|   15:07:40
דלג
מועדון VIP
להצטרפות הקלק כאן
בימה חופשית ב-News1
בעלי מקצועות חופשיים מוזמנים להעביר אלינו לפרסום מאמרים, מידע בעל ערך חדשותי, חוות דעת מקצועיות בתחומים משפט, כלכלה, שוק ההון, ממשל, תקשורת ועוד, וכן כתבי טענות בהליכים בבית המשפט.
דוא"ל: vip@news1.co.il
כתבות מקודמות
כתיבת המומחים
טוען רבני יכול לשקם את חיי הנישואין שלכם?
כתיבת המומחים
כל מה שצריך לדעת על הפסקת הריון
[צילום: FREEPIK]

כיצד עולם הנסיעות השתנה בעידן הקורונה ואיך זה משפיע עלינו

15/02/2021  |   כתיבת המומחים   |   כתבות שיווקיות   |   מגיפת הקורונה   |   תגובות

מגפת הקורונה שפרצה אי-אז בתחילת 2020 הצליחה לשנות את עולם התיירות והטיסות לחו"ל מן הקצה אל הקצה. כמעט ביום אחד נסגרו השמים, סוכנויות הנסיעות עבדו בביטול נסיעות, טיסות וטיולים יותר מהזמנות של כאלה, חברות התעופה נאלצו להחזיר מיליוני דולרים על טיסות שלא המריאו וזאת לצד מאות אלפי אירועי התרבות והספורט ברחבי העולם, קטנים כגדולים, שנעצרו, בוטלו או נסגרו לגמרי. העולם עצר מלכת.

במהלך הזמן החלו אט אט המדינות להיפתח לתיירים (ונסגרו לא פעם שוב) וחברות התעופה ושאר העוסקים בתיירות החלו להתרגל למצב החדש ולהסתגל לתקנות חדשות בכדי לפעול ולספק לנוסעים את האפשרות לתייר ולטייל לצד המגפה המאיימת. ביחד איתם, נאלצנו להתרגל גם אנחנו.

בטיסה עצמה בוטלו שירותים רבים כמו אוכל ושתייה, כל הנוסעים נדרשים לעטות מסכה במשך כל הטיסה ועוד בתחילת הדרך נראו הדיילים לבושים בסרבלים ומטוסים שעוברים חיטוי לקורונה לאחר כל טיסה.

כל עוד מגפת הקורונה משתוללת וכל עוד לא תגיע אוכלוסיית העולם למצב של "התחסנות העדר", בו רוב האוכלוסייה נושאת בנוגדנים ולמעשה מחוסנת מפני הנגיף, נאלץ להמשיך בשלל היערכויות שמעולם לא היו לפני טיסה.

אפשר כמובן להבין זאת שכן אף מדינה אינה רוצה להכניס אליה נשאים וחולים שימשיכו להפיץ את המחלה בקרבה ומדינות העולם כולו מנסות למנוע זאת במגוון האמצעים העומדים לרשותן. חלקן החליטו על סגירה הרמטית של השמיים, אין תיירות נכנסת כמעט לחלוטין. חלקן התקינו תקנות המאפשרות פיקוח כזה או אחר ומניעה מקסימלית ככל האפשר של כניסת מפיצי מגפה אל גבולותיהן.

לכל מדינה חוקים, תקנות וסוגי סגרים משלה. כל אחת מהן שומרת על אזרחיה בדרכים אחרות וכל אדם זר צריך לעמוד בהן בכדי להיכנס לגבולותיה. חברות התעופה מצידן, הן אלה העומדות בטווח ולמעשה אוכפות את ההנחיות הללו.

בתקופות מסוימות חויבו בבידוד של 14-10 יום כל מי שנכנס לגבולות ישראל מכל מדינה זרה, בתקופות אחרות הבידוד נקבע כחובה רק למי שחזר ממדינה שהוכרזה כ"אדומה". מדינה אדומה היא כזו שהמגפה משתוללת בה באותה עת. ניתן היה לטוס ולחזור ממדינות אלה, אך להיכנס לבידוד ולבצע בדיקת קורונה בנחיתה ולאחר תשעה ימים.

