רשת קפולסקי מתחדשת.
פותחת 4 סניפים חדשים בת"א, גבעתיים, ודימונה בהשקעה של כ-600 אלף דולר.
משיקה בימים אלה תפריט חדש ומרענן בהשקעה של כ-150 אלף ₪. מציעה מנות חדשות ומפתיעות ברמות מחירים הזולות בכ-20% ממחירי התפריט הקודם.
החלה לאפות לחם טרי בסניפים ומגישה קינוחים המוצעים ללקוחות במנות אישיות.
רשת קפולסקי מתחדשת ובימים אלה נמצאת בשלבים אחרונים לחתימת חוזים לפתיחת ארבעה סניפים חדשים בת"א, גבעתיים ובקניון דימונה, בהשקעה של כ-600 אלף דולר. כמו כן בוחנת הרשת פתיחת סניפים נוספים באזור הצפון. הסניפים החדשים של קפולסקי יפתחו במהלך 2004 ויופעלו באמצעות זכיינים. בשלב זה מונה הרשת 23 סניפים בפריסה ארצית ובכוונת הרשת לחזק את מעמדה ולהוביל מספר מהלכים חדשניים.
בימים אלה משיקה קפולסקי תפריט חדש המציע לסועדים מגוון מנות חדשות ורעננות ברמות מחיר הנמוכות בכ-20% לעומת התפריט הקודם. בפיתוח והחדרת התפריט החדש השקיעה קפולסקי כ-150
אלף ₪.
התפריט החדש כולל מנות חדשות ומפתיעות, אפיית לחם טרי בסניפים, כריכים חדשים ומלהיבים, ארוחות בוקר משודרגות, סלטים עשירים אשר עברו תיבול ייחודי, "נגיעות" בפסטות, ארוחות עסקיות וכן מעבר לקרם קפה איכותי ולקינוחים המוצעים במנות אישיות על פלטות מיוחדות.
מהנהלת הרשת נמסר כי "התפריט החדש הותאם במיוחד לסועד בגודל המנה, במחיר ובעיצוב ומציע ארוחות עשירות ומגוונת ברמות מחירים שלא היו עד כה ברשת, הזולות בכ-20%. כיום, כל לקוח בקפולסקי יוכל לבחור מנה אישית שתקלע לטעמו האישי וליהנות ממחירים אחידים ונוחים בכל הסניפים".
על הצד הקולינרי של תפריט, אחראי שף הרשת, זיו שוורץ (32)
אשר פיתח את התפריט במשך כשמונה חודשים.
רשת קפולסקי הוקמה על-ידי משפחת קפולסקי בשנת 1934 כאשר הסניף הראשון נפתח ברחוב אלנבי בת"א. כיום מונה הרשת 23 מסעדות ברחבי הארץ. רשת קפולסקי נמצאת בבעלות קבוצת 3I