איל כץ, קצב שף מומחה לבשר ורועי פרס, קצב ושף מומחה לבשר, דגים ופירות ים ובישול עילי, חתמו על הסכם שותפות בכצל'ה- איטליז ומעדניה. איל כץ מייסד והבעלים של כצל'ה אמר כי רועי מביא עימו ניסיון עשיר בתחום המזון והבישול ויסייע בהמשך תנופת הצמיחה של כצל'ה.
כשותף בכצל'ה רועי אחראי על הדרכת צוות העובדים ומלמד סטאז'רים קצבות. הוא מייעץ על נתחים מתאימים ומנות יצירתיות וקלות להכנה, ודואג לייצור מוצרי הדגל של כצל'ה מחומרים משובחים ובטעמים מדהימים.
רועי מיישם הלכה למעשה את החזון של הפיכת הקצבות למקצוע ויצירת תרבות צריכה אחרת של בשר בארץ. הוא מעניק ללקוחות יחס אישי, קשוב לצרכי הלקוח ובעזרת המקצועיות הידע והניסיון הרב מקיים את ההבטחה של כצל'ה להנאה מהארוחה הסופית שיפיק הלקוח ממוצרי החנות.
רועי פרס (33), רועי בוגר תדמור, בעל ניסיון רב בבישול גורמה במטבחים בארץ ובעולם , בין היתר היה סו-שף של יונתן רושפלד והבעלים של המעדנייה אצל "פיני ורועי". בנוסף, רועי לימד בישול בבית ספר "בישולים".
איל כץ (46), פתח לפני 16 שנה את כצל'ה - איטליז מעדניה, והיה מהראשונים לחתום על אמנת הבשר הטרי של מועצת הבקר. איל בוגר תוכנית לניהול מזון ומשקאות בטכניון, למד בישול בבית ספר "בישולים" ועשה סטאז' אצל רושפלד. הוא מייעץ בהתנדבות למועצת הבקר בישראל ומקדם את חזונו להפוך את הקצבות למקצוע מוכר ולמסד את התחום. בנוסף, אייל מאמן עסקי בענף המזון, בוגר קאוצי'נג אקדמי.