מדינות שונות קבעו כי בכדי להיכנס בגבולותיהן יש להצטייד בתוצאה שלילית של בדיקת קורונה שנעשתה עד יומיים לפני הטיסה, מדינות אחרות לא קבעו הגבלה כזאת. אבל, מי שבסופו של דבר בודקים את הטפסים ואת הנוסעים לפני העלייה למטוס כמו גם בדיקת חום ותסמיני מחלה נוספים שעלולים למנוע עלייה למטוס, הן עובדי שדות התעופה וחברות התעופה.

באופן עקרוני, כל אדם המבקש לצאת מישראל למדינה זרה, חייב לבדוק את ההנחיות הנקודתיות שלה (המופיעות באתר משרד הבריאות בהנחיות ליוצאים מישראל). כמו-כן, חשוב מאוד להתעדכן מראש וגם במהלך השהייה בחו"ל מהן ההנחיות בישראל לחוזרים אליה ובהתאם למדינה ממנה הוא שב. אילו בדיקות עליו לבצע לפני ההמראה ואחרי הנחיתה והאם הוא מחויב בבידוד במלונית או בידוד ביתי. מעבר לכך, חובה למלא טופס רפואי שעל בסיסו יוחלט אם הוא יכול לעלות על הטיסה או להיות מסורב לעלייה לטיסה.

לצד כל זה, אט אט מתחסנת אוכלוסיית העולם בכמה סוגי חיסונים שהופצו על-ידי מספר חברות או מדינות שונות ועקב כך מתחילות המדינות בהתקנת תקנות חדשות בהתאם להתקדמות החיסונים. הדבר המדובר ביותר הוא "הדרכון הירוק", שהוא למעשה מסמך שיאשר את היותו של אדם מחוסן לקורונה ולכן מורשה להיכנס ולצאת ממדינות ללא צורך בבדיקה לפני ואחרי וללא צורך בבידוד. "הדרכון הירוק", כך מקווים כולם, יפתח בפנינו את העולם מחדש. את הטיסות והגבולות כמו גם את אירועי התרבות, הספורט והמופעים.

בחירת פוליסת ביטוח נסיעות בתקופת הקורונה

אחד הדברים המשמעותיים שקורים הוא בעצם הסיכוי הגבוה לביטול הטיסה שהוזמנה וביחד איתה המלון, הרכב השכור אם הוזמן, כרטיסי נסיעה אחרים וכדומה. אדם שחלה לפני הטיסה או רק פיתח תסמינים, לא יורשה לעלות עליה בין אם זה קרה בישראל לפני היציאה מהארץ או במדינת היעד לפני החזרה. אדם שחלה בחו"ל ייאלץ להישאר לאשפוז או בידוד שם. מאחר שהסיכוי לכך הוא לא קטן, כדאי להצטייד בביטוח נסיעות שמכסה בעבור מקרים כאלה.

לפני שרוכשים ביטוח נסיעות לחו"ל חשוב לבדוק כמה דברים: מה כולל הכיסוי הרפואי בפוליסה, האם הוא כולל בדיקות קורונה בחו"ל וטיפול למקרה של הדבקה ומהו גובה הכיסוי במקרה של בדיקה, טיפול, אשפוז וכדומה.

בנוסף, ובהתאם לנאמר לעיל, מומלץ מאוד לרכוש הרחבת ביטוח נסיעות לחו"ל קורונה, המתייחסת לאפשרות של ביטול הנסיעה, קיצור או הארכת השהות בחו"ל מסיבות שקשורות בהידבקות במחלה או הופעת תסמינים או אם במדינת היעד הוכרז סגר שמצריך יציאה מהירה ממנה בחזרה לארץ.

