|
נושא התגובה |
|
שם הכותב |
|
שעה תאריך |
|
1 |
|
|
יואבי |
|
20/05/03 18:00
|
|
|
|
הבנו את בסיס כתבתך הוא לא נענה לגחמותיך אז יום נקם ושילם הגיע.
אם היית יודע מה חושב עליך פרופ' קרמניצר ועל האכסניה שלך היית מסיג את לשונך לאחור.
|
|
כתוב תגובה ל-
יואבי
|
|
|
|
|
|
|
חיפש צדק ונפגע |
|
20/05/03 20:17
|
|
|
|
כל מעוני הדין, כל המתים ללא עוון בכפם
תצאו מקברכם,הגיע המועד לחזון העצמאות
היבשות, כי הפושעים האמיתיים מהלכים חופשים ואתם בקבר."דרשו משפט.....איכה הייתה לזונה קריה נאמנה"הצדק במדינת ישראל הוא שם כוכב בלבד.
יואבי מי אתה?
אני לא מכיר את כותב המאמר אלא ממאמרי,
כמו המאמר "נגד אני מסכים באתר זה"
כמוכן אני מכיר את קרימיצר מכתביו ומאמריו בנושא קו 300 ופרשת השב"כ.
שניהם יקרים לי וחשובים "לדמוקרטיה הישראלית"
מאמרו וכל מילה בו נאמרים מתוך רמח אברי
ושסע גידי, אני העני ממעש לא הייתי מסוגל לכתוב בצורה קולעת כזו.
לי באופן אישי אין שום חשבון עם האיש הנזכר, פרט לזה שחיפשתי צדק אצלו ונפגעתי אנושות, אם תזדהה יואבי אמלא אותך בפרטים וגם תחזור בך מהברים שאתה מטיח בפישלר.
|
|
כתוב תגובה ל-
חיפש צדק ונפגע
|
|
|
|
|
|
|
אפרי_ אלפרין |
|
21/05/03 00:08
|
|
|
|
אני לא יודע מי אתה, יואבי, אבל במספר משפטים מפוכחים קבעת דיאגנוזה ברורה: אם תחבר את פישלר ואת יואב יצחק יתקבל פרנואיד אמיתי ומסוכן.
|
|
כתוב תגובה ל-
אפרי_ אלפרין
|
|
|
|
|
|
|
יואבי |
|
21/05/03 09:38
|
|
|
|
כשתמצא כתבה של השנים האלה העוסקת בעבריינים ולא באוכפי החוק צלצל בפעמון ואבוא לראות במו עיני זה יהיה משהו שקרוב לפלא,אלה כותבים את מה שתומך בעבריינים ,הופכו את היוצרות.
למותר לציין שכל אחד ופרנסתו.
|
|
כתוב תגובה ל-
יואבי
|
|
|
|
|
|
|
סבבי |
|
21/05/03 12:36
|
|
|
|
מה לעשות ששומרי החוק האהובים שלך הם עבריינים בעצמם?
|
|
כתוב תגובה ל-
סבבי
|
|
|
|
|
|
|
שימי |
|
21/05/03 12:41
|
|
|
|
העבריינות העיקרית והמסיבית ביותר במדינה נעשית ע"י המשפטנים במדינה, הם מפירי החוק העיקריים, הם מעוותים את החוק כרצונם או נכון יותר לצרכיהם האישיים. הם נמצאים באופוריה מהצלחותיהם ואיבדו את הקרקע - את שליחותם בחברה בכלל.
הם מלוכדים ומחפים זה על זה בדומה למאפיה..
לדוגמא, אין ערעור במדינה. כי בערעור לא שומעים את המשפט אלה רק את דברי השופט בפסק הדין וגם בו רק טענות משפטיות ולא עובדתיות.
הדבר מהווה טיוח של מעשים לא כשרים של משפטנים. שכן מעשיהם בדרך כלל מונצחים גם אם הם לא תקינים. ולא משנה הנזק הציבורי הענק שנגרם מכך. לא משנה אמון הציבור במוסד המשפט.
משפטנים יצרו לעצמם חסינות למעשי עבריינות שהם מבצעים, שכן הברור אם יהיה יהיה בפני חבריהם ואלה .....כבר אמרנו.
