חדש במסעדת "ברביב" – תפריט טעימות של בשרים מעושנים
במסעדת "ברביב"- "BRAVIV" – מסעדת קונספט המתמחה ברטבים שמביאה תרבות אכילה חדשה וראשונה מסוגה בישראל – משיקים תפריט טעימות של בשרים מעושנים.
ברחוב הציורי והפסטורלי של זכרון יעקב, באחת מחצרות הבתים, נולדה מסעדת הקונספט "ברביב" – "BRAVIV" במוחו של רונן רביב, שף ובעלי מסעדת הנשיקה הקודמת.
מסעדת "ברביב" – "BRAVIV" מביאה בשורה לקהל הישראלי, קונספט חדשני וייחודי של תרבות אכילה ברטבים. המטבח של "ברביב" מתמחה במגוון של רטבים ייחודיים אשר יכולים "להתלבש" על כל מנה במסעדה לבחירתו של הסועד.כאשר הסועד מוזמן לבחור את הרוטב המועדף עליו ובכך לקחת חלק פעיל בחוויה הקולינארית.
בימים אלו משיקים במסעדה תפריט טעימות של בשרים מעושנים, השף רונן רביב המתמחה בבשרים מעושנים יציע לסועדים תפריט טעימות הכולל 4 סוגי בשר ב-130 שקל לסועד. לדברי רביב השילוב של שתי האהבות שלו – בשרים מעושנים ועושר של רטבים יעניק לסועד חוויה קולינארית ייחודית .
המטבח של "ברביב" –BRAVIV" " מורכב מ-15 סוגי רטבים קרים וחמים ומהווה את הבסיס לקונספט החדשני והייחודי, הרטבים שבאים לצד תפריט האוכל מוצגים בתפריט והסועד מוזמן ל"הלביש" על המנה את הרוטב המועדף עליו ובכך יכול להשפיע על הריחות והטעמים שילוו את המנה שלו .
לכל רוטב מבין 15 הרטבים יש צבע ומספר והסועד בוחר את הרוטב מבין 3 רטבים שהותאמו למנה.
תרבות האכילה החדשה של "DRESS YOUR FOOD" הופכת כל בילוי במסעדה לשונה מן הפעם הקודמת והסועד יקבל בכל ביקור חוויה שונה של טעמים וצבעים וגם כאשר הסועד בוחר את הרוטב שלו הוא מקבל כמחווה מן המטבח רוטב נוסף לטעימה.
לדברי רונן רביב השילוב של שתי האהבות שלו – בשרים מעושנים ועושר של רטבים יעניק לסועד חוויה קולינארית ייחודית .
מסעדת "ברביב" – "BRAVIV " מעוצבת בצבעוניות חמה השואבת השראה מעולם הרטבים, עיצוב מזמין ומשמח המבטיח אוירה מהנה לצד אוכל משובח.
שעות פתיחה:
ימים שני – שבת – 12:00 בצהריים ועד לקוח אחרון
בימי ראשון – המסעדה סגורה
טלפון – 04-6390133
www.braviv.com