הביטוח הבסיסי מכסה בעבור ההוצאות הרפואיות בחו"ל, אך אינו מכסה בעבור שינויים בתכנון הנסיעה, בתאריך כרטיסי הטיסה, כרטיסי נסיעה אחרים, המלונות שהוזמנו וכדומה. כל אלה נכללים בצורה זו או אחרת בביטוח נסיעות לחו"ל ייחודי לימי קורונה. זה כולל: מצבים של סירוב עליה לטיסה עקב הופעת תסמינים בשדה התעופה (ורק אם כל המסמכים הנדרשים מולאו כראוי וכל הבדיקות הנדרשות בוצעו כראוי לפני-כן), הארכת השהות בחו"ל עקב הידבקות במחלה או חיוב בבידוד, קיצור השהות בחו"ל ויציאה בהולה ממדינת היעד עקב הכרזה על סגר מתקרב או ביטול הנסיעה עקב הידבקות במחלה או הופעת תסמינים בימים שלפני הטיסה כאן בישראל. בכל אחד מהמקרים האלה כדאי לבדוק מהו גבול סכום הכיסוי שמציבה חברת הביטוח. וכמובן, השוואת מחירים בין מגוון ההצעות של חברות הביטוח.

חשוב לציין, כי בניגוד לשמועות בתחילת המשבר על התייקרות בלתי אפשרית של ביטוח הנסיעות לחו"ל, מחירי הביטוח הרפואי נשארו כמעט זהים, למעט אוכלוסיות בסיכון גבוה כמו בעלי מחלות רקע או בגילאים מבוגרים מאוד. חשוב לציין כי חברות ביטוח רבות, ביניהן הפניקס, מבטחות את כל האוכלוסיות בכל הגילאים. כלומר, גם הנחשבים לבעלי סיכון גבוה יכולים לרכוש ביטוח ויכולים לטוס לחו"ל, הם רק נדרשים להתאים את פוליסת הביטוח למצבם הבריאותי או לקבוצת הגיל שלהם. את כל זאת מבררת חברת הביטוח בעזרת שאלון רפואי מפורט המאפשר לה להתאים את הפוליסה למבוטח ולמצבו. שאלון זה נדרש למילוי גם בתקופות רגילות לחלוטין ללא כל מגפה עולמית מאיימת.

עוד חשוב לדעת, כי רוב חברות הביטוח מבטחות את הנוסעים לכל יעד, רובן עדיין מחריגות את ארה"ב וזו אחת המדינות היחידות שישראלים מורשים להיכנס אליה, אך הם לא יכולים לרכוש ביטוח נסיעות לטיסה אליה. ודבר נוסף: ההכרזה על מדינה כ"אדומה" או כ"ירוקה" אינה נחשבת לאירוע ביטוחי (הפיכתה של מדינה ל"אדומה" אינה עילה לקבלת החזר על ביטול כרטיס טיסה, למשל). מדינות העולם מוכרזות כ"אדומות" או כ"ירוקות" על-ידי ישראל והמשמעות העיקרית של הקביעה היא חיוב או אי-חיוב החוזרים מהן בבידוד ואם כן, האם הוא מחויב להיות במלונית או שניתן להיכנס לבידוד ביתי.

גם חברות הביטוח, בדיוק כמוכם, ממשיכות להתעדכן השכם וערב במציאות המשתנה, בהתקדמות ההתחסנות בקרב אוכלוסיית העולם ובקידומו של "הדרכון הירוק" לצורך יציאה לחו"ל.

כשדרכונים ירוקים יחולקו למחוסנים, הסיכוי להדבקה או לבידוד ירד, הסיכוי לביטול / דחייה/ קיצור או הארכה של הטיול ירד ומדובר בהקלה משמעותית לנוסעים, לחברות הביטוח ולכל עולם התיירות - מחברות התעופה דרך הסוכנויות ועד לאחרונת מסעדת מלכודת התיירים בכל יעד שתבחרו.