רובינשטין הוא אחד מהם, הוא זורם עימם, הוא מטייח ביחד איתם.
לאחרונה התבשרנו ששופטת בבית משפט מחוזי קבעה שאסור לאנשים שאינם עורכי דין לתת יעוץ משפטי.. למה? למה לא יחול איסור דומה על כל מקצוע? למה אני לא יכול ליעץ לידידי יעוץ משפטי, אפילו אם אני טועה וטיפש ?
לאחרונה קראנו על לשכת עורכי הדין שאירגנה את חבריה ותאמו ביניהם מחירים כנגד חברת ביטוח שביקשה להוזילם. הם קיבלו התראה מהממונה על ההגבלילם עסקיים (במקום כתב אישום) ובחוצפתם הגישו תביעה כנגד הממונה....להרתיעו... שומו שמיים. שימוש בבית המשפט לרעה. עבריינות לשמה. מניין להם הביטחון המופרז הזה ?? תשאלו את עצמכם. האם רובינשטיין יעמידם לדין? לא. ובכך הוא וחבריו מעודדים פשיעה זו בעם. מכאן צמח הביטחון וההתנשאות של המשפטנים במדינה.
תתעוררו.
|
|
כתוב תגובה ל-
שימי
|
|
|
|
|
|
|
yatzeg |
|
22/05/03 19:40
|
|
|
|
יש נפגעי הגילדה המישפטית, ואפשר למצוא ב AOL "נפגעי חוק ישראל". שם יכתב כל העוול.
|
|
כתוב תגובה ל-
yatzeg
|
|
|
|
2 |
|
|
אפרי |
|
20/05/03 20:17
|
|
|
|
כל הכבוד לידידי פישלר - שוב רשימה אמיצה - שוב רשימה מבוססת על עובדות שצריכות לעורר שאלות קשות. שוב פישלר מדבר!
תודה ליואב יצחק על ההחלטה לפרסם את מה שכתב פישלר. התרומה של פישלר לאתר תהיה חשובה מפני שהוא הדוגמא לאיש המוסר שבבית המשפט ניצח את כל השטנים הקטנים.
פישלר דוגמא לחיקוי ולהערצה!
|
|
כתוב תגובה ל-
אפרי
|
|
|
|
3 |
|
|
נחום ש. |
|
20/05/03 20:17
|
|
|
|
הדעה של פישלר היא המחמאה הכי גדולה לרובינשטיין, וההמלצה הכי טובה בשביל לרפד את הדרך שלו לעליון. אם לדעת פישלר כזה הוא רובינשטיין, אז רק אפשר ללמוד מבעל הדעה מיהו בעצמו ואיזה שרות מצוין הוא עושה ליועץ המשפטי.
|
|
כתוב תגובה ל-
נחום ש.
|
|
|
|
4 |
|
|
נימוקי |
|
21/05/03 01:15
|
|
|
|
יש קוראים חדשים באתר למענם
אני מבקש מכל הכותב ומגיב לפישלר או כל אחד אחר. אם אתם מכפישים לפחות הביאו
נימוקים, כמו בתיכון או בחינת בגרות:
פרט, הסבר, ונמק.אחרת אתה סתם שרלטן,
לקוראי האתר הימנעו מלהתיחס למכפישנים
הם לא מכבדים את עצמם.
|
|
כתוב תגובה ל-
נימוקי
|
|
|
|
|
|
|
צופה |
|
21/05/03 09:20
|
|
|
|
-
|
|
כתוב תגובה ל-
צופה
|
|
|
|
|
|
|
דן לביב |
|
21/05/03 10:24
|
|
|
|
כנראה שלא קראת את "הרשימה" של פישלר. לאחר שתקרא אותה לא תצטרך לטרוח לחפש "נימוקין". כל הרשימה היא נימוק אחד גדל מתחילתה ועד סופה.
|
|
כתוב תגובה ל-
דן לביב
|
|
|
|
5 |
|
|
פישר |
|
21/05/03 06:39
|
|
|
|
-
|
|
כתוב תגובה ל-
פישר
|
|
|
|
6 |
|
|
רחמים רצאבי |
|
21/05/03 09:47
|
|
|
|
|
7 |
|
|
ראומה שביב |
|
21/05/03 10:18
|
|
|
|
אני מתה לדעת אם מר פישלר ביצע אתמול את התסריט שלו, הקשור בש המשפטים לפיד?
