בירנבוים פוטר בטלפון; פיני גרשון חזר

גרשון סיכם ל-3 שנים ויביא עמו את דרוקר כעוזר ● בירנבוים פוטר בטלפון על-ידי הבעלים: "אני רוצה להודות לך על התקופה בקבוצה. סגרנו עם פיני" ● הצוות החדש ידריך כבר מול מלאגה מחרתיים
ספורט5 ספורט5 חדשות תגובות
פיני גרשון מאמן מכבי ת"א. הצדדים סיכמו הערב (ב', 24.11.08) את חזרתו של גרשון לקבוצה לשלוש השנים הבאות, במקומו של אפי בירנבוים. הנהלת הקבוצה נפגשה עם סוכנו של המאמן אריק קריין בביתו של דייויד פדרמן, שם נסגרו כל הפרטים האחרונים.

שרון דרוקר יהיה עוזרו של גרשון בקבוצה, והשניים אמורים להדריך את הקבוצה כבר ביום חמישי במשחק היורוליג מול מלאגה. גרשון אמור להגיע לאימון ראשון ביום רביעי בערב.

בירנבוים פוטר הערב רשמית בשיחת טלפון עם שמעון מזרחי, שאמר לו: "אני מצטער שככה זה קרה אבל סגרנו עם פיני גרשון. אני רוצה להודות לך על התקופה היפה שלך בקבוצה".

כזכור, אמש מסר גרשון לראשי מכבי כי אין בכוונתו לאמן את הצהובים, אך ההנהלה פנתה אליו שוב, אחרי שבחנה את האפשרויות הכלכליות הכרוכות בהבאתו.

אחד השיקולים שהניעו את ראשי המועדון יותר מכל לבצע את ההחלפה בעמדת המאמן הוא הנזק הכלכלי שעשוי להיגרם לקבוצה במידה שלא תעפיל לשלב הטופ 16, פגיעה שמוערכת בכמה מיליוני דולרים, בין היתר בגלל אבדן ההכנסות מזכויות השידור.

העניין של מכבי בהחזרת גרשון נובע מרצונה לסגור עם מאמן שיעמוד על הקווים גם בעונה הבאה, על-מנת שלא לפגוע בכמות המנויים שתימכר, גם אם הקבוצה לא תצליח באירופה העונה.
בעקבות השינויים, באטיסטה יישאר
בעקבות השינוי על הקווים, אסטבן באטיסטה יישאר במכבי ת"א. האורוגוואי, שלא קיבל דקות משחק רבות אצל אפי בירנבוים, יקווה לקבל אותן אצל המאמן החדש. רק לפני מספר ימים הוא אמר בתשובה לשאלה אם הוא רוצה להמשיך במכבי: "אני רוצה לשחק". כעת, עם השינוי, הסנטר לא יחפש לעצמו קבוצה לעונה הנוכחית.
קדם העונה סימן את ההמשך
אפי בירנבוים עוזב את מכבי ת"א לאחר חמישה חודשים סוערים. הפתיחה - 7 הפסדים רצופים במשחקי טרום העונה - הכניסה את המערכת למעט לחץ. ביורוליג הפסיד בירנבוים את משחקו הראשון (81:79 בזאגרב לציבונה), ואחרי ניצחונות ביתיים צפויים על אבלינו ולה מאן איכזב גם ב-84:65 אצל אולימפיאקוס.

בליגה המאזן שלו עומד על 1:4 כשההפסד ביום חמישי להפועל ירושלים (91:77), למרות הניצחון אתמול על גבעת שמואל, הביא את ההנהלה להחלטה על סיום דרכו במועדון. גם בגביע האיגוד, אגב, הפסיד אפי בחצי הגמר לגליל/גלבוע.
תאריך: 24/11/2008 | עודכן: 24/11/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
בירנבוים פוטר בטלפון; פיני גרשון חזר
תגובות  [ 2 ] מוצגות   [ 2 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
אחמד זיבי אורגינל
25/11/08 00:41
2
הרשלה
25/11/08 07:42
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]