הבעיה עם יין היא שהוא מתקלקל יחסית מהר. הסיבה העיקרית פקק השעם, המאפשר ליין "לנשום", אך גם מאפשר חמצון וחדירה של בקטריות, בנוסף על אובדן הטעם. כל עוד מדובר בבקבוקי יין הנפתחים לכבוד חג מיוחד או מסיבה, ונגמרים באותו ערב, אין בעיה. גם אם אתה אלכוהוליסט מתחיל או צרפתי גאה המסיים לבדך בקבוקי יין - ייתכן והגאדג'ט הבא מיותר בשבילך.
פקק ליינן המתחיל ה-Wine Bottle Vacuum Seal שומר על היין שלך לאורך זמן, בזכות הוואקום שהוא יוצר שאינו מאפשר חדירה או התנדפות של חומרים מהבקבוק ולתוכו. כאשר מרכיבים גאדג`ט זה על פיית הבקבוק, הוא חותם אותו לחלוטין, וגם מודיע לך מה הטמפרטורה של היין, ואיזו טמפרטורה בדיוק מתאימה לסוג היין שבבקבוק.
הבעיה היא שה-Wine Bottle Vacuum Seal מאוד גדול ומסורבל - בין השאר, בגלל שהוא כולל בתוכו שתי בטריות בגודל 2AA. הגודל מפריע קצת באחסון במקרר, אבל לא באופן רציני (פינוי קל של שאריות האוכל משבת ואתה מסודר). לא ברור גם אם הפקק הגאוני הזה מראה טמפרטורה גם בצלזיוס או רק בפרנהייט, ולכן מומלץ לשמור קרוב דף להשוואת הטמפרטורות.
לא יקר לא ברור לנו אם זה באמת עובד כמובטח, אבל במחיר $35 (כ-160 ש"ח) אפשר בהחלט לקחת את הסיכון, ויש גם אחריות לתשעים יום. הבעיה מתחילה כאשר פותחים כמה בקבוקים במקביל (יין אדום, יין לבן) ואז כבר צריך לקנות שני גאדג'טים - אבל זו כבר בעיה אחרת.
למידע נוסף.