|
תפרגנו חיוך לשף הלטיני [צילום: עכבר העיר]
|
|
|
|
|
בבוצ'ר הולכים בינתיים לישון מוקדם וסוגרים כבר בשמונה בערב. כשפתוח מוגשות מנות במחירים נוחים במיוחד.
השף אנטוניו מנסה, הבעלים והשף של מסעדת אלי אולי זצ"ל פרש לאחרונה מעבודתו במסעדת Rocca חבר אל השף טל שרון (אקס פסטריה) למיזם עם אופי תל אביבי שכונתי. השניים לקחו את בוצ'ר שנפתח לאחרונה והחליטו לשנות את הקונספט למסעדת יום בה השפים עובדים מול הלקוחות. במסעדה החדשה תפריט גריל, תבשילים ומבחר סלטים מגוון.
כל המחירים עד 45 שקלים למנה. בין המנות: קבב טלה ב-19 שקלים בפיתה ו-28 שקלים בצלחת, שיפוד פרגית ים תיכוני - 19 שקלים בפיתה, תבשיל בקר עם ירקות שורש וארטישוק ירושלמי - 33 שקלים, סלט טופו וירוקים - 22 שקלים, סנדוויץ' אנטריקוט - 28 שקלים, מרק היום - 12 שקלים.
כל העיקריות מוגשות עם 2 תוספות משתנות, לחם ומטבלים. באפריל מבטיחים לפתוח גם בלילה וגם להתחיל לקיים קבלת שבת של טאפסים, סנגריות וקפיריניות.
בוצ'ר - מזון מהיר, בשרי - הרצל 10, תל אביב