א. האם איתר את הנהג של לפיד ומסר לו את "המכתב המסתורי"?
ב. מה כתוב במסמך הזה שהוא בטח מדהים לא פחות מהשפרצת הארס של פישלר בכתבה הזאת?
ג. מדבריו של פישלר נוצר רושם שלא כל-כך ראוי ששר המשפטים יהיה אתמול באותו מקום בו אמור היה להיות, לדבריו של פישלר. אז מה עשה שם פישלר עצמו?
ד. מסקרן המצב הנפשי המאושש של מר פישלר
הבוקר. האם שמע כבר תגובה כלשהי משר המשפטים המבוהל?
ה. מע עומד לעשות מר פישלר עם חייו בשנים הבאות?
בכל הכבוד,
ר. ש.
|
|
כתוב תגובה ל-
ראומה שביב
|
|
|
|
8 |
|
|
אפרי אלפדין |
|
21/05/03 10:55
|
|
|
|
מה קשה לכם להבין? ידידי פישלר הוא מופת. הוא דוגמא לאומץ-לב אישי, לעקשנות ולנחישות, להקרבה עד הסוף - בקיצור לגרום שהמדינה הזאת תהיה יפה יותר, טובה יותר, שכייף לחיות בה.
תודה לך, פישלר בשם החברים!
אנחנו לא נשכח את הדוגמא שלך שלצערנו קוראת אולי פעם בדור!
הוכחת מי אתה!
עכשיו כולנו יודעים מי אתה, אז שלא תשים-לב לכל המנאצים המטומטמים האלה. הקנאה מזבלת להם את השכל. אבל אתה די חכם לדעת את זה (אני מקוה!).
אז שלא תתיאש - אתה לא לבד!
למזל כולנו.
ושיהיה לך כל טוב מעתה ועד עולם.
אמן.
אפרי
|
|
כתוב תגובה ל-
אפרי אלפדין
|
|
|
|
|
|
|
נחום שין |
|
21/05/03 16:10
|
|
|
|
אתה יודע שלמרות חילוקי שדעות בינינו, מעבר להסכמתו הרבות, אנחנו שומרים אחד על הכבוד של השני. ובכל זאת, לקרוא את דברי ההלל שלך על הרשימה "המשונה" של מיודענו פישלר, זה אפילו למעלה מתפישתי. מה קרה לך?
|
|
כתוב תגובה ל-
נחום שין
|
|
|
|
9 |
|
|
מיכאל ב |
|
21/05/03 10:57
|
|
|
|
פיני פישלר מנהל מלחמה אישית נגד היועץ המשפטי (בצדק מבחינתו) היוצא להגן על שמו הטוב (בצדק מבחינתו). פרופ' קרמניצר מנהל את מלחמת העיתונות ללא קשר להיותו משפטן בכיר (באותה מידה יכול היה להיות רופא עיניים) כי זו פרנסתו. בית המשפט העליון כבר מזמן אינו "יקר לכולנו" מאחר שהוא מייצג קבוצה קטנה בעם וכך גם מינוייו בהווה ובעתיד. הבעיה היא שרובינשטיין אינו בברנז'ה הנכונה ולכן צצות כל מיני "כתבות תמימות" נגד מינויו, וזאת מבלי לקבוע את דעתי האישית עליו.
שר המשפטים שלדעתי הוא עיתונאי מעולה וכנראה גם פוליטיקאי ממולח אינו בעל פרקטיקה משפטית (מומחיות אינה תעודה אלא ידע) וזאת למרות ייחוסו כבנו של ד"ר למשפטים (ד"ר למפל הי"ד).
אז מה פה תמים ? ומי אובייקטיבי ?
|
|
כתוב תגובה ל-
מיכאל ב
|
|
|
|
10 |
|
|
משפטן |
|
21/05/03 19:36
|
|
|
|
מחד כל הכבוד על ההאומץ לומר בריש גלי את שרבים חשים.
