|
בתמונה מימין לשמאל: יורם אביגד- סמנכ"ל סחר ושיווק מגה ופטריק מזונאב, שגריר צרפת בישראל [צילום: מרין קרוזה / שגרירות צרפת ]
|
|
|
|
|
פסטיבל "SO FRENCHY SO FOOD" - שבוע הקולינריה הצרפתי בישראל נפתח (יום ד', 18.2.15) בקבלת פנים בבית שגריר צרפת בישראל פטריק מיזונאב. השגריר אירח את המשלחת של השפים הצרפתיים ואת השפים הישראלים לערב ואת החברות השותפות לערב -Business France בחסות מותג הקוניאק היוקרתי Remy Martin.
לפסטיבל שבוע הקולינריה הצרפתי בישראל, המתקיים זו השנה השלישית הגיעה נבחרת של 21 שפים עטורי כוכבי מישלן מצרפת, שביחד עם שפים ישראלים ממסעדות מקומיות, לראשונה ב-7 ערים ברחבי הארץ - תל אביב, ירושלים, באר שבע, חיפה,טבריה, עכו ובנימינה. השפים יבשלו מנות שיציעו לקהל הישראלי לחוות את המטבח הצרפתי, יקיימו כיתות שף, ארוחות גאלה וטעימות יין.
פטריק מזונאב, שגריר צרפת בישראל: "השנה, ההירתמות הנלהבת של השפים מצרפת, בתוספת סיוע מחבל הרון-אלפים בצרפת וחסות של חברות מצרפת ומישראל, אפשרו לנו ללכת רחוק ולהגיע למחוזות חדשים. השפים שלנו קיבלו על עצמם להכשיר טבחים של ארגון "לתת" הנפלא, המספק ארוחות חמות לאלפי נזקקים מדי יום. השפים יעבדו גם בבתי חולים, בביה"ח הצרפתי בנצרת ובביה"ח בילינסון בפתח תקוה.