השף ארז שטרן, בוגר מצטיין של בית הספר של פול בוקוז בצרפת והשף לשעבר של מסעדת "לה רג'אנס" במלון דן תל אביב, חזר לאחרונה לארץ לאחר עבודה במוסדות הקולינריים המובילים של צרפת, ומשמש כיום כשף פרטי המארח בביתו, בדירה מעוצבת בשכונת בבלי בת"א. בין לקוחותיו תמצאו גם את אנשי העסקים מן השורה הראשונה שמגיעים על-מנת לסגור עסקות בפרטיות וללא חשש לריגול מסחרי, ראשי סטארט-אפים המארחים את המשקיע שלהם לרגל סגירת החוזה, ואנשי עסקים שמקיימים פגישות עם אורחים מחו"ל בעודם מסבים לארוחת גורמה אמיתית.