|
היוגורט של לבן [צילום: יח"צ]
|
|
|
|
|
רשת יוגורטריות חדשה בשם לבן (LAVAN), הצטרפה (יום א', 14.12.08) לשוק היוגורטריות הצפוף ממילא ופתחה את סניפה הראשון ברעננה. הרשת החדשה מבטיחה ללקוחות יוגורט המופק במפעל מיוגורט אמיתי. הרשת מספקת גם יוגורט ללא סוכר, שלטענתה הוא טעים ומתוק. בנוסף, התוספות השונות במקפא היוגורט ניתנות ללקוחות ללא הגבלה.
לבן היא רשת חנויות לממכר יוגורט, המציעה מגוון מוצרי יוגורט על-בסיס יוגורט עיזים ויוגורט בקר. בין מוצריה: מקפא יוגורט טבעי, מקפא יוגורט טבעי ללא סוכר, מקפא יוגורט בטעמים שונים המשתנים מפעם לפעם, מוזלי מפירות טריים וגרנולה משובחת, שייק יוגורט ומרק יוגורט קר ועשיר. מ"לבן" נמסר כי היוגורט מיוצר בייעוץ עם מומחי מזון ודיאטן צמוד, ועשוי מיוגורט אמיתי. היוגורט עובר במפעל פיסטור חימום וקירור האורכים כ-6 שעות ואז הופך למוצר הנמכר ברשת. מגוון היוגורטים הנם דלי-שומן, פחות מ-2% אחוזי שומן, ועשירים בוויטמינים וסיבים תזונתיים.
המחירים לגדלים השונים שיוצעו נעים בין 14 שקל למנה הקטנה ל-27 שקלים למנה גדולה עם כל התוספות. בנוסף, ל"לבן" תעודת כשרות. מקימי הרשת דוגלים בשמירה על איכות הסביבה ומשתמשים בכלים מתכלים ידידותיים לסביבה, העשויים מקנה סוכר.
בעלי הרשת החדשה הם אמיר פאר ומיקי פרץ, בעלי אספרסו בר רוטשילד, והאחים יוסי ועובד חממה, החולשים על אימפריית הפיצוחים קליית יוסי ואספרסו בר רוטשילד הרצליה. אלו עתידים לפתוח עד דצמבר 2009 עוד 21 סניפים של "לבן" ברחבי הארץ, ואף בצרפת, גרמניה וטורקיה.