בחברת עוף טוב הושקה בקטגוריית הפסטרמות והנקניקים הארוזים סדרה חדשה הכוללת: (1) סלמי בשמן זית – מופחת שומן רווי, (2) פסטרמה בדבש טהור – דל שומן, (3) פסטרמה ברביקיו – דל שומן.
בסלמי בשמן זית, אחוז השומן הרווי נמוך משמעותית ממוצרי סלמי הקיימים בשוק (4%), והדבר אינו פוגם בטעמו. הוא מכיל 10% שמן זית כתית (על כל 100 גרם מוצר יש כף של שמן זית). המוצר אינו מכיל תוספת מונוסודיום גלוטמט, שומן טראנס, צבעי מאכל או גלוטן.
דנית שלו, מנהלת השיווק של עוף טוב, דיברה בשבח המוצר: "החלפנו חלק מן השומן הרווי, השומן שמקורו מן החי, בשמן הצמחי המומלץ ביותר לצריכה - שמן הזית, המהווה מקור לשומנים חד בלתי רוויים, בעיקר חומצת השומן האולאית. למעשה, במקום להוסיף לבשר שבנקניק שומן מן החי, הוספנו כףשמן זית לכל 100 גרם נקניק".
ד"ר אילת הררי, תזונאית קלינית, הוסיפה: "שמן הזית הוא מרכיב חשוב בדיאטה הים תיכונית המומלצת למניעת מחלות לב וכלי-דם. הוא מכיל מעל 70% שמנים חד בלתי רווים שנחשבים כמפחיתים סיכון למחלות לב וכלי דם והוספתם לתפריט עשויה לסייע בהפחתת הכולסטרול בדם. שמן הזית עשיר גם בפוליפנולים ואנטיאוקסידנטים המגנים על הגוף מפני חימצון ועל-ידי כך עשויים לסייע במניעת מחלות".
שני מוצרים נוספים בסדרת פרוסות דקות דקות: פסטרמה בדבש טהור ופסטרמה ברביקיו. שניהם עשויים מבשר הודו משובח, מנתחים שלמים, הם דלים בשומן ואינם מכילים כנ"ל תוספות מלאכותיות.