|
ראשי יומן ראשי בלוגים אקטואליה בעולם סדום ועמורה ספורט משפט כלכלה בריאות המגזין
הפוך לדף הבית אימייל אדום
רשימות ארכיב יומי כל הקישורים סיפורים חמים נדל"ן תגיות וידאו פורומים הודעות ספרייה מקוונת על צד שמאל
מיוחדים ערוצים נוספים
חדשות
ראשי  /   כדורגל עולמי   ספורט     |    הגדל גופן    הקטן גופן
הרשמה לניוזלטר
הרשמה ל-SMS
קטן: אני עדיין מאמין בקבוצה הזו
מאת: מערכת אתר ערוץ הספורט  |  ספורט5  |  sport5.co.il
"לא נקל ראש". קטן. צפו במסע"ת

קפטן חיפה לקראת מינסק: "זה לא הצ'מפיונס, אבל לא נקל בהם ראש"

▪  ▪  ▪

עידן ורד, אדריאן סילבה, איגנסיו קאנוטו, אריק בנאדו ותומר חמד. רכש לא רע מצד אחד, אך צנוע בהשוואה ליריבות מתל אביב, זה מה שתציג מכבי חיפה במשחקה הרשמי הראשון לעונת 2010/11 - מול דינמו מינסק במסגרת הסיבוב ה-3 בליגה האירופית (יום חמישי ב-20.45, קרית אליעזר).

  • יום ראשון, 19:00, שידור ישיר ובלעדי באתר: מכבי חיפה מול עכו בגביע הטוטו
  • שבת וראשון, חגיגית שידורים ישירים מגביע הטוטו ב-LIVE5+
  • "מי זו מינסק? את התשובה תקבלו במגרש"
  • אחרי ההופעה השניה בשלב הבתים של ליגת האלופות, הירוקים יורדים העונה למפעל השני בחשיבותו באירופה. "אין ספק שיש הבדלים בין ליגת האלופות לליגה האירופית אבל אסור להקל ראש באף מפעל", אמר הקפטן יניב קטן במסיבת העיתונאים, "עבדנו קשה מאוד במחנות האימון על הרבה דברים שהיינו צריכים לשפר, השחקנים החדשים כבר נכנסו לעניינים ונקווה שמול מינסק נראה את זה. למרות כל שחקני ההרכב שעזבו, אני עדיין מאמין בקבוצה הזו".

    "צריך לאחל בהצלחה לשחקנים שעזבו", הוסיף הקפטן, "ואני מאמין שאלה שהגיעו יוכלו להיכנס לנעליים שלהם. צריך זמן וסבלנות כי זה לא פשוט להחליף שחקני הרכב. אני בטוח שבסוף יהיה בסדר. צריך סבלנות מצד הקהל, כבר התגבשנו במחנה האימונים ולמדנו אחד את השני, אבל זה ייקח זמן".

    המאמן אלישע לוי התייחס ליריבה הבלארוסית. "דינמו מינסק קבוצה צעירה ומוכשרת", הוא אמר, "קבוצה מהירה מאוד בחלק הקדמי ונצטרך להיות במיטבנו כדי לעבור אותה". כשנשאל לגבי חסרונם של עידן ורד, אייל גולסה וניר דוידוביץ' הפצועים, ענה המאמן:"אני לא רוצה להתייחס למי שלא יכול לשחק אלא למי שכן".

    שי מימון ובלם הרכש איגנסיו קאנוטו צפויים לשתף פעולה במרכז ההגנה לראשונה במשחק רשמי. "לשי מימון יצא לשחק בלא מעט משחקים בעונה שעברה והוא עשה את זה בצורה טובה", התייחס לוי, "גם קאנוטו בלם טוב ובעניין התיאום נצטרך להתקדם תוך כדי תנועה. ברור שהוא לא מוכן במאת האחוזים, אבל אף זר שהגיע עדיין לא התאקלם לקבוצה החדשה שלו ולמזג האוויר. קאנוטו שחקן מנוסה, ואני בטוח שעוד חודש הוא יהיה הרבה יותר טוב. במקרה שלו, שהוא בלם, אין לנו הרבה זמן ולכן הוא יפתח".

    "בסופו של דבר זה הטוב משני משחקים וצריך להיות מוכנים לשניהם", סיכם המאמן, "בבית אני מצפה שננצח. המטרה הראשונית שלנו היא לעבור את דינמו מינסק, אבל בסופו של דבר אנחנו רוצים להיות בשלב הבתים".

    הרכב משוער: אמיר אדרי; עלי עותמאן, שי מימון, איגנסיו קאנוטו, פיטר מסיללה; ג'ון קולמה, אדריאן סילבה, גוסטבו בוקולי, ליאור רפאלוב; יניב קטן, ולדימיר דבאלשווילי.

    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/0/179920.jpg

    נוצר:  28/07/2010  |  עודכן:  28/07/2010
    שתף שתף שלח לחבר הדפסה

    מועדון +
    כסף עורכי דין רואי חשבון
    יועצים אדריכלים שופטים
    רופאים שמאים עיתונאים
    News1 מחלקה ראשונה :  ניוז1 |  NEWS1 |  חדשות |  אקטואליה |  תחקירים |  משפט |  כלכלה |  בריאות |  פנאי |  ספורט |  הייטק |  תיירות |  אנשים |  נדל"ן |  ביטוח |  פרסום |  רכב |  דת  |  מסורת |  תרבות |  צרכנות |  אוכל |  אינטרנט |  מחשבים |  חינוך |  מגזין |  הודעות לעיתונות |  חדשות ברשת |  בלוגרים ברשת |  הודעות ברשת |  אחסון אתרים | בניית אתרים
    מועדון + |  אישים |  פירמות |  מגשרים |  מוסדות |  אתרים |  עורכי דין |  רואי חשבון |  כסף |  יועצים |  אדריכלים |  שמאים |  רופאים |  שופטים |  זירת המומחים |  מומלצים