מאידך גיסא, לא ברור אם תמיכתך בקרמניצר אינה כורתת את הענף שעליו אתה יושב.
קרמניצר, איך נומר, אינו טלית שכולה תכלת.
להתמחות במשפט פלילי זה לא נכס שביהמ"ש העליון זקוק לו כעת, שכן עזבו עתה מומחים למשפט אזרחי (ומימלא אין מומחיות לשופטי העליון במשפט מסחרי, מיסים וכו').
התדמית המתנשאת שלו ויותר מן הכל פעילותו הפוליטית שהיוותה חלק משמעותי מן הקריירה שלו הינה בעייתית כשלעצמה. אדם שממקם עצמו בשמאל הקיצוני (ויש אף אומרים הפלשתיני) וטורח לפעול ציבורית לקידום מטרות פוליטיות, יכול להיות איש אקדמיה-פוליטי אך לא בהכרח שופט עליון.
|
|
כתוב תגובה ל-
משפטן
|
|
|
|
11 |
|
|
רני |
|
21/05/03 23:12
|
|
|
|
לא הייתי רוצה להיות בנעליו של המשפטן פישלר, גם לא בנעלי הכלכלן פישלר וגם לא בנעלי מנהל העסקים פישלר.
למען האמת לא רק שלא הייתי רוצה להיות בנעליו של מר פישלר בכל דמות שיבחר לעצמו, אלא אפילו לא להמצא בקרבתו.
מר פישלר מסוכן. לא פחות מהאיש ההוא מהבדיחה של ילדותי שהיה במוסד מסויים ועמד בלילה עם חברו מעבר לחומה המפרידה בינו לעולם הגדול.
"שמע," הוא אמר לחברו, "תדליק את הפנס ותחזיק אותו שהקרן תגיע עד לקצה החומה."
"ומה אז יקרה?" שאל החבר.
"אז אני אטפס על קרן האור ואסתלק מכאן לעולם של השפויים."
"רעיון נפלא," הסכים החבר, הדליק את הפנס וכיוון את קרן האור שתפגע בסף העליון של החומה. פתאום ראה שחברו מהסס. "מה קרה? למה אתה מחכה?" הוא שאל.
"שיניתי את דעתי," אמר בעל הרעיון, אני נשאר כאן."
"למה?"
"מפני שמה אני אעשה אם באמצע הטיפוס על קרן האור אתה תכבה את הפנס?"...
עד כאן הבדיחה. במציאות הייתי מציע לחבריו של פישלר להאיר לו את דרכו לעצמו. כמה שיותר מהר.
|
|
כתוב תגובה ל-
רני
|
|
|
|
12 |
|
|
גאולה |
|
22/05/03 00:38
|
|
|
|
דומה והגיעה השעה שמועצת העתונות תדון באכיפת כללי התנהגות עיתונאית גם על האתר המפוקפק הזה - של האיש החורץ גורלות בהתאם לאינטרסים אישיים.
אפילו "העולם הזה" לא הגיע בירידתו לשפל מדרגה למה שמסוגל להוריד את האתר הזה כתבו-עורכו "המכובד".
לא נתקלתי לא רק בכתב קנוי ברמה העלובה כזאת, אלא שגם לא נתקלתי במישהו שעובד בתחום התקשורת הציבורית שירשה לעצמו לפעול כאילו הוא השופט העליון של החברה במדינה הזאת.
צריך אדם להיות כל-כך מעוות בכדי לעשות כאן את ההתחשבנויות שלו שאתן הוא לא מעז לעשות ב"מעריב". צריכה לצאת קריאה מכל מי שאיכפת לו למועצת העתונות ללבן את מה שקורה באתר המפוקפק הזה, להעמיד את האחראי במקומו הראוי לו - במלוא עליבותו.
|
|
כתוב תגובה ל-
גאולה
|
|
|
|
13 |
|
|
דעואל הלוי |
|
22/05/03 09:43
|
|
|
|
שני אנשים חברו לרשימה הזאת: פישלר ויואב יצחק. פישלר יצר רשימה שאינה ראויה אפילו להתיחסות פרט לרחמים על האיש, ויואב יצחק פרסם אותה מתוך ידיעה ברורה של ערכה הפסול של רשימת הזבל הזאת.