תאריך:  15/02/2021   |   עודכן:  15/02/2021
כתיבת המומחים
+הרב יוסף: לא ניתן לשמוע מגילה בזום
00:32 16/02/21  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
ההנחיות כוללות את קריאת התורה בשבתות, את סעודות החג ועוד  ▪  נשים פטורות מקריאת פרשת זכור  ▪  השנה יש למעט במשלוחי מנות, אך להרבות במתנות לאביונים בהעברה בנקאית
[צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
+תוכנית חדשה למחלימי קורונה שסובלים מתסמינים
23:40 15/02/21  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
קוצר נשימה במאמץ, עייפות ותשישות וקושי לשוב לפעילות הרגילה הם חלק מתסמיני הפוסט קורונה שחווים מי שנפגעו מן המחלה  ▪  המרכז לרפואת ספורט של המרכז הרפואי שערי צדק פיתח עבורם תוכנית חדשה
המרכז לרפואת ספורט [צילום: יח"צ]
+הממשלה אישרה: השרה רגב תבחר את יו"ר ועדת החריגים לכניסה לישראל
23:02 15/02/21  |  איציק וולף
הממשלה אישרה במשאל טלפוני את מתן הסמכות לבחירת יו״ר ועדת החריגים בדבר טיסות לישראל וממנה, לשרת התחבורה והבטיחות בדרכים מירי רגב.
+ישראל לא תעביר לפלשתינים חיסונים מהמלאי שלה
19:15 15/02/21  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
עד היום הועברו לרשות הפלשתינית 2,000 מנות חיסון מתוך 5,000 שאושרו על ידי הדרג המדיני  ▪  בין מרס ליולי יועברו לרשות הפלשתינית כ-405 אלף חיסוני אסטרה זניקה  ▪  נציג המל"ל לא ידע להשיב לשאלה מהו הפורום שבו התקבלה ההחלטה להעברת החיסונים וכיצד באה לידי ביטוי השאלה ההומנטירית של גורל גופות החיילים הישראלים ברצועת עזה
([צילום: יונתן זינדל, פלאש 90])
+המסחר ייפתח באופן מלא ביום ראשון
18:59 15/02/21  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
קבינט הקורונה אישר מתווה פתיחה של המסחר שיכלול פתיחה של כל חנויות הרחוב, הקניונים, השווקים, המוזאונים והספריות ללא צורך בהצגת תעודת מתחסן, בתנאי התו הסגול  ▪  בריכות שחייה, חדרי כושר, מלונות ותערוכות ייפתחו רק למציגי תעודה  ▪  כיתות ה'-ו' וי"א-י"ב יחזרו ללימודים בערים ירוקות וצהובות ובערים כתומות גבוליות עם שיעור מתחסנים של 70%  ▪  בתי הכנסת ייפתחו לקראת שבת זכור בתפוסה של 10 מתפללים בתוך בית הכנסת ו-20 נוספים בחוץ
(מיום ראשון - חזרה מלאה למסחר [צילום: יוסי אלוני/פלאש 90])
+עובד משמר הכנסת נדבק בקורונה
17:05 15/02/21  |  עידן יוסף
עובד משמר הכנסת נמצא חיובי לנגיף הקורונה. בכנסת נפתחה חקירה אפידמיולוגית.
+אושרו תקנות הגבלת הכניסה והיציאה מהארץ והבדיקות לנכנסים
16:28 15/02/21  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
משרד הבריאות נענה לדרישת יו"ר ועדת החוקה לבחון שוב את ההחלטה לסגור את גני החיות  ▪  מנכ"ל משרד התחבורה עופר מלכה: כדי להתמודד עם העלייה במספר הנכנסים כולם ייסעו למלוניות ושם יפגשו את ועדות החריגים  ▪  ד"ר שלמון ממשרד הבריאות הזהיר כי לא ניתן להמשיך את מיזם המלוניות כפי שהוא או את ועדת החריגים, אם ייכנסו 2,000 איש ביום
([צילום: שמוליק גרוסמן/דוברות הכנסת])
[צילום: דוברות הכנסת]
+מתווה פורים המוצע: תפילות בקפסולות של עשרה, סעודות במסגרת המשפחה
14:51 15/02/21  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

+שר החינוך: ניתן לפתוח באופן מלא בערים צהובות וירוקות
13:56 15/02/21  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
שר החינוך גלנט במליאת הכנסת: "הגענו לנקודה שבה בערים הצהובות והירוקות ניתן לפתוח באופן מלא את מערכת החינוך מגן ועד י"ב"  ▪  לפיד: "נתניהו וגנץ עסוקים בלהעליב זה את זה"  ▪  פורר: "הממשלה הייתה עסוקה בלהשביע את תאבונם של שותפיהם הפוליטיים ליצמן, דרעי וגפני"
[צילום: דוברות הכנסת]
[צילום: שמוליק גרוסמן/דוברות הכנסת]
+גנץ לנתניהו: אתה מזלזל בפקידים
13:50 15/02/21  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
ממונה הקורונה: לא ממליץ על פתיחה כוללת; ראש שירותי בריאות הציבור: הנתונים על החינוך שמוצגים בדיון לא נכונים  ▪  עימות בין רה"מ ליועמ"ש - נתניהו: למה פרסום רשימת המורים המחוסנים מתעכב? מנדלבליט: דרושה חקיקה
בני גנץ. נתניהו משחק בנתונים [צילום: אוליביה פיטוסי/פלאש 90]
+מחלימים מחו"ל לא יהיו פטורים מבידוד ללא בדיקה סרולוגית
13:38 15/02/21  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
מנהל המחלקה הבינלאומית במשרד הבריאות: "נתקלנו בזיופים ואנחנו לא יכולים לסמוך על מתחסנים ומחלימים מחו"ל"  ▪  הוסיף: "סבורים שזה צריך להישאר על-כניסת 600 איש"

