בבריטניה, פרות שאכלו גזר נתנו חלב ורוד. פיטר יוגז, חוואי מאזור ג'רזי, האכיל את הפרות בחוותו בגזר, בנוסף לדיאטה הרגילה של עשב וחציר, ונבהל לגלות כי החלב הפך את צבעו לוורוד.
הוא נועץ בווטרינר מקומי, שהמליץ על פתרון פשוט: להחליף את הגזרים הרגילים בגזרים בצבע לבן, המיובאים מצרפת. יוגז מספר: "הפרות פשוט 'משוגעות' על גזרים. מכיוון שלגזר לבן יש טעם זהה לזה של גזר כתום, הבעיה נפתרה".
איאן ג'ונסון, מאיגוד החוואים הלאומי, מסר כי פרות אוכלות כל מיני דברים, לדבריו "קרוב לוודאי שחלב ורוד אפילו בריא יותר, שכן הוא מכיל כל מיני חומרים מזינים שמקורם מהירקות".