את פלאי המטבח ההודי פגשתי כמה וכמה פעמים בנסיעותיי לחו"ל. התבלינים המיוחדים, הריחות והטעמים, הצבעים הססגוניים וההגשה הכה אסתטית שבו את ליבי מייד. תנו לי קצת עוף ג'לפרזי, סמוסה חמה, נאן ואורז בסמטי ועשיתם אותי מאושרת. עם הזמן, כשנחשפתי לעוד ועוד מסעדות הודיות, ביניהן אחת שאליה הלכתי עם ידיד הודי שאף הקפיד להמליץ לי על עוד ועוד טעמים מעניינים מהתפריט, לא נותר לי אלא לשחרר הצהרה אה-לה מיכל אמדורסקי, כלומר: אני מאוהבת (או ליתר דיוק, מאואבת).