([צילום: יונתן זינדל, פלאש 90])
[צילום: דוברות הכנסת]
+סדרת מוצרי היגיינה של קלינקס
13:05 15/02/21  |     |   לרשימה המלאה
קלינקס השיק ארבעה סוגי מוצרים שנועדו לסייע בצורך החיוני של שמירה על ההיגיינה, תוך שמירה על העור: מסכות חד-פעמיות למבוגרים וילדים, ג'ל ידיים, מגבות ידיים היגיינית ומגבונים פנים וידיים
(מוצרי היגיינה חדשים [צילום: יח"צ])
+עמנואל מקרון נגד עצמו
12:57 15/02/21  |  איתמר לוין   |   לרשימה המלאה
הקורונה אילצה את עמנואל מקרון לפעול בניגוד גמור לתפיסותיו והבטחותיו, אך נכון לעכשיו אין לו יריב ממשי בבחירות בשנה הבאה - מנתח אקונומיסט
(מקרון. הגנה במקום שחרור [צילום: AP])
מיהו עמנואל מקרון / גארדיאן
+משרד הבריאות: 3,446 מאומתים חדשים אובחנו אתמול
10:16 15/02/21  |  מירב ארד
‏הקורונה בישראל: 3,446 מאומתים חדשים אובחנו אתמול, 7.6% מכלל הנבדקים. מניין החולים הקשים עומד על 990 בני אדם. 5,403 נפטרו מפרוץ המגיפה.
+סמוטריץ': לקדם מתווה פתיחה למחוסנים ומחלימים לבתי כנסת
09:03 15/02/21  |  מירב ארד
יו"ר הציונות הדתית, ח"כ בצלאל סמוטריץ' פנה אמש לראש הממשלה ולשרים דרעי, אדלשטיין וליצמן בבקשה לקדם מתווה פתיחה למחוסנים ומחלימים לבתי כנסת בדומה למתווה התרבות. "נדרשת החלטה של קבינט הקורונה על מתווה ברור בו על פי התו הירוק יפתחו בתי הכנסת למתחסנים ולמחלימים בדומה להחלטה על בעניין מוסדות התרבות. הבסיס לשיתוף פעולה של הציבור עם מתווה החזרה המבוקרת לשגרה הוא הצגת מתווה ברור ושקוף עם סטנדרט אחיד המשותף לכלל התחומים, שייצור אמון ציבורי בתהליכי קבלת ההחלטות ותחושה של כלל הציבורים במדינת ישראל שערכיהם נלקחים בחשבון באופן שווה", כתב סמוטריץ' במכתבו.


