לקראת חג השבועות, הכין שף מלון קראון פלאזה באילת, בלינצ'ס ענק שלהכנתו נדרשו 200 ביצים, 30 ק"ג קמח, 25 ק"ג סוכר, 10 ליטר חלב, 20 ק"ג גבינה, 3 ק"ג צימוקים, 3 ק"ג אגוזי מלך ו-1 ק"ג אבקת סוכר.
מעבר לכך נדרשה לוגיסטיקה מיוחדת, ולכן רתם השף אבוטבול את מחלקות המלון השונות לביצוע המשימה.
לדברי השף, הכנת הבלינצ'ס ארכה מספר שעות. "וזה עוד לפני שהתחלנו להכין את המאכלים המיוחדים המאפיינים את חג השבועות. אנו נכין מגוון של בלינצ'סים...אבל הרבה יותר קטנים", אמר.
מהבלינצ'ס הענק, שמשקלו 40 ק"ג וארכו כ-17 מטר, נהנו עשרות מאורחי ומעובדי המלון.
מיותר לציין שמדובר בבלינצ'ס היקר בעולם.