעי ישראלי לקורונה: קשיש בן 93 08:49 27/03/20 | איציק וולף
קשיש בן 93 נפטר הלילה בבית החולים סורוקה בבאר שבע, לאחר שאובחן כחולה בקורונה. הקשיש, שסבל ממחלות רקע מורכבות וקשות, הועבר לבית החולים מבית האבות שבו שהה כשהוא סובל מחום ומקוצר נשימה. שעות ספורות לאחר שהגיע לבית החולים התדרדר מצבו והרופאים נאלצו לקבוע את מותו.
+בורחים אל הפתרונות הקלים 08:44 27/03/20 | איתמר לוין | לרשימה המלאה
הכלב המחמיר ואומר ה"לאו" המתועב - מהדורת קורונה ▪ יש צורך במחשבה מחוץ לקופסה בתוכניות לסיוע למגזר העסקי, תוך התמקדות בעסקים הקטנים ▪ את הסיוע אין לממן כרגיל על-ידי קיצוץ רוחבי, משום שהוא בלתי צודק ▪ האם אנשי המיחשוב פשוט לא רצו לטפל בשעון הקיץ? ▪ לתפילה בציבור יש ערך סמלי עצום בנוסף לערכה ההלכתי ▪ המשבר יגרום לעלייה באנטישמיות ואולי גם לעלילות נוסח המגיפה השחורה
דרושה תוכנית מקיפה [צילום: יונתן זינדל, פלאש 90]
לנזק הכלכלי יש מחיר בחיי אדם
+ארה"ב הפכה למדינה הנגועה ביותר בקורונה 08:40 27/03/20 | איציק וולף | לרשימה המלאה
מספר הנדבקים הרשמי בנגיף הקורונה בארצות הברית עבר ב-2,000 בני אדם את מניין הנדבקים בסין ▪ מספר הנדבקים שאושפזו בבתי החולים בניו-יורק זינק ב-40% ביממה
כביש FDR במנהטן ריק ממכוניות [צילום: מארק לניהן, AP]
+בג"ץ אישר פינוי חלקי של קשישים גריאטריים 08:40 27/03/20 | איתמר לוין | לרשימה המלאה
שטיין מותח ביקורת קשה על עתירת מועצת פרדס חנה/כרכור נגד המהלך להפיכת חלק מהמרכז הגריאטרי שהם שבתחומה למתקן אשפוז לחולי קורונה: שכחה שכולנו בסירה אחת
מוטב היה שלא תעתור כלל
+בקבוק תבערה הושלך לעבר רכב צבאי ליד יצהר 23:36 26/03/20 |
בקבוק תבערה נזרק לעבר רכב משמר הגבול שיצא מיצהר בידי אנרכיסטים. הוא פגע ברכב והתלקח. אין נפגעים (כאן חדשות).
+מספר החולים הכי גבוה - בארה"ב 23:19 26/03/20 | עידן יוסף
יונה לייבזון: ארצות הברית מובילה במספר החולים בעולם. היא עקפה את סין ואיטליה, עם למעלה מ-81,000 חולים (ניו יורק טיימס).
+חולה הסיע שלושה נוסעים ונקנס ב-5,500 שקל 22:38 26/03/20 | עידן יוסף
בכביש 4 נעצר נהג רכב פרטי שנסע עם חלונות כהים בניגוד לחוקי התעבורה. במהלך הבדיקה התברר כי ברכב נכחו 4 נוסעים, 3 תושבי יו״ש והנהג תושב קלנסוואה בשנות ה-20 לחייו. בבדיקה התברר כי הנהג מפר בידוד זו הפעם השלישית, כאשר רק היום הפר פעמיים, ובנוסף הוביל עוד 3 נוסעים בניגוד לתקנות לשעת חרום. הנוסעים הועברו למחסום ונגד הנהג נרשם דוח בגין הפרת הבידוד על סך 5,000 ש"ח, ודוח נוסף ע"ס 500 ש"ח בגין החלונות הכהים. בנוסף בגין הפרת הצו זו הפעם השלישית, נפתחה נגדו חקירה פלילית נגדו והוא לווה ע"י השוטרים לביתו כדי לוודא כי הוא ממלא אחר התקנות לשעת חרום.
