מאז ומתמיד ידענו שאם מסעדה היא כשרה אז היא מגישה או בשר, או חלב. אף פעם לא חשבנו שאפשר אחרת. ובכן, אפשר, ועל כך תעיד מסעדת פולו רוסו, ואת ההסבר שאביא בפניכם הפנמתי גם אני רק כשהתיישבנו בפינת הבר, בצד החלבי של המסעדה הכשרה. פולו רוסו, שממוקמת בלב אזור העסקים ההומה ברחוב הרצל התל אביבי, היתה בעברה הלא רחוק מסעדה בשרית. כשהחליט השף והבעלים, דימיטרי אסייג, שהוא רוצה מסעדה כשרה, הוא טיכס לו תשובה יצירתית להכרעה בין בשר וחלב: אפשר גם וגם. איך זה עובד? פשוט מאוד - קו דמיוני מחלק את חלל המסעדה לשניים, כשבכל צד בר ארוך וכמה שולחנות. בצד אחד אוכלים רק מנות חלביות ובשני רק מנות בשריות. אה, וכמובן שישנם גם שני מטבחים נפרדים לחלוטין. בין "שתי" המסעדות נמצאים שלושה שולחנות, ומי שקובע באיזה צד של המתרס הם הוא בעצם הלקוח הראשון שמתיישב לידם. אם זה לא מספיק כשר עבורכם, דעו שמשגיח כשרות נוכח במקום, ואם זה כשר לו, זה כשר גם לנו.