+"בוחנים את כל האלטרנטיבות"
08:27 15/02/21  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
הבהיר: "לא נחגוג את פורים כאילו הכל בסדר, יהיו מגבלות. בימים הקרובים נקבל החלטה"  ▪  כ-3.9 מיליון התחסנו נגד קורונה עד היום, אתמול התחסנו 142,000 בני אדם
(קעש. התחלואה עדיין גבוהה [צילום: דוברות הכנסת])
+להחזיר את האמריקניות לעבודה
07:59 15/02/21  |  איתמר לוין   |   לרשימה המלאה
סגנית הנשיא עומדת על חשיבותה של עבודת נשים למשק ועל החיוניות שלהן להתאוששותו מן הקורונה, על-רקע תוכנית הסיוע הענקית שמציע ממשל ביידן
(אפשר להגדיל את התוצר ב-5% [צילום: טד שפריי, AP])
מצב הקורונה בארה"ב, 11.2.21 / CBS News
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות   /  מגיפת הקורונה
לקראת חג פורים הקרב, במשרד הבריאות מביעים דאגה רבה מעלייה בתחלואה ונערכים להטלת מגבלות נוספות. "אנחנו בוחנים כרגע את כל האלטרנטיבות, החל מסגר ועוצר לילי ועד הגדרה ברורה של הנחיות. לא נחגוג את הפורים הזה כאילו הכל בסדר. כדי שנוכל לחגוג את פסח כמו שצריך, נהיה חייבים להקפיד ולהיזהר בפורים. התחלואה עדיין גבוהה. אמון הציבור בעניין הזה הוא קריטי. אנחנו באירוע מורכב שיכול לשנות את התמונה", אמר סגן שר הבריאות יואב קיש בראיון לכאן רשת ב'.
15/02/2021  |  מירב ארד  |   חדשות
  • סגנית נשיא ארה"ב, קאמלה האריס, כתבה בגוף ראשון את מאמרה בוושינגטון פוסט וכך מובאים כאן עיקריו.

15/02/2021  |  איתמר לוין  |   מיוחדים ברשת
סמוך לשעה 23:00, אישרה (יום א', 14.2.21) ועדת השרים להתמודדות עם נגיף הקורונה (קבינט הקורונה), במשאל טלפוני, את צבעי הרמזור המעודכנים לימים הקרובים, ממחר (ב') בבוקר, בהתאם לרשימות שבהמשך.
14/02/2021  |  עידן יוסף  |   חדשות
תוצאות מעודדות במחקר חדש על חיסוני הקורונה. ירידה של 94% בתסמיני המחלה בקרב המתחסנים. מכון "כללית" למחקר מפרסם (יום א', 14.2.21) מחקר ראשון מסוגו, שבו נלקחו נתוניהם של מיליון ו-200 אלף מבוטחי שירותי בריאות כללית, כמחצית מהם קיבלו את החיסון של חברת "פייזר" והיתר טרם התחסנו.
14/02/2021  |  עידן יוסף  |   חדשות
הספרות הדיגיטליות בשעון שמחוץ לטוקיו מונות את השניות עד לתחילת המשחקים האולימפיים ב-23 ביולי, אך ככל שהמשחקים מתקרבים, גוברים הספקות האם יתקיימו לאחר שכבר נדחו בשנה בשל הקורונה.
14/02/2021  |  איתמר לוין  |   מיוחדים ברשת
בלוגרים
דעות  |  כתבות  |  תחקירים  |  לרשימת הכותבים
אלי אלון
אלי אלון
כבר בתחילת שנות ה-20 הגתה עדה פישמן רעיון להקמת "משק פועלות גדול "- חווה להכשרה חקלאית, למאתיים פועלות אשר יוכשרו מדי שנתיים במקום    ב-1929 נחרשה האדמה לראשונה והוחל במרץ בעבודות ת...
יוסי אחימאיר
יוסי אחימאיר
תמונתם של הנייה ואשתו מבית-החולים בדוחא מבטאת היטב את הרוח החמאסית    מוות עדיף על החיים, במיוחד כשהוא למען מטרה "קדושה", כמצווה באמנת החמאס - השמדת היהודים
דוד חרמץ
דוד חרמץ
עדויות של אנשי הוראה, כמו גם הורים לתלמידים במערכת החינוך הממלכתית, מובילות למסקנה: הרוח הפרוגרסיבית העיפה את לימודי מורשת היהדות מתוך אוהלי הלימוד של התלמידים החילונים    אותה רוח ...
לרשימות נוספות  |  לבימה חופשית  |  לרשימת הכותבים
הרשמה לניוזלטר
הרשמה ל-SMS
ברחבי הרשת / פרסומת
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 מחלקה ראשונה :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
מו"ל ועורך: יואב יצחק © כל הזכויות שמורות     |    שיווק ופרסום ב News1     |     RSS
כתובת: רח' חיים זכאי 3 פתח תקוה 4977682 טל: 03-9345666 פקס מערכת: 03-9345660 דואל: New@News1.co.il