הטמפרטורות עולות בהדרגה, תחושת המחנק עולה בגרון בהתאמה, וזה בדיוק הזמן לשמוט את כוס היין האדום והמכביד מהיד ולפלס את הדרך לשלל קוקטיילים מרעננים ומשמחים. למרבה הסבבה, גם השנה מתחזקת במסעדות ובברים מגמת הקוקטיילים המושקעים והמאתגרים - גם את החך וגם את הכבד (גברברים יקרים, רוב הקוקטיילים הרבה יותר ממסטלים מכוס בירה או יין) - ושוב אנחנו נתקלים בקוקטיילים עם פרחים, מרגריטות קפואות ומקפיאות אונות בטעמי פירות אקזוטיים, קוקטיילים אלגנטיים יותר ופחות על בסיס יינות מבעבעים ושימוש מאסיבי בסירופים מיובאים וליקרים מיוחדים. מגוון מסעדות מעדכנות את קולקציית הדרינקים שלהם לקיץ 2007, שאמורים ללוות את מנות התפריט, או להוות את המנה העיקרית לצד נשנוש על הבר. קבלו כמה שלוקים: