בלב פרדסי השרון, במושב השקט קדימה, נמצא מרכז המבקרים של רולדין הכולל קונדיטוריה בעבודת יד שהוקמה על שטח של 3,600 מ"ר.
מרכז המבקרים של רולדין, מציע סדנאות אפייה בעבודת יד להורים ולילדים. כבר בכניסה דרך בית הקפה ניתן להריח את ריחות האפייה, המעבר לחדר המבקרים דורש עלייה לחדר שבצידו האחד תנור ובצידו השני מסך גדול המציג למבקרים סרטון קצרצר של ההיסטוריה של רולדין - רשת מאפים בעבודת יד.
כשיוצאים מחדר המבקרים נחשפים למסדרון שבצידו חלון ענק המשתרע לאורך 10 מטרים ודרכו ניתן לעקוב אחר עבודת הידיים של הכנת המאפים הייחודיים של רולדין. בכל תחנת אפייה עובד גבר או אישה כשהאחד מגלגל רוגלך או קוראסונים, השני מערבל את הקמח למערבל ענק, השלישי מכין קישוטי שוקולד והרביעי מכניס מגשים גדולים לתנורי ענק.
בקונדיטוריה המרכזית ניתן לצפות בהכנה הידנית של הבורקסים, גלגול הקרואסונים, הכנת השוקולד, תנורי הענק המאחסנים 120 תבניות בו-זמנית בכל אחד, המערבלים הענקיים שבוחשים 120 ק"ג קמח בו זמנית.
בחדר המבקרים ישנם שולחנות עבודה עליהם ממתינים לילדים ולמבוגרים בצק ותבניות להכנת עוגיות (עוגיות חמאה, מרקיז שוקולד, וכדורי שוקולד) בהדרכה אישית של השף, אותן הם יטעמו במהלך הביקור ולאחריו.
רולדין הוקמה בשנת 1989 על-ידי האחים אבי קינן וקובי חקק. הרשת המשפחתית מתמחה באפייה ביתית המשלבת מתכונים משפחתיים שעברו בירושה ומתכונים חדישים ומשוכללים שנלמדו ממיטב השפים באירופה. רולדין מתמחה באפיית עוגות, עוגיות, בורקסים ושאר דברי מאפה. כל המאפים מיוצרים מחומרים טבעיים. בכל שנה מפתחים ברולדין בין 20 - 30 מוצרים חדשים.
מרכז המבקרים, הנמצא בקדימה, פועל במהלך חול המועד סוכות בתאריכים 15-17.10.2008 בין השעות 14:00-09:00, בכל שעה עגולה יוצא סיור. הביקור כרוך בתשלום: 25 שקלים לילד, 25 שקלים למבוגר וכולל שתייה קרה/חמה ועוגיות שנאפו במקום על-ידי המבקרים. יש לתאם מועד לביקור מראש בטלפון: 09-8991001, 052-5752657.