|   15:07:40
דלג
מועדון VIP
להצטרפות הקלק כאן
בימה חופשית ב-News1
בעלי מקצועות חופשיים מוזמנים להעביר אלינו לפרסום מאמרים, מידע בעל ערך חדשותי, חוות דעת מקצועיות בתחומים משפט, כלכלה, שוק ההון, ממשל, תקשורת ועוד, וכן כתבי טענות בהליכים בבית המשפט.
דוא"ל: vip@news1.co.il
כתבות מקודמות
כתיבת המומחים
טיפול בתא לחץ: להתחזק בנשימה
קבוצת ירדן
תכשיטים לקחת לחופשה בחו״ל בחג הפסח

"SPICES - כלים וטעמים" משיקה קונספט <br>חדש

- הודעה מטעם "SPICES - כלים וטעמים"
14/09/2005  |     |   הודעות כלליות   |   תגובות
מאת: "אריאב בלהסן תקשורת בע"מ"  |    |  "אריאב בלהסן תקשורת בע"מ"

"SPICES כלים וטעמים", רשת המרכזים הקולינריים המובילה בישראל, המתמחה באמנות הבישול והאירוח, משיקה קונספט חדש בתחום הקמעונאות בארץ: FROMAGERIE - בוטיק גבינות.
חנות ראשונה במתכונת זו נפתחה בימים אלה בסניף "SPICES כלים וטעמים" בהדר-יוסף.

הבוטיק פועל בסטנדרטים אירופאיים, כולל בקרת טמפרטורה ולחות, כדי לשמר את איכותן של הגבינות. על הניהול המקצועי של ה-FROMAGERIE הופקדה דפנה דריאל, 35, שהתמחתה במשך שנים בייצור גבינות בברזיל. ההשקעה במיזם החדש עומדת על כ-200 אלף שקל.

תמיר ברלקו, מנכ"ל "SPICES כלים וטעמים": "בוטיק הגבינות נועד לתת את המענה המקצועי ביותר לכל שוחרי הגבינות בארץ. לראשונה בישראל ניתן למצוא תחת קורת גג אחת גבינות איכות של יצרנים שונים, גם כאלה שהצרכן הממוצע כלל לא מודע לקיומן או כאלה שניתן למצוא רק באירופה.

"המודל שעמד לנגד עינינו בפיתוח המיזם החדש הוא חנויות ה- FROMAGERIE בצרפת. אחרי הקצב השכונתי וחנויות היין, הגיע הזמן שלצרכן הישראלי שוחר האיכות תהיה כתובת מקצועית בתחום הגבינות.

"המכנה המשותף לכל הגבינות הוא ייצור בתהליכים מסורתיים לחלוטין, ללא מעורבות מכונות או חומרים משמרים. כל יצרן מיוצג כאן על-ידי הגבינה המובחרת והייחודית ביותר שלו. לצד גבינות גורמה מחו"ל יהיה מדף נרחב למבחר הייחודי ביותר מהגבינות המצוינות שמיוצרות בישראל בשנים האחרונות.

"בוטיק הגבינות מציע לא רק מוצרים, אלא גם ידע. ליד כל מוצר על המדף יופיע הסבר על הגבינה, מתכוני הכנה, דרכי ההגשה הראויות והיין המומלץ לליווי. בעתיד הקרוב גם נערוך במקום סדנאות הדרכה לייצור גבינות בבית.

"המיזם שלנו פותח נישה שיווקית חדשה, שמאתגרת גם את היצרנים המקומיים, והוא ללא ספק ציון דרך בהתפתחות שוק הגבינות בארץ. כרשת שחרטה על דגלה להיות מובילת שוק, אנו משוכנעים שתוך זמן קצר נהפוך מודל לכל הפועלים בתחום".

היצע החנות

ה-FROMAGERIE מציע מגוון רחב ביותר של גבינות איכות של מיטב היצרנים בארץ ובחו"ל. התוצרת המקומית מיוצגת על-ידי כ-50 סוגי גבינות מובילות ממיטב מחלבות הבוטיק בארץ. רוב הגבינות עשויות מחלב מלא ויוצרו בתהליכים ידניים. בין השאר יוצגו גבינות כבשים של מחלבת "ברקוביץ'", קממבר בעלי גפן של "קורנמל" והגבינות "עיזבל" ו"טל הגליל" של "עין כמונים". לצידן מוצעות גבינות שלא ניתן להשיג בשום מקום אחר בארץ פרט למחלבות עצמן, כגון גבינת "מוני" ו"מיכל" של שי זלצר.
שוחרי הבריאות ישמחו לגלות כאן גבינות מחלב בופאלה טרי - כמו מוצרלה די בופאלה ויוגורט. לחלב הבופאלה יתרונות בריאותיים רבים: תכולת הכולסטרול בחלב זה מגיעה רק למחצית מחלב הפרה ותכולת הסידן בו גדולה פי שלושה, הוא עשיר ממנו בוויטמינים ומכיל חלבונים חיוניים שנעדרים בחלב הפרה. מוצר בריאות נוסף הוא טופו טרי תוצרת "שיזן", המיוצר על-פי ידע יפאני ומצטיין בטעם עשיר יותר ובמרקם רך יותר מהטופו המוכר בארץ.

