אלי גלעדי ועומרי לוי מביאים את בשורת הטאפאס לירושלים. לאחר השקעה של כ-מיליון שקלים בשיפוץ ועיצוב המקום, בניצוחו של האדריכל שרון סיטון, נפתח בשבוע האחרון במתחם התחנה הראשונה בירושלים, פינצ'ו טאפאס בר.
אלי גלעדי, מפיק ובעלים של פסטיבל הבירה בירושלים, נמצא בתחום
הפקת אירועים וחיי הלילה בירושלים מעל לעשור. בנוסף, בשנים האחרונות גלעדי, מתעסק בתחום היזמות והנדל"ן. עומרי לוי יזם נדל"ן ואיש חיי לילה מוכר בירושלים. לוי וגלעדי מכירים שנים רבות עוד מילדותם בירושלים והחליטו לשלב כוחות בדרך להגשמת חלום, פתיחת טאפאס בר ראשון מסוגו בירושלים. פינצ'ו פתוח מדי יום, בימים ראשון עד חמישי מ 18:00 עד לאחרון הלקוחות, ובשישי ושבת מ-12:00 עד לאחרון הלקוחות. לאחר סיום תקופת ההרצה המקום יפתח מדי יום ב-12:00.
השניים יחד עם השפית הגר קטני בנו תפריט טאפאסים ייחודי, מגוון, איכותי וטעים ביותר, התפריט מותאם לקהל הירושלמי ומכאן שמנות הטאפאס גדולות יותר מהמקור. בפינצ'ו שילוב טעמים מהמטבח הספרדי, עם השראות מגוונות מהמטבח האירופאי. כל המנות נעשות מחומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר, בנוסף במקום מבחר של יינות ספרדים ואיטלקיים, ועוד מגוון רחב של אלכוהול. פינצ'ו הינו מקום ירושלמי עם אווירה של בר בברצלונה ותפריט עשיר. קטני, בעלת ניסיון עשיר וארוך במטבח, עבדה מספר שנים בחו"ל, ובארץ הייתה הסו-שף במסעדת 'אנג'ליקה' המוכרת, נמנית עם מקימי רשת 'סושי רחביה' הירושלמי, וניהלה את המטבח במסעדה 'מוזה בהר' שבמושה שורש. בימים אלו פינצ'ו משיק תפריט הרצה ומנות ספיישלים שמשתנות כל יום, בין היתר; נקניקיות מרגז עם פלפלים קלויים, עגבניות שרי ואורגנו, שרימפס ברוטב עגבניות וכוסברה, רצועות אנטרקוט וסלסלת פלפלים פיקנטית, סלט שייטל עם סלק קולורבי וגזר ועוד הרבה מנות איכותיות, מפתיעות וטעימות.
ההשראה בבחירה השם למקום 'פינצ'ו', הגיעה מביקור של הבעלים בספרד, מולדת הטאפסים. פינצ'ו, הוא התשובה הבאסקית לטאפאס, אלו מהווים חטיף קטן שנהוג להגיש ולאכול ליד כוס יין או משקה אלכוהולי. בעוד שטאפאס מוגש בצלוחיות קטנות, הפינצ'וס הם כריכונים קטנים ופתוחים המספקים ביס קטן ועשיר בטעמים, שקיסם ארוך מחבר את מרכיביו, pinch בספרדית הוא שיפוד.
טלפון להזמנות: 02-6223315