|
קציצות עוף, חצילים וטחינה מ-100% רכיבים טבעיים [יח"צ]
|
|
|
|
|
בימים אלה משיקה עוף טוב מוצר חדשני וטעים במיוחד: קציצות עוף עסיסיות, נימוחות בפה בשילוב מילוי מנצח של טחינה וחצילים. צעד נוסף קדימה בדרך למוצר הכי קרוב לאוכל הביתי. הפתרון אידיאלי להורים שלא תמיד מספיקים לבשל לעצמם, אבל לא מוכנים להתפשר על התזונה שלהם! מדובר בקציצות איכותיות דלות-כולסטרול, העשויות מ-100% רכיבים טבעיים, ללא חומרים משמרים וללא חומרים מייצבים.
דנית שלו, מנהלת השיווק של קבוצת "עוף טוב" מציינת, כי הפיתוח החדשני בתחום המנה העיקרית, הינו קפיצת מדרגה נוספת במנעד טעמים ושילוב מושלם בין ירקות, טחינה וקציצה בשרית. הקציצה מצטרפת לסדרת הקציצות מ-100% רכיבים טבעיים. תפישת העולם של 100% רכיבים טבעיים משקפת את המגמה העולמית להשבחת מוצרי מזון מוכן, הכוללת מעבר ל–all natural ingredients. מדובר בפרי פיתוח טכנולוגי ממושך ומאתגר שמטרתו צמצום הפער בין המוצר המוכן למוצר הביתי. ללא חומרים מייצבים, ללא חומרים משמרים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט וללא E NUMBERS.
איכות המוצרים מובטחת גם הודות לשיטת "100% אצלנו בבית" של החברה. שיטה שיתרונותיה הם פיקוח צמוד על כל שלבי הכנת המוצר, החל משלב המדגרה והלולים, דרך הכנת המוצר, הקפדה על איכות ועמידה בתקנים המחמירים ביותר כגון תקן HACCP (באישור השירותים הווטרינריים ובאישור משרד החקלאות האמריקני) וISO9001- (בהסמכת המכון לבקרה ואיכות) וכלה בהפצה.
מור חממי, מנהלת תחום המנה העיקרית ב"עוף טוב", מעידה כי פיתוח סדרת 100% רכיבים טבעיים היוותה אתגר טכנולוגי משמעותי ושילוב פיתוח זה עם מערך השליטה והבקרה של קבוצת עוף טוב "הכל נעשה 100% בבית", מבטיחים שהמוצרים המוגמרים יהיו רק המשובחים והאיכותיים ביותר. הכל כדי שנוכל להביא ללקוחותינו קציצות טעימות, ביתיות ואיכותיות, הכי קרוב שאפשר לקציצות הביתיות.
רכיבים תזונתיים ל-100 גרם: קלוריות – 203, חלבונים – 13.5 גרם, שומנים – 12גרם מתוכם 4 ג' רווי ופחות מ-0.5 ג' טראנס, פחמימות – 12 גרם מתוכן 3.7 ג' סיבים תזונתיים ו1.9 ג' סוכרים, נתרן – 500 מ"ג, כולסטרול – 27 מ"ג.
מחיר מומלץ לצרכן – 24.90 שקלים לאריזת 600 גרם.
המתכון הסודי לקציצות ברוטב ירקות קלויים
מצרכים:
1 ק"ג עגבניות שרי
2 פלפלים אדומים בשרניים, נקיים מזרעים וחתוכים לרבעים
1 בצל סגול קלוף, חתוך לרבעים
5 שיני שום קלופות
2-1 כפיות מלח מחוקות (לפי הטעם)
5 כפות שמן זית
1/2 כפית פלפל שחור טרי
1 כפית פפריקה מתוקה
1 אריזת קציצות מ-100% רכיבים טבעיים של "עוף טוב"
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-220 מעלות. מכסים תבנית בנייר אלומיניום ומסדרים בה את תערובת הירקות והשום בשכבה אחת. יוצקים את שמן הזית מעל הירקות וממליחים. מכניסים לתנור ואופים למשך כחצי שעה או עד שהירקות משחימים. מעבירים את הירקות האפויים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים את הרוטב לסיר, מתבלים בפלפל שחור, פפריקה מתוקה, מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומערבבים.
טועמים תיבול ומתקנים.
מעבירים את הקציצות של עוף טוב לסיר, מכסים ומבשלים על אש בינונית למשך כ-10 דקות.
בתאבון...