כמו כן מציע המקום, בלעדית בישראל, כעשר גבינות איכות מצרפת, ביניהן: saint albrai - גבינה ממשפחת הגבינות הכחולות, מחלב פרה טבעי, הנארזת בצורה ייחודית דמוית פרח; brebieu- גבינה רכה מחלב כבשים עם טעם מודגש וארומה עשירה; vieux pane- גבינה חצי רכה מחלב פרה, המיוצרת בשיטות צרפתיות מסורתיות, ו-shaumes - גבינה רכה בטעם פירותי עשיר, בעלת ניחוח של אגוזים מעושנים. שוחרי הגבינות יוכלו להתענג על גבינות אירופיות מובילות נוספות, בהן "פרמג'יאנו רג'יאנו" - - גבינת הפרמזן המקורית האיטלקית, "פרובולונה", גם היא מאיטליה, וה"צ'דר" וה"בלו סטילטון" האנגליות.
בוטיק הגבינות יציע גם שירות של מגשי גבינות לאירוח לפי הזמנה - למסיבות או להזדמנויות אחרות, ויערוך אירועי טעימות ואירועי השקה של מחלבות מקומיות.

העיצוב

למבקר בבוטיק הגבינות, נכונה חוויה של בילוי בחדר גבינות מקצועי, כמו אלה הקיימים בצרפת. הקור האופייני לחדר גבינות, המדפים הגדושים בכיכרות גבינה מכל הסוגים והתאורה העמומה מעט - כל אלה נמצאים גם כאן. תמיר ברלקו: "התפיסה העיצובית של החלל הפנימי ממשיכה את הקונספט העיצובי הכללי של החנות, של יצירת שוק מקורה. הקפדנו להשתמש במדפי עץ לא מעובדים ואפילו מיושנים והפריט היחיד שמאכלס את החלל הוא שולחן עץ רחב ידיים, שעליו חותכים את גושי הגבינה".

שוק הגבינות בישראל

בארץ פועלות עשרות מחלבות בוטיק, המבוססות על עסקים משפחתיים. רוב המחלבות עוסקות בייצור גבינות מחלב צאן, שצריכתן נמצאת בעלייה מתמדת זה כמה שנים בשיעור של כ-20 אחוז בשנה. על-פי נתוני מועצת החלב, צריכה הגבינות בישראל עמדה בשנה שעברה על כ-17 ק"ג גבינה לנפש, זאת לעומת כ-23 ק"ג גבינה שצורך הצרפתי בשנה.

הגבינות הנצרכות ביותר בישראל הן הגבינות הלבנות למריחה ולחיתוך, שצריכתן מגיעה ל-81,938 טונות בשנה. מהן הנצרכת ביותר בישראל היא הגבינה הלבנה הרכה 5%, שהשימוש בה מגיע ל- 30 אלף טונות בשנה. גבינות פופולריות נוספות הן הגבינות הצהובות לסוגיהן השונים, שצריכתן מגיעה ל-22,788 אלף טונות בשנה.

מבין גבינות הצאן הגבינה הפופולרית ביותר בארץ היא הקשקבל, גבינה צהובה קשה העשויה מחלב כבשים. עוד פופולריות הברינזה - גבינה בעלת מרקם רך במיוחד; הגבינה הצפתית- המשמשת בעיקר לבישול ואפייה; הפטה - גבינה מלוחה המתאימה למאפים וסלטים; והחלומי - גבינה בעלת מרקם צמיגי הטעימה יותר כשמחממים אותה.

השקת סניף "SPICES כלים וטעמים" בביל"ו סנטר

מחר יהיה ציון דרך נוסף ברשת "SPICES כלים וטעמים": השקת סניף חדש, במתחם הקניות ביל"ו-סנטר, המשתרע על 500 מ"ר. בהקמת הסניף הושקעו כשני מיליון שקל. פתיחתו מתרחשת פחות מחצי שנה לאחר שהושק סניף הדגל של הרשת, בהדר-יוסף בתל אביב.

תמיר ברלקו, מנכ"ל "SPICES כלים וטעמים": "הבחירה בביל"ו-סנטר נפלה בעקבות מחקרי שוק שערכנו. המחקרים הצביעו על כך שהמתחם מוקף ביישובים עם אוכלוסיה שנוהגת לבשל ולארח בשיעור גבוה יחסית לממוצע. הבישול והאירוח הם חלק משגרת החיים שלה, ואינם מושפעים מטרנד זה או אחר. האתגר שלנו בפתיחת הסניף החדש הוא לתת מענה מושלם לצרכים של קהל זה, של בשלנים אמיתיים".

