|
נושא התגובה |
|
שם הכותב |
|
שעה תאריך |
|
1 |
|
|
עובד מדינה |
|
1/09/04 10:54
|
|
|
|
מר הולנדר חייב להיות ילד טוב ירושלים ולעצום עיניו ולקרוא שמע ישראל כל רגע. גם הוא צריך לשרוד .
אחרת לא היה שורד.
רחמנות עליו
|
|
כתוב תגובה ל-
עובד מדינה
|
|
|
|
2 |
|
|
מומחה ליחסי ממשל |
|
1/09/04 12:33
|
|
|
|
|
3 |
|
|
מבקר |
|
1/09/04 14:26
|
|
|
|
צודק הכותב. כל מילה בסלע.
|
|
כתוב תגובה ל-
מבקר
|
|
|
|
4 |
|
|
חביב שר המשפטים |
|
1/09/04 14:49
|
|
|
|
|
|
|
|
עובד מדינה הגון |
|
2/09/04 02:29
|
|
|
|
הולנדר איש תם וישר, המעדיף לא רק לאשר מינויים, אלא אף להתעלם מחקירת תלונות על מינויים. במקרים מיוחדים מעדיף לזמן את "אוביקט" התלונה, לשמוע "גרסתה", כולל האתנן המוצע. הולנדר מבטל כל חקירה. מאשר המשך המינוי עם האתנן.
וזה קורה גם במערכת החינוך. מערכת החינוך קרסה.
על מר הולנדר לחזור לתלונות שהגיעו אליו בשנים האחרונות. לבדוק אילו תלונות גנז, והאם יש קשר ישיר בין האתנן לגניזה, בפרט במשרד החינוך.
|
|
כתוב תגובה ל-
עובד מדינה הגון
|
|
|
|
5 |
|
|
שימי 1 |
|
1/09/04 14:57
|
|
|
|
פיני אל תסיט את הדעת מהבעיה האמיתית. הולנדר אינו היחיד ואינו פועל בחלל ריק. הולנדר חדל אישים כמו ייתר (או אוליי הרבה מ...) חבריו לשלטון.
אין כמובן להוריד ממנו שום אחריות למתרחש. אך יש להצביע על הבעיה כולה ולא למקד על פרט מסויים בבעיה הכללית.
כל הממשל שלנו פועל כ"אני ואפסי עוד" כל בעל סמכות חורג מסמכויותיו ככל יכול.
כך איבדנו שליטה על מונופולים במשק אשר עושקים את העם חופשי חופשי. כך איבדנו שליטה על יבואני רכב שהפכו את שוק הרכב למקור עושק של העם. כך איבדנו בושה בלקיחה מהקופה הציבורית. כך קמו עלינו מספר משפחות עשירות והשתלטו על התקשורת ועל השיח הציבורי בשל מחדל מתמשך של השלטון. כך כמו עלינו מספר בנקים ועושים בכספנו עבור עצמם ללא שום רתיעה.
כך נהרס החינוך במדינה ....ועוד ועוד.
בקיצור איבדנו את השילטון על שלשת רשויותיו. המחוקקת , המבצעת והשופטת.
כיום כל איש שלטון מגיע לתפקידו ע"פ כוחו ותוקפנותו כדי להפיק הנאות לעצמו ולא כמו פעם כדי להנהיג את העם. הם ריפדו בכסף רב כל תפקיד וכל זב חוטם ואלים נדחף להנאות הרבות ולא לאחריות שנושא התפקיד. ואף ממשיכים וסוללים לעצמם תפקידים שמנים עם הדחפור של התפקיד הציבורי.
והעם....הס ששששש, לא להעירו....מה לו ולמוצצי דמו, לעושקיו, תן לו לישון....
|
|
כתוב תגובה ל-
שימי 1
|
|
|
|
6 |
|
|
קוסם |
|
1/09/04 16:22
|
|
|
|
אכן הנגבי רמס ברגל גסה את החוק אך הוא לא היה יכול לעשות כן אלמלא נציב שרות המדינה, האפס הזה, לא היה נרדם בשמירה.. רגל אחת רמסה ורגל שניה נרדמה... או אולי מוטב לומר הפנתה מבטה הצידה... יש להולנדר הזה קופת שרצים לא קטנה באמתחתו ויומו יגיע גם כן....
