|
מגוון מגדרי ומקצועי [צילום: pexels]
|
|
|
|
|
אמש (6.12.20) התקיימה האסיפה הכללית של איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים במסגרתה נבחרו נציגי תעשיית המזון הישראלי למוסדות איגוד המזון והתאחדות התעשיינים. להנהלת איגוד המזון התמודדו 27 מועמדים, מספר שיא של מועמדים, דבר המעיד על הרצון והחשיבות של החברים באיגוד בכל הקשור להשתתפות בהנהלת האיגוד והצורך לתרום ולהשפיע על מעמד האיגוד באתגרים העומדים לפתחו.
להנהלת האיגוד נבחרו 15 מועמדים המייצגים קשת רחבה של יצרנים: חברות גדולות, בינוניות וקטנות, כמו גם חברות ציבוריות ופרטיות. בין המתחרים ניתן היה לראות מנכלי חברות מזון מובילות כמו אבי בן אסייאג מנכ"ל אסם/נסטלה, אייל דרור מנכ"ל שטראוס ישראל, הראל חייקין מנכ"ל קוקה קולה ישראל לצד מנכלים של חברות פרטיות כגון: גלעד זילברברג מנכ"ל ובעלים של בייגל אנד בייגל, אבי שריקי מנכ"ל ובעלים של קוסקוס מזון, ג'וליה זאהר, מנכ"לית ובעלים טחינת אל-ארז, ליאורה בירנהק מרקוס, מנכ"לית ובעלים חברת מנעמים, אבי זינגר מנכ"ל ובעלים של בן אנד ג'ריס ועוד.
יו"ר איגוד המזון, דודי מנביץ (יו"ר עינת תעשיות מזון), שמונה לתפקידו כממלא-מקום יו"ר האיגוד במרץ האחרון במקומו של שלום זיידלר, נבחר אתמול לתפקיד היו"ר של האיגוד אמר: "איגוד תעשיות המזון הישראלי עמד בשנה האחרונה במשימה מאתגרת במיוחד בתקופת מגיפת הקורונה והיא - הבטחת העצמאות התזונתית של מדינת ישראל באמצעות אספקת מזון רציפה והסרת חששות אזרחי ותושבי המדינה ממחסור במזון קיומי.
בשנים האחרונות, רואה הנהלת האיגוד את חשיבותם של המגוון המגדרי והמקצועי לצד נציגי יצרניות המזון הגדולות והקטנות להצלחת האיגוד ואני שמח לראות כי הבחירה שנעשתה משרתת את משימה זו. הנהלת האיגוד מברכת את 15 חברי ההנהלה הנבחרים ומאמינים שתדע לנווט את חברי האיגוד במסע האתגרים העתידיים של ענף תעשיית המזון. בהנהלה היוצאת היו 23 משתתפים ובמהלך הימים הקרובים יתגבש ההרכב הסופי של הנהלת איגוד המזון".