על "SPICES כלים וטעמים"

רשת "SPICES כלים וטעמים" הביאה לישראל את בשורת מרכזי הקונספט הקמעונאיים בתחום הבישול והאירוח המשלבים בין אוכל, חוויית קנייה וידע. הרשת מציעה לבשלן את כל הדרוש לו מאלף ועד תו: כלי בישול והכנה, אביזרי מטבח, כלי הגשה ואירוח, יותר מ-130 תבלינים מכל רחבי העולם מסוגים ובמרקמים שונים (טחונים, גרוסים, שלמים), קטניות, דגנים, פירות וירקות יבשים, זיתים, תערובות קפה וחליטות של תה גורמה, מגוון רחב של שמני זית, חומצים, רטבים, מוצרים מסורתיים של מטבחי עמים, צמחי תבלין היישר מהגינה הצמודה, מדף עשיר להשבחת דברי מאפה ומנות אחרונות ומדף של ספרות מקצועית.

אגף ההדרכה הקולינרי במרכזים של "SPICES כלים וטעמים" מציע סדנאות בישול לקהל הרחב בניצוחם של מיטב השפים בישראל, ולצידם סמינרים מקצועיים לעוסקים בתחום ההסעדה והאירוח וכן אירועי טעימה והשקות של מוצרים שונים מתחום המזון. פעילויות האגף זוכות לביקוש רב בקרב קהל חובב בישול מצד אחד וגורמים עסקיים שונים המאמצים אותן כפעילות אינסנטיב לדרגי הניהול הגבוהים או כפלטפורמה לחשיפת פעילויותיהם בתחום המזון וההסעדה. בימים אלה משיק אגף ההדרכה בית-ספר קולינרי, המציע קורסים בנושאים מגוונים מתחומי העשייה במטבח על בסיס מפגשים שבועיים.

ב"SPICES כלים וטעמים" מעריכים כי שנת הפעילות הראשונה של הרשת תסתכם במחזור מכירות של כ-12 מיליון שקל.

תאריך:  14/09/2005   |   עודכן:  14/09/2005
"אריאב בלהסן תקשורת בע"מ"
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
הידעת כי הסכם קדם נישואין יכול למנוע כ-80% ממקרי מסורבות הגט כיום ללא צורך כלל להגיע לבית המשפט???
ביטוח ישיר יוזמת שת"פ ראשון מסוגו עם מועדון הכדורגל של מכבי פתח תקווה. במסגרת שיתוף הפעולה מזמינה ביטוח ישיר את כל לקוחותיה למשחק הכדורגל בין מכבי פתח תקווה ובין פרטיזן בלגרד. המשחק מתקיים במסגרת גביע אופ"א (אירופה) בכדורגל.
מותג לבני הנשים המוביל "בליסימה" משיק קמפיין lingerie מעולם אגדות הילדים לחורף 2005/6 בהשקעה של כ-1.5 מיליון שקל, תחת הסיסמה: Bellissima - women's power.
חברת סיגמא הלת קייר (Sigma Health Care) בבעלות דורון דבי קיבלה את הנציגות הבלעדית בישראל של חברת המכשור האמריקנית סייברוניקס (Cyberonics). חברת סייברוניקס היא חברה ציבורית, ששווייה מוערך בכ-מיליארד דולר. החברה מתמקדת בפיתוח, ייצור ושיווק מכשור רפואי מתקדם המתבסס על הטכנולוגיה של Nerve Stimulations. טכנולוגיה זו מהווה פריצת דרך בכל הקשור לפתרון בעיות רפואיות באמצעות גירויים חשמליים למוח.
שופרסל יוצאת בקמפיין פרסומי נוסף בכיכובה של לובה לרשת "שופרסל" לקראת החגים, תחת הסיסמא: "שנה עשר - חגיגת מוצרים ב- 10 שקלים".
בלוגרים
דעות  |  כתבות  |  תחקירים  |  לרשימת הכותבים
עידן יוסף
עידן יוסף
כלי תקשורת מסוימים נוהגים לנגח את חברי הכנסת של הקואליציה ואת הממשלה, תוך התעלמות מההקשר הרחב והתמקדות באירועים זניחים    דיווחים מוטים אלה מתעלמים מעבודתן החשובה של ועדות הכנסת בנו...
דרור אידר
דרור אידר
גרורותיה של אירן מעסיקות אותנו, בעוד שהמשטר בטהרן מחכך ידיו בהנאה, כמעט ללא פגע, ועל הדרך ממשיך את תוכנית הגרעין בחסות המהומה
ירון פרידמן
ירון פרידמן
הדיווחים בעולם כולו על אודות המלחמה בעזה מעדכנים ללא הרף את מספר ההרוגים הפלשתינים בעזה. נראה כי יש סוג של קונצנזוס לגבי המספרים. אך מהי רמת מהימנותם?
לרשימות נוספות  |  לבימה חופשית  |  לרשימת הכותבים
הרשמה לניוזלטר
הרשמה ל-SMS
ברחבי הרשת / פרסומת
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 מחלקה ראשונה :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
מו"ל ועורך: יואב יצחק © כל הזכויות שמורות     |    שיווק ופרסום ב News1     |     RSS
כתובת: רח' חיים זכאי 3 פתח תקוה 4977682 טל: 03-9345666 פקס מערכת: 03-9345660 דואל: New@News1.co.il