"אני לא חושב שיש סביבה טובה יותר לעבוד בה בישראל", מפתיע אותי עדו. האם הלחץ ושעות העבודה עשו את שלהם והוא חושב ברצינות לזנוח את עתידו המזהיר בעולם האלקטרוניקה לטובת ענף המסעדנות? לא, מסתבר שלא. "כביש גהה נמצא ממש מעבר לפינה, בכל הבניינים כאן עובדים אנשי היי-טק, האזור מטופח, מה צריך יותר?". עדו מתרשם מסביבת העבודה שמציע פארק אזורים בה שוכנת 'סלסה', המסעדה אליה נכנסנו זה עתה. אני נוטה לייחס פחות חשיבות לפרמטרים כאלו בענייני עבודה ולהתמקד בתלוש המשכורת, אך מתנהל בדיוק להיפך בכל הנוגע למקומות בהם אני אוכל.