|
לחם לחולי צליאק [צילום: בר-אל]
|
|
|
|
|
חברת בר אל הרחיבה את קטגוריית הלחמים והשיקה לחם חדש - לחם בניחוח כפרי ללא גלוטן, המשלב קמח טף, עשיר בערכים תזונתיים, ומקנה לו את צבעו הכהה.
הטף הינו דגן שמקורו באתיופיה ואריתריאה, אשר באמצעותו מכינים את הלחם האתיופי המסורתי - אינג'ירה. קמח טף נחשב לסופר-פוד (מזון על). ב-100 גרם טף יש את כל שמונה חומצות האמינו שהאדם זקוק להן, וכמות חלבון וסידן כמו ב-10 ביצים. כמו-כן, הטף עשיר בסיבים תזונתיים, ויטמינים, ברזל, חלבון, מגנזיום וסידן והוא קל לעיכול. בנוסף, הלחם משלב גם טחינה גולמית, העשירה בסידן וברזל.
הלחם מוצע פרוס, במשקל 500 גרם, ומלבד היותו ללא גלוטן, הוא גם ללא תוספת סוכר, ללא כולסטרול, ללא שומן טראנס, ללא לקטוז וקזאין וללא ביצים, כך שהוא מתאים גם לטבעונים.
כשר פרווה בהשגחת הרב לנדא.
מחיר המוצר לצרכן: כ-19 שקלים, ל-500 גרם. ניתן להשיג ברשת יינות ביתן, שופרסל (מחלקות GREEN), אושר עד ובבתי טבע ברחבי הארץ.