|
עמר זרניצקי דרומי [צילום: יח"צ]
|
|
|
|
|
בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה ממשיך להתרחב ולהתחדש. גידול מספר הסטודנטים ומסלולי הלימוד והשאיפה למצויינות המאפיינת את בישולים, הביאו לבחירה בקונדיטור שיוכל לשאת על כתפיו את הובלת מגמת הפטיסרי אל האלף השלישי. איש מקצוע שבקיא במגמות העולמיות העכשוויות בפטיסרי המקצועי ובעל זיקה חזקה לחו"ל בכלל ולצרפת בפרט. ניסיונו העשיר יפתח את אופקיהם הקולינאריים של הסטודנטים ויעניק להם כלים נוספים לצמיחה מקצועית.
הקונדיטור הנבחר, עמר זרניצקי דרומי, ירכז את הקורסים הקיימים ויפתח מסלולי הכשרה בתחומי פטיסרי נוספים (שוקולטרי, גלאסרי, בולנג'רי ועוד). כמו-כן יפתח זרניצקי מסלולי השתלמות המיועדים לקהל מקצועי, כנהוג בבתי הספר המובילים בצרפת. זרניצקי יחליף את השף קונדיטור ערן שוורצברד, שמסיים את תפקידו בבית הספר לאחר שלוש שנים.
עומר זרניצקי דרומי (34), בוגר בית הספר של רשת דן, החל את דרכו המקצועית במלון דן אילת כאחראי על הקונדיטוריה החלבית. בהמשך כיהן כשף קונדיטור של המסעדות המוערכות מול-ים, ברקרולה ומתחם דלאל. בין הסטאז'ים בהם השתלם: דניאל (ניו-יורק) ואל-בולי (ספרד) וג'י סאבוי (פריז), במעוטרות בכוכבי מישלן. כמו-כן זרניצקי הוא הישראלי הראשון שהתקבל כחבר במועדון השפים הבינלאומי של חברת השוקולד הצרפתית היוקרתית ולרונה.
בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה בניהולו המקצועי של שף מאיר דנון, המכשיר מזה שנים את דור העתיד של ענף המסעדנות בישראלי, הוא היחיד בארץ המפעיל תוכנית לימודים פרטנית בתחום הבישול והפטיסרי, שיטת לימוד המקובלת במוסדות ההכשרה הקולינארית המובילים בעולם. תלמידי בית הספר זוכים להכשרה מקצועית מידי טובי השפים והקונדיטורים בכיתות לימוד מתקדמות, תוך שהם נחשפים למגוון רחב של חומרי גלם יוקרתיים. כ-3000 בוגרים סיימו בהצלחה את לימודיהם והשתלבו בתפקידים שונים בענף, רבים מהם מובילים היום מסעדות, בתי קפה ואפילו תוכניות טלוויזיה.
בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה. הזרם 10 תל אביב. טלפון: 03-6819141.
www.bishulim-school.com.