|
|
כתוב תגובה ל-
קוסם
|
|
|
|
7 |
|
|
יחיאל ZZ |
|
1/09/04 17:33
|
|
|
|
יש להעמיד את הולנדר לדין היות והוא אחד התורמים המרכזיים להתרדרות
במדינה והפיכתה לרפובליקת בננות.
|
|
כתוב תגובה ל-
יחיאל ZZ
|
|
|
|
8 |
|
|
ALL THIEVES SUCKING |
|
1/09/04 18:02
|
|
|
|
|
9 |
|
|
אבי יריב |
|
1/09/04 18:13
|
|
|
|
אין צורך אפילו לכבס את המילים .להגיד בריש גלי , בלי בושה ובלי נקיפות מצפון .
"הצדיק , "המתחסד, חברם של שלושת הקופים , מעמיד פנים של קוזק נגזל.
לא צריך שיהיה צל של ספק באשר לצורך להעמידו לדין , ואם לא יימצא הסעיף המתאים ( ככה זה במקומותינו היום ) יש להעיף אותו לכל הרוחות גם בלי הסעיף .
האיש בגד בשליחותו מעל בתפקידו כשומר הסדר הציבורי. האיש גם ישן בשמירה וגם בא ברוב חוצפתו בטענות מדוע הניחו לו לישון ולא העירו אותו .
אין לחוצפה גבולות ? זה שהבושה מאתנו והלאה , כבר ידוע . עכשיו העלה נציב שירות המדינה המופקד על כל מה שמתרחש בשירות המדינה את החוצפה למדרגה עליונה שבעליונות.
אני מקווה שימצא עו"ד - ולאו דווקא פיני פישלר , שיתכן שדבריו ישמעו כמי שמנסה לסגור חשבונות – או משפטן אחר שיראה זאת כשירות לציבור ויביא את פרשת "התרשלותו" במילוי תפקידו של ראש וראשון בשירות הציבורי בישראל . אחרי שר ומנכ"ל גם נציב השירות יועמד לחקירה , וקודם לכן יושעה מתפקידו עד לבירור העניין .
|
|
כתוב תגובה ל-
אבי יריב
|
|
|
|
|
|
|
פוצו |
|
1/09/04 18:46
|
|
|
|
|
|
|
|
אבי יריב |
|
1/09/04 19:56
|
|
|
|
צריך שתהיה אמונה בלב .
|
|
כתוב תגובה ל-
אבי יריב
|
|
|
|
|
|
|
הדר1 |
|
2/09/04 02:36
|
|
|
|
מה הקשר בין דבריך לבין תוכן הכתבה?
|
|
כתוב תגובה ל-
הדר1
|
|
|
|
|
|
|
א.ג |
|
1/09/04 20:49
|
|
|
|
או שהבושה היא מאתנו והלאה ?
הגיע הזמן שקהל הקוראים החשוף כאן מזה כשנה לכזביו של יריב, יבין באיזה סוג של מגיב מדובר ומה היא אמינותו.
יריב נוהג להופיע תחת שמות בדויים, כדי ליצור רושם כי יש מספר רב של קוראים בעלי דעות כמו שלו, דהיינו שמאלניות קיצוניות ואנטי ציוניות, בעיקר הוא ידוע בשנאתו למתיישבי יש"ע.
הוא תומך בגלוי בפשיזם הפלשתינאי הרצחני ולפי דבריו: למחבלים (אותם הוא מכנה לוחמים) מותר לרצוח את מתיישבי יש"ע .
לעיתים הוא מופיע בשמות בדויים של מגיבים שכביכול תומכים בתגובותיו, זאת כדי ליצור רושם של קהל רב של מגיבים, שאוהדים אותו ותומכים בו.
השמות הבדויים בהם הוא מופיע הם :
זיוה ירקוני
ס.ארבל
הצנזור
גיא הדר
יוסף גלילי
עוזר משיח
דוויד
צפריר
לבקשתי, יריב סרב להכחיש שאלה הם תגובותיו , כי ידע שאני אפרסם הוכחות לכך (יש לי דרך להוכיח את התחזויותיו).
בנוסף הוא נוהג להגיב בארסיות לכותבי מאמרים מהימין, תוך כדי כינויים מעליבים כיד השמאל הקיצוני הטובה עליו.
האיש הוא בור שאינו מתמצא בהיסטוריה של הסכסוך הישראלי ערבי, כתיבתו רצופת שגיאות מליצית וארכאית מאוד.
