מסעדת סימה הוותיקה השוכנת בשולי שוק מחנה יהודה, שעם השנים נהפכה למוסד של מעורב ירושלמי, פתחה סניף בתל אביב. בניגוד לפשטות ולחזות הבלויה במקצת של המזללה הירושלמית, בתל אביב יש לסניף של סימה חזות מצוחצחת, עם שולחנות עץ סדורים כמו חיילים, ויש בו כמובן גם בר. כאן המטבח נסתר מן העין, ובעקבות זאת התרחקו גם הניחוחות מחממי הלב של הבשר והתבלינים, ובמקום שירות זריז ולעתים בוטה, כאן קשובים ללקוח. אבל המקור הירושלמי שופע קסם, ואילו הסניף התל אביבי חסר ייחוד עד שאין להבחין בינו לבין מזללות בשר אחרות בעיר.