יתר-יל-כן, ניתן להאישם את שניהם בפחדנות שאין דומה לה בעתונות, לא המשודרת, לא הכתובה ולא האתרית: תגובות המבקרות בחריפות את הרשימה, ואשר התפרסמו באתר - סולקו משם לאחר שעות אחדות. זו תופעה שאיננה זכורה לי מיום שאני מבקר באתר. להפך, היו כאלה שהפליגו בהערכתם את יואב יצחק כמי שבולע צפרדעים ובלבד שיעמוד על זכות התגובה השלמה של קוראיו.
הפעם מדובר בשערוריה ובזלזול שאין דומה לו במגיבים. אני מציע שמועצת העתונות היא שתיתן דעתה לנעשה באתר הזה, בדרכי מימונו, וברוח העולה ממאמרים לא מעטים הנכתבים בחלקן בידי יואב יצחק עצמו ושאין בהם ענין לציבור פרוט לעובדה שהם עוסקים בהשמצה בלתי-נסבלת של אישי ציבור שהם כנראה לרועץ בעיני העורך וממניו.
סילוק תגובות או מניעתן פרסומן - לא ישנה את העובדה שמי שמחלק להם את התואר "אמיצים" מחטיא את האמת.
|
|
כתוב תגובה ל-
דעואל הלוי
|
|
|
|
14 |
|
|
יואב קמניצר |
|
22/05/03 10:20
|
|
|
|
אני מציע שהקוראים יסתכלו על הפער העצום בין מספר התגובות שנשלחו לבין מספר התגובות שפורסמו!
מה פירוש הדבר?
האם התגובות שלא פורסמו אינן עומדות בקריטריונים "הנעלים" שקבעה המערכת כתאי לפרסומן?
ספק רב. מדובר כנראה בשלב של צנזורה שהעתונות הישראלית לא הכירה: מה שמוצא חן בעיני הכותב פישלר - נשאר בחיבוץ אמיץ, ומה שלא - על-פי הסכמתו של הורך - נגז ומושלך. בין אלה אפילו תגובות ענייניות שאמש קראתי אותן באתר הזה - והיום נעלמו - בלי זכר.
מה קורה כאן, יואב?
|
|
כתוב תגובה ל-
יואב קמניצר
|
|
|
|
15 |
|
|
דפי אלרואי |
|
22/05/03 11:02
|
|
|
|
פישלר אינו ראוי שמישהו יעסוק ברצינות בכתיבתו המגונה. אלא שהיא משובצת ב"ניצוצות" של ידען אותן הוא מפריח כקוסם המתעקש להרשים אותנו ביכולתו למרות דלותה.
לשם כך צריך הוא להשמר משימוש בציטוטים שאינם מביאים סיפור בשלמותו, כאותו אחד שמופיע בקטע הבא ב"רשימתו":
"אגב, זוכר אתה אליקים את הלל הזקן [והחכם] בכל הקשור ל: "ואהבת לרעך כמוך" - "זו כל התורה על רגל אחת - ואידך פירושו זיל גמור"...
האומנם מר פישלר זהו סופו של הסיפור האפיזודי והמאלף על אותו אחד שרצה ללמוד את התורה על רגל אחת? לא ולא! זהו רק שלב אמצעי בעלילתו וסופו מחכים עוד יותר.
המקורות מביאים סיום שונה לחלוטין. לפי אותם מקורות חוזר אותו גוי כעבור שלושה ימים להלל ובפיו טענה: "ברור לי שאכן מיצית בפסוק אחד את התורה כולה. אבל אני הופך בו והופך ואיני מצליח להבינו."
חייך הלל והשלים: "בכדי להבין פסוק זה - צא ולמד את התורה כולה!".
עד כאן לשון הסיפור השלם.
|
|
כתוב תגובה ל-
דפי אלרואי
|
|
|
|
16 |
|
|
דנה ארביב |
|
22/05/03 22:09
|
|
|
|
|