יוסי נביא מונה לתפקיד מנהל אגף מזון ומשקאות במלון קרלטון תל אביב. נביא, החל את דרכו המקצועית בשורה של תפקידים בכירים בתחום מזון ומשקאות בבתי מלון מובילים בתל אביב. בתפקידו האחרון כיהן כסגן מנהל אגף מזון ומשקאות במלון הילטון תל אביב.
רונית עזרא מונתה לתפקיד מנהלת השיווק של המלון. עזרא כיהנה בתפקידה הקודם כמנהלת השיווק והמכירות של מלון שרתון פלאזה בירושלים. לפני כן כיהנה עזרא בשורה של תפקידים ניהוליים במלון הירושלמי ובכללם ניהול מחלקת האשראי, ניהול הרכש והלוגיסטיקה וניהול המכירות של המלון.
מלון קרלטון תל אביב, הנחשב למלון ברמה של 5 כוכבים דה לוקס, כולל 281 חדרים וסוויטות. המלון, הנמצא על קו הים, מתמחה באירוח יוקרתי לאנשי עסקים, לזוגות ולמשפחות וכן מתמחה המלון באירוח כינוסים וועידות. בימים אלה נשלמות עבודות השיפוץ של המלון, בהיקף כולל של כ-60 מיליון שקלים. המלון נחשב למלון המוביל בתחום התיירות העסקית בתל אביב, כאשר למעלה מ-90% מאורחי המלון הינם תיירים מחו"ל, מרביתם אנשי עסקים.
לדברי ג'ימי זוהר, מנכ"ל מלון קרלטון, ניסיונם הרב של נביא ועזרא בתחום המלונאות הישראלי, יאפשר לשניים כניסה מהירה לתפקיד תוך המשך ביסוסו של קרלטון כאחד המלונות המובילים בתל אביב וכמוביל בתחום התיירות העסקית הנכנסת.