הטחינה מגלגלת כ-37 מיליון ש"ח בשנה ושומרת מזה שנים על מקומה בשוק הסלטים המקומי כסגנית שנייה לחומוס עם כמויות יצור מסחריות העוברות את ה-1,600 טון מדי שנה. חישוב ממוצע צריכה לאדם עומד על 2 ק"ג טחינה בשנה, מלבד הטחינה הנצרכת במסעדות ובדוכני מזון.
לפי נתוני סטור נקסט חברת מעדני מיקי, שהיא דווקא מקום שלישי בשוק הסלטים בארץ, שומרת על מובילות בכמויות ייצור עם נתח שוק של למעלה מ-30% מזה למעלה משנתיים.
ברבעון הראשון של שנת 2007 מובילה מעדני מיקי את השוק עם נתח של 33.07%, אחריה מדורגות צבר (29.79%), שטראוס (21.92%), משני (4.88%), שמיר(3%), דג דלישס (1.69%) והטעם של צביקה (2%).
ממעדני מיקי מדווחים כי במבחן טעימות שנערך עבור המבחן של המדינה זכתה במקום הראשון הטחינה של מעדני מיקי וקטפה את התואר הנחשק בתחום הסלטים התעשייתיים: הטחינה הכי טעימה בארץ. במעדני מיקי לא הופתעו מתוצאות הסקר: "מי שנחשף פעם אחת לטחינה של מעדני מיקי פשוט מתמכר" אומר רוני ארביב מנהל השיווק והמכירות הארצי של מעדני מיקי. "יש לנו מתכון מנצח שפשוט משאיר טעם של עוד".