אדום אדום של תנובה מרחיב את קו המוצרים ומשיק לראשונה, בשר בקר טרי טחון טרי ארוז, המכיל 9% שומן בלבד.
בשר טחון ארוז 9% שומן של אדום אדום מיוצר מנתחי בשר דלי שומן מובחרים הכוללים חלקי כתף, חזה, צוואר ועורף, ללא מגע יד אדם ובאופן אחיד ומבוקר. המוצר, הכולל כמחצית מכמות השומן הקיים בבשר הטחון הרגיל, מאפשר לראשונה, לציבור חובבי הבשר הטחון, לחסוך בקלוריות ושומן יחד עם שמירה על הערכים התזונתיים שבהם מתהדר בשר בקר, וליהנות מכל התבשילים האהובים כגון קציצות, קבב, בולונז, ממולאים פשטידות גם באחוזי שומן וקלוריות נמוכים יותר.
"בשר הבקר הטרי הטחון 9% נושא את הערכים התזונתיים הגבוהים של בשר הבקר - חלבון איכותי, ברזל, אבץ וויטמינים מקבוצה B, לצד שמירה על רמת קלוריות ושומן נמוכים. 100 גרם של בשר טחון 9% מכיל 157 קלוריות בלבד, ומספק 19 גרם חלבון - שהיא כשליש מכמות החלבון היומית הדרושה למבוגר וכל כמות החלבון הדרושה לילדים בגילאי 4-8", מסרה טליה לביא, דיאטנית קלינית ויועצת תזונה לתשלובת בקר תנובה. "שילוב בשר בקר טרי טחון בתפריטם של ילדים ומבוגרים תורם לגיוון התפריט ומעשיר אותו בכל אבות המזון החשובים לתזונה נכונה ומאוזנת. בשר בקר הוא המקור התזונתי החשוב ביותר לברזל ולאבץ, שני מינרלים שחשיבות הצריכה הנאותה שלהם מלווה אותנו בכל תקופה בחיינו - מילדות ועד זקנה, בנעורים, בהריון ובכל מצב בריאותי".