כה רבה טיפשותו, עד כי הוא אינו מסוגל לראות את "הדבשת שלו", אבל הוא יודע להחציף פנים כלפי כותבי מאמרים חכמים ממנו.
ברוב "גאונותו" הוא הפיק את החוכמות הבאות :
כי למחבלים מותר לרצוח את מתיישבי יש"ע.
כי קציני צה"ל הם "דגנרלים".
כי המחבלים הפלשתינאים, רוצחי תינוקות ונשים הם "לוחמים".
כי ישראל חתמה על הסכם שלום עם הפידאינים לאחר מלחמת סיני.
כי לפני מלחמת ששת הימים היה שקט ושלווה בארץ.
כי שוכני מערות וחירבת קומראן היו הסיקריקים.
כי סיפריה ידועה בתל אביב נקראת "בית הריאלה".
כי האתר של יואב יצחק הוא "אתר הבית של הפשיסטים הישראלים"
"הגאון" יודע לקרוא מאמרים כאן באתר ולהבין "הפוך" את רוח הדברים וכוונת הכותב ...
ה"גאון" הנ"ל מעיד על עצמו כי הוא בעל 20 שנות לימוד....
לאחרונה הוא מתחזה גם ל-מ"פ בשריון ומדהים כי יש לו מושגים של איש תנזים (..המחבלים, רוצחי תינוקות ונשים הם לוחמים...)
אז אל תתנו שיעבדו עליכם ! ! !
|
|
כתוב תגובה ל-
א.ג
|
|
|
|
|
|
|
אבי יריב |
|
1/09/04 21:53
|
|
|
|
הפרה כשהיא מעלה גירה בסופו של התהליך היא מייצרת חלב . טעם החיים . מעדן משיב נפש .
כשאתה- פרזיט עלוב , כמו עלוקה ורחיים על כתפי הציבור המממן אותך ואת "המפעל" העלוב שלך - מעלה גירה, אתה מעלה רפש ומפזר בסביבתך ריחות רעים .ממש מפגע סביבתי .
ביידיש יש ביטוי נהדר המבטא הכי טוב אותך והוויתך . " אז דו ליגסט אין דרעק , ווס פאיפסטע" . בשבילך תרגום לעברית צחה . כשאתה במדמנה , מה אתה שורק .
עוד לא יצרת דבר חיובי אחד . רק לכלוך רוע ונבזות אתה מפיק ומייצר. לא יכולת לעשות שירות טוב יותר לקוראים מזה שעשית בשבועות האחרונים , שבאמצעותו הצליחו הקוראים גם הפשוטים והלא מתוחכמים , להכירך לפני ולפנים. נפש קרועה ומשוסעת , הרוע בהתגלמותו , וכנראה טיפוס שלא סתם גרשו אותו מכוחות הביטחון . אפילו שם הייתה כנראה בלתי נסבל.
אני בטוח שלו היה לך מעט כבוד עצמי – מה שכנראה אין בך אפילו שמץ ממנו - היית שוקע ומתפוגג , כי ממילא תרומתך היא כמנת ה- I.Q שלך- בסביבות האפס .
וכשקרן מקצועי , ( בזאת נוכחנו כולנו אמש ) עוד תוסיף לזבל ולהדיף סביבך את ניחוחותיך הלא נעימים.
|
|
כתוב תגובה ל-
אבי יריב
|
|
|
|
|
|
|
א.ג |
|
1/09/04 23:10
|
|
|
|
כיצד גיליתי כי אבי יריב מתחזה גם
תחת שמות בדויים נוספים
והנה אני מודיע באחריות מלאה, כי כל התגובות שנכתבו באתר תחת שמות אלו :
זיוה ירקוני
ס.ארבל
הצנזור
גיא הדר
יוסף גלילי
עוזר משיח
דוויד
צפריר
יצאו ממחשב אחד שממנו גם יצאו תגובות תחת הכינוי הרגיל : אבי יריב.(ולא אציין באיזה דרך טכנית חוקית לחלוטין זה נבדק)
לשאלה האם אנשים שונים כתבו את התגובות מאותו מחשב, התשובה היא לאו מוחלט.
בעזרת תוכנה מסויימת יש דרך לזהות מאפיינים חוזרים בטכסט שנכתב (ושוב לא אפרט איזה מאפיינים). בתגובות שנכתבו תחת השמות הללו, ישנם מאפיינים זהים לחלוטין לטכסט שנכתב תחת השם אבי יריב דהיינו, הטכסט נכתב ע"י אותו אדם, אבי יריב.
