לראשונה סדרת טחינה בלאדי עם תוספות פרי פיתוח של השף רפי כהן ו"סלטי צבר".
מדובר ברעיון חדשני ש"עושה כבוד" לטחינה ושם את הטחינה במקום מרכזי בעולם הסלטים לצד החומוס. השף רפי כהן מצא שהשילוב בין טחינה בלאדי משובחת במרקם עדין לבין תוספות אותנטיות בתיבול מדויק יוצר שילוב מנצח של טחינה עשירה בטעמים.
הסדרה כוללת שלושה סלטי טחינה המגוונים את טעמה העשיר של טחינה בלאדי בעזרת שילובי טעמים מיוחדים. במגוון: טחינה בלאדי עם תוספת פלפלים קלויים, טחינה בלאדי עם פטרוזיליה בתוספת גרגירי חומוס רכים וכן טחינה בלאדי עם פלפלים טריים פיקנטיים. על הטעמים והמתכונים מנצח השף רפי כהן, המלווה את המוצרים משלב פיתוח המתכונים בעזרת חומרי גלם מעולים ולאורך כל תהליך הייצור.
לדברי בילי ינקו, מנכ"ל סלטי צבר, הצרכן הישראלי מחפש גיוון וחדשנות בעולם הסלטים ולכן חשוב היה לנו, כמובילי שוק הסלטים וכמובילי סגמנט הטחינה, לחדש ולהביא טעמים חדשים גם בסגמנט הטחינה. סדרת טחינה בלאדי עם תוספות יוצרת שילוב של טחינה בלאדי יחד עם תוספות השף.
הסלטים החדשים בסדרה הם:
- טחינה בלאדי בתוספת פלפלים קלויים
- טחינה בלאדי עם פטרוזיליה בתוספת גרגרי חומוס רכים
- טחינה בלאדי בתוספת פלפל פיקנטי