[צילום: דוברות המשטרה]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
תגיות / עוקבים מי ומי בפרשה - לקבלת רשימות חדשות עם הופעתן
אבי דיכטר / Avi Dicter אבי ניסנקורן / Avi Nisankorn אביגדור קפלן / Avigdor Kaplan אוסאמה סעדי / Osama Saadi אופיר אקוניס / Ofir Akunis אופיר כץ / Ofir Katz אורי מקלב / Uri Maklev אוריאל מנחם בוסו / Uriel Busso אורית פרקש-הכהן / Orit Farkash-Hcohen אורלי לוי-אבקסיס / Orly Levi-Abekasis אורנה ברביבאי / Orna Barbivai איילת שקד / Ayelet Shaked אימאן ח'טיב יאסין / Iman Khatib Yassin איתמר גרוטו / Itamar Groto איתן גינזבורג / Eitan Ginzburg אלון שוסטר / Schuster Alon אלי כהן / Eli Cohen אמיר אוחנה / Amir Ohana אסף זמיר / Asaf Zamir אריה מכלוף דרעי / Aryeh Machluf Deri בועז טופורובסקי / Boaz Toporovsky בני גנץ / Benny Gantz בנימין נתניהו / Benjamin Netanyahu גבי אשכנזי / Gavriel Ashkenazi גבי ברבש גדי דסטה יברקן / Gadi Desta Yivarken גדעון משה סער / Gideon Sa'ar גילה גמליאל / Gila Gamliel גלעד מנשה ארדן / Gilad Erdan דוד אמסלם / David Amsalem דוד ביטן / David Bitan ווליד טאהא / Waleed Taha ולדימיר בליאק / Vladimir Beliak זאב אלקין / Ze'ev Elkin חיים כץ / Haim Katz טור פז משה יאיר לפיד / Yair Lapid יואב גלנט / Yoav Galant יואב סגלוביץ' / Yoav Segalovich יואב קיש / Yoav Kish יואל (יולי) אדלשטיין / Yoel Edlshtein יוראי להב הרצנו / Yorai Lahav-Hertzano יזהר שי / izhar shay יעקב ליצמן / Yaakov Litzman יפעת שאשא-ביטון / Yifat Shasha-Biton יצחק (איציק) שמולי / Itzik Shmuli ישראל אייכלר / Yisrael Eichler ישראל כץ / Israel Katz מאי גולן / May Golan מאיר בן שבת / Meir Ben-Shabat מאיר כהן / Meir Cohen מאיר פרוש / Meir Porush מיכאל מלכיאלי / Michael Malkieli מיכאל מרדכי ביטון / Michael Mordechai Biton מיכאל מרדכי ביטון / Michael Biton מיקי לוי / Mickey Levy מירב כהן / Meirav Cohen מירי רגב / Miri Regev מכלוף מיקי זוהר / Miki Zohar מרב מיכאלי / Merav Michaeli משה ארבל / Moshe Arbel משה בר סימן טוב משה גפני / Moshe Gafni משולם נהרי / Meshulam Nahari מתן כהנא / Matan Kahana ניסים ואטורי נפתלי בנט / Naftali Bennett סיגל סדצקי סעיד אלחרומי / Said Elharumi עודד פורר / Oded Forer עודה איימן / Ayman Odeh עומר ינקלביץ' עופר כסיף / Ofer Cassif עמיר ארמונד פרץ / Amir Peretz עפר שלח / Ofer Shelah צחי הנגבי / Tzachi Hanegbi ציפי חוטובלי / Tzipi Hotovely קארין אלהרר / Karin Elharar רות וסרמן לנדה / Ruth Wasserman Lande רם בן ברק / Ram Ben Barak רפי פרץ / Rafi Peretz שלמה קרעי / Shlomo Karhi שרן השכל / Sharren Haskel
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
"קול זעקה לגבי שירותים רפואיים והצורך בבדיקות בבתי אבות ובדיור מוגן"
תגובות  [ 0 ] מוצגות   [ 0 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il