יריב יודע כי תפסתי אותו בקלונו ולכן הוא לא יכחיש או יודה כי הוא התחזה תחת השמות הבדויים שציינתי, דהיינו שהגיב לאחרים בשמות בדויים כדי לצדד ביריב המקורי והגיב לעצמו במסווה של תגובות תמיכה .
תחת זאת הוא סוטה מהנושא, מאבד עשתונות ומגדף ומדביק לי תכונות שהוא מצטיין בהן.
דוגמה קטנה מיהו יריב.
לשיפוטכם.
|
|
כתוב תגובה ל-
א.ג
|
|
|
|
|
|
|
א.ג |
|
1/09/04 23:16
|
|
|
|
ראו לדוגמה את יריב מתחזה באחד הפורומים כדרכו :
ניקח את המאמר של פרופ' ג'רלד פרמן "זכות הקיום כמדינה יהודית דמוקרטית" מתאריך 10/08/03 (נמצא בארכיון )
קישור למאמר :
nfc.co.il
יריב מגיב בדרכו למאמר, מותקף על ידנו וכדי לא "להישאר לבד" הוא מוסיף דמות פיקטיבית בשם זיוה ירקוני, אשר "תוקפת" אותנו ו"ומצדדת" ביריב.
זיוה ירקוני היא יריב !
|
|
כתוב תגובה ל-
א.ג
|
|
|
|
|
|
|
אביגיל |
|
2/09/04 14:03
|
|
|
|
|
|
|
|
מיק 77 :-) |
|
2/09/04 17:03
|
|
|
|
|
10 |
|
|
אתר |
|
1/09/04 18:52
|
|
|
|
גורג ברנרד שאו אמר פעם
"לומר את האמת, זו הבדיחה המצחיקה ביותר בעולם"
אכן עו"ד פישלר מראה לנו את האמת העירומה, ואת הצביעות בהתגלמותה, גם אנו היינו צוחקים, לו הטיפש (הולנדר), לא היה שלנו...
|
|
כתוב תגובה ל-
אתר
|
|
|
|
11 |
|
|
יוסי משה טבריה |
|
1/09/04 21:30
|
|
|
|
|
12 |
|
|
שמואל-ד |
|
2/09/04 07:03
|
|
|
|
מי שנרדם בשמירה צריך לעשות לו זובור נוסח גולני!
|
|
כתוב תגובה ל-
שמואל-ד
|
|
|
|
13 |
|
|
אמיר - חיפה |
|
2/09/04 07:05
|
|
|
|
תמיד שתק כאשר היה לו נוח, קיבל שכר חינם, לא הזיז מושחת אחד. נאחל לו שנה
טובה הרבה מקודמותיה. שנת פריצת דרך.!!
|
|
כתוב תגובה ל-
אמיר - חיפה
|
|
|
|
14 |
|
|
ישעיהו |
|
2/09/04 22:52
|
|
|
|
|
15 |
|
|
בתייה פאנייה |
|
1/09/10 17:06
|
|
|
|
אלי הנכבד !
תגיד אלי, האם אתה מטורף או עושה את עצמך ככזה, או שאתה מישהו מחבריו של שמואליק או "הדובר המסתתר"? או סתם מישהוא ששילמו לו במזומן או במשרה, אלי - האם חו"ש אתה זקוק לתרופה באופן דחוף, תאמר לי ואשיג לך רק שלא תסבול ותגרום גם לנו סבל. תראה כמה תגובות שליליות יש על שמוליק ועדנה...מה אתה חושב...כולם סתם נטפלים לשמוליק ועדנה? ממש צדיקים תמימים? מלאכים קטנים? אלי - אתה מזלזל במבקר המדינה? גם הוא נטפל לצמד חמד האלה? נו די חדל, חפש לך חברים (או בני משפחה) ישרים. אין מקום למושחתים בשירות המדינה.
בינינו...אני מחכה לרגע שהם כבר יעופו מכאן (נש"ם). הסירחון הניהולי כבד מנשוא. מעמדי הציבורי לא מאפשר לי להתבטא בחריפות הראויה. פשוט גועל נפש השמוליק שלך.
בברכה, בתיה פניה
|
|
כתוב תגובה ל-
בתייה